Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katineczka

Dieta + rower 1h

Polecane posty

Gość nataluunia
No ja niestety nie dałam rady zjesc szpinaku i drugiego jajka :P myślałam, że będzie gorzej..ale jakoś daje rade:P Ostro sie trzymałam nawet jak mój chłopak-sadysta przywiózł żarcie z McDonalda ;/ uhhh jak widziałam te frytki...:D ciekawe jak jutro będzie :P

DZIEWCZYNY!!!!!!!! no niech któraś się odezwie i podniesie mnie na duchu mówiąc że można schudnąć:(:(:(:( ja już w to nie wierze:(:(

Gość Pikok
ja tez juz nie wiem w co mam wierzyc. przez 3 miesiace jadlam polowe tego co jadlam wczesniej i codziennie 30min cwiczen. zeszlo 3kg. potem stwierdzilam ze i tak nic z tego i wrocilam do dawnego obzarstwa i lenistwa. przybylo 5kg;/ teraz bardzo chce schudnac, poniewaz jestem zmotywowana i to porzadnie. I chcialabym schudnac przez wakacje ok 10kg a jak sie da to i wiecej. Mam zamiar codziennie na rowerze ok 1h moze wiecej i diete 800kcal. ps. mam 15 lat, 165cm wzrostu i waze 89kg;/...

och jak dobrze że ktos sie wrezcie odezwał!!! witaj na umierającym topiku:D ja jeżdżę codziennie rowerem po ok 16km. staram się powstrzymywać od jedzenia, ale ciężko mi jest:(:( przynajmniej na rowerze mogłabym jeździc godzinami

Gość czarnaa02
Oj, widzę, dziewczęta, że nie tylko ja mam problem z wagą :) wydaje mi sie ze wszyscy wokol mnie szupli tylko ja wieloryb!!! milo trafic na ten topic ;) mam 1.63 wzzrostu i ważę 71 kg, masakra. parę lat temu odchudzalam sie i schudlam z 86 do 62, ale przyszly studia, siedzacy tryb zycia i wagę szlag trafił!!! wspomozcie mnie, bo w mojej rodzinie wszyscy sczupli i jedza, co chcą, tylko ja nie moge ;( a myslicie ze bieganie tez cos daje? został mi ten nawyk od poprzedniej diety - biegam 40-50 minut dziennie, bez przerw, w tempie 6-7 km na godzine i jem tysiac dziennie.

Gość gość
Stacjonarny rower jest okey, ale wolę spędzić czas na dworze. Rower jest świetnym pomysłem na aktywność fizyczną. Nie tylko zgubić można zbędne kilogamy ale również, nasza sylwetka się poprawi i oczywiście ten czas spędzany na świeżym powietrzu. Ja lubię jezdzić na rowerze :D Swój świetny rower kupiłam na stronie allinside.pl, bardzo dobry do jazdy, nie jest zbyt masywny a dodatkowo za niską cenę.

Gość Angie999
ja stosowałam dietę 1500 kcal plus godzinka dziennie na rowerze - wystarczyło w zupełności. jazda na rowerku jest super, uwielbiam swoją damkę od Indiany, wygląda rewelacyjnie i ma super-wygodne siodełko

Gość marlenka598
Ja odchudzałam się również ale przyznam,że czasami nie mam czasu na rower ;) praca,dzieci, dom i nie ma się czasu tak naprawdę... Stosowałam African Mango http://szczupla-kobieta.pl i jadłam regularnie i czasami wyszłam na rower czy spacer ale jakoś diety nie wprowadzałam sobie nie miałabym czasu gotować dla siebie, maleństwa i jeszcze męża;)..... w 2 miesiące schudłam 16kg i to dla mnie naprawdę super efekt;)

Gość gość
Jeżdżę na rowerze od wakacji, kupiłam sobie nowy w sklepie internetowym www.rowermot.pl, a teraz przerzuciłam się na rowerek stacjonarny i zauważam ogromną poprawę w moim wyglądzie

Gość gośćujm
oo uwielbiam rower. jeżdżę dosłownie wszędzie, do pracy, na zakupy, do znjomych. do tego trzymam dietę, łykam iqgreen i jakby coraz mniej mnie jest. ale rower to moja miłość.