Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pencja

Wolne kwatery nad morzem

Polecane posty

Gość WOZNIAK1
Mam wolny pokój z łazienka 40 zł od osoby kołobrzeg

Gość roberto7515
poszukuję w miarę taniego noclegu nad morzem (nie koniecznie nad samym )w dniach między 9 a 16 lipca dla trzech osób dorosłych i dwójki dzieci -potrzebuję na 2-4 noclegi .Może to być pokój czteroosobowy lub dwie dwójki z wspólną łazienką -czekam na info :)

Gość BJANKA
Mamy jeszcze wolne miejsca w lipcu i sierpniu. Zapraszam do Darłowa.

Gość blaira1
Poszukuje w USTCE do wynajecia pokoju/ kwatery dla 2 osób + niedużego psa w terminie 15-19 lipca. PILNE!!! P.S. pies nauczony czystości, nie niszczy i bardzo przyjacielski

Gość kaskap2op.pl
Witam Pogoda na Pomorzu Zachodnim od kilku dni jest piekna , słońce i ciepłe noce. Zapraszam do Darłowa!!!!!!!!! Promocyjne ceny na sezon 2009-25zł osobodoba. http://pawluczenko.prv.pl/index.htm tel .512497085 094 314 2607

mam wolne pokoje w lipcu do 18-go i po 23-im i sierpniu, Ustka, 300 m od morza, namiary i zdjecia na: www.turystyka5.zaplanujurlop.pl

Gość ewcia66
poszukuję pokoju dla 3 osób w terminie od 23.07.09 na 8-10 dni.Pokój z łazienką i lodówką(mam córkę na diecie bezglut. i muszę jej jedzenie mieć w lodówce).Cena 35zł/os.

poszukuje wolnego pokoju w Pobierowie, w terminie od 15 lipca- na 20 dni..mama z dwiema córeczkami w wieku 10 lat i dwulatką. mogą być dwie wersalki!!! jaka cena za dzieci ??? proszę o oferty na e-mail

Gość jacaasta
poszukuje noclegu miedzy 10 a 16 sierpnia dla 3 lub 4 osob

Gość jacaasta
poszukuje noclegu miedzy 10 a 16 sierpnia dla 3 lub 4 osob

Gość Emiliy
Szukam kwatery dla mojej rodzinki (tata, mama, corka 5 lat, corka 10 miesiecy + pies) i mojej kolezanki z jej 4 letnim synkiem. Najlepiej Pomorze Zachodnie, obojetnie jaka miejscowosc. Odleglosc od morza do 5 km. Byle nie drogo. Do 40 zl. za osobe dorosla.

Przepraszam za poprzednie powtarzające się wpisy (nie miałam potwierdzenia o wysłaniu stad powtórzenia). Użyłam wtedy nicka z innego forum, ale już zgłosiłam je du usunięcia. Zatem jeszcze taz: Emily, nie podałaś terminu i miejscowości. Ja miałabym w Ustce kwaterę dla takiej rodzinki, ale jest wolna teraz, do 18 lipca, a później dopiero od 27 sierpnia. Jeśli to odpowiada, to na mojej stronie możesz obejrzeć. Patrz pokój na poddaszu i na parterze, ten w niebieskich barwach. www.turystyka5.zaplanujurlop.pl

Gość do Emiliy
Emiliy Zapraszamy na wczasy do spokojnej wsi położonej nad Bałtykiem. Kopnica znajduje sie bardzo blisko morza(5 min jazdy samochodem). Najbliższe nadmorskie miejscowości to: Darłówko, Wicie, Jarosławiec. Zapewniamy piękną okolicę, leśne gaje, zielone łąki i nieopodal jezioro Kopań. Mamy do zaoferowania pokoje 2, 3,4 osobowe z ogólnodostępną kuchnią jej wyposażeniem, i łazienkami . Możliwość grillowania w ogródku ; Promocyjna cena- 25zł osobodoba!!! Jest możliwośc przyjazdu z psem lub kotem. email: kaskap2@op.pl tel 0512497085 oto zdjęcia : http://pawluczenko.prv.pl/galeria.htm

Gość hen
hmm... wiem, że późno... ale poszukuję domku dla 8 osób na kilka dni w terminie 20 - 30 lipca br....

Gość WOZNIAK1
EMIILY JAKI TERMIN CIE INTERESUJE . MAM WILNE MIESZKANKO W KOŁOBRZEGU. ZAPRASZAM.

Gość Weniu
Szukam pokoju dla 2 soób w terminie 5-8 2009 w Rewalu lub okolicy. Proszę o kontakt

Gość Weniu
A OD 05-08 BĄDŹ 09.09.2009

zwolnił mi się termin 1-13 sierpnia, Ustka, pokój 2+2 (może być dwuosobowy), stronę podałam powyzej

Gość DO HEN
Mam wolny domek holenderski w tym terminie. Cena za dobę dla 8 osób 220zł.Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl Proszę o kontakt do soboty.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli rejestrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Gość DO EMILY
Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl Domek holenderski6 os.od 21 lipca.170zł za dobę.

Gość jar-39
Domki holenderskie - 5os wolny od 12 lipca.Doba 150 zł,7os od21 lipca.Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl

Gość cuma
zapraszamy 11-18 lipca 2009: www.lieder.letnik.pl

Gość romałeba
Witam, mamy jeszcze wolne komfortowe pokoje w Łebie. Cicha spokojna okolica. Zdjecia i szczegółowe informacje na naszej stronie http://www.czapla.org Zapraszamy

Gość wigg
Szukam noclegu nad morzem w dniach 20-24.07. Pokoju 2-osobowego z lazienka najlepiej lozko 2-osobowe w gre wchodza miejscowosci. (Władysławowo, Łeba, Mielno, Jastrzebia Gora, Kołobrzeg, Ustka) Info prosze zostawiac na wigg@tlen.pl lub na gg: 1516302

Gość jacaasta
jesli bedziecie miec cos jeszcze miedzy 10 a 16 sierpnia to piszcie.pozdro

Gość kaskap2op.pl
Agroturystyka 7 km od morza. Pobliskie miejcowosci Darłowo, Darłówko,Jarosławiec,Ustka. Mamy do zaoferowania pokoje 2, 3,4 osobowe z ogólnodostępną kuchnią jej wyposażeniem, i łazienkami przy każdym pokoju. . Możliwość grillowania w ogródku ; Promocyjna cena- 25zł osobodoba!!! Jest możliwośc przyjazdu z psem lub kotem. email: kaskap2@op.pl tel 0512497085, 094 314 2607. oto zdjęcia : http://pawluczenko.prv.pl/galeria.htm Zapraszamy

Witam:):) Właśnie wróciłam z Kołobrzegu. Byłam jak co roku u pni Zeni. Gorąco polecam. Budynek jest po remoncie, bardzo blisko morza, w spokojnej dzielnicy. Jako osoba, która nienawidzi bałaganu jestem zachwycona. Wchodzi się do pokoju a tam czuć prawdziwą świeżość. Pani Zenia nie mieszka na miejscu, ale codziennie dokładnie wszystko szoruje. Byłam z tam z męzem i dwójką dzieci. Doba dla nas kosztowała 45zł. Dzieci policzyła taniej. Naprawdę aż miło się tam przyjeźdża. Byłam tam pierwszy raz chyba 5 lat temu. Wtedy płaciliśmy po 15 zł, jeszcze bez dzieci. Była totalna rudera, bez łazienekw pokoju, tylko wspólne. I przyjeżdzam co roku. To świetne jak ten dom się zmienia. Wszedzie łazienki, czyściutkie, do morza tylko przez park. W ogóle nie wydawaliśmy na restauracje. Jest tam możliwość gotowania i z niej korzystaliśmy. Kurcze, ale się rozpisałam... Podaję nr telefonu do pani Zeni: 0 510 091 435 i str. internetowa jak ktoś chce: www.sofia.kolobrzeg.pl Pod koniec września planujemy pojechać do Rewala. Byłabym bardzo wdzięczna jakby ktoś opisał jakąś ciekawą ofertę:)