Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka24

09 czerwca 2007 a6w kto zaczyna???

Polecane posty

Dorotka polecam z wiśniówka (choc jest bardzo zdradliwy bo w ogole nie czuc alkohou) wiec tak nalewasz setke wieśniówki a reszta to sprite i lód :) pycha smakuje jak sok! :) A ja dzis mam ochote nie cwiczyc, len ze mnie sie zrobił. W koncu nam upały wróciły :) Dorotka udanego swietowania.

witam :-) dziekuje :-) musze wyprobowac twoj specyfik ;-) ajjj nie chce mi sie robic przy takim upale cwiczen....

hej hej jeszcze tylko 2 dni i heja banana!!! a co tam u Ciebie Dorotka??? Chyba tylko mysmy zostały na placu boju!! A jak jeszcze wyjedziesz do Turcji to do zostane tutaj sama!!

czesc :-) no wlasnie tez mi sie wydaje, ze zostalysmy same :-( dziewczyny wracac!! jejku jak goraco...i znow nie mam ochoty na cwiczenia ... :-(

dziewczyny nie jestescie same tylko ja nie potrafie sie zorganizowac, maz juz od tygodnia w polsce a ja sama... wzielam sie za malowanie mieszkania z nudow. iby mam duzo czasu bo mam wolne chorobowe ale nie mam checi na nic, poplakuje sobie czasem i tesknie. ale juz jutro wraca maz i na pewno odzyje i choroba minie. Mysle ze ta choroba to od tego ze nie ma mnie kto ogrzac w nocy! :)

:) hello :D I jak tam dziewczynki?? Ja jutro konce a6w!! Dorotka jak po rocznicy?? Udała się?? Jabatka nie płakaj :) mąż wróci :) i Cię mocno przytuli!! Czy u was tez takie upały?? Bo ja wymiekam!! Dobrze ze nie musze pracowac na polu!!Tylko w biurze!! A jutro ma byc jeszcze cieplej!! Pozdrawiam

jak slysze o upalach to mnie zazdrosc bierze bo u mnie choc jakies przeblyski slonca byly dzisiaj i nawet cieplo to i tk potem cholerna burza i niezla zlewka, jednym slowem mowiac piekne angielskie deszczowe lato od... 4 miesiecy... hmmmm niezly dól, al ejutro maz wraca, i nie idziemy we srode do pracy bo musimy nadrobic zaleglosci z \'wychowania do zyciu w rodzinie\' albo jak kto woli, \'wychowania seksualnego\' :) :) :) :) :)

hello :-) och ale dzis wieje ...i troszke spadla temperatura (na 24 stopnie)... u mnie ciezko z ciwczeniami...ale jakos idzie jabatka maz pewnie juz przyjechal? ..teraz to do nas juz w ogole nie przyjdziesz bo sie od meza nie odkleisz :-P hehe a rocznica sie udala. Pojechalismy sobie do restauracji (w tym dniu \"przytylam\" kilo ;-) ) i zjedlismy pyszne jedzonko. Prezenty dostalam dzien wczesniej :-) (jeden sama wybieralam) isc by moze na rowerek....ktora sie dolacza?

odkleje sie... moze nie tak od razu ale obiecuje ze do was wróce. a maz wraca dopiero o 23 wiec dzien porzadków i przygotowan na jego powrót.pozdrawiam.

Odklej sie odklej :D ja siedze w pracy, nudy takie, juz nie wiem na co mam patzrec na necie!!

najchetniej to bym sie juz zabrała za ten ostatni dzien, ale jest takie goraca ze poczekam na 19,albo i jeszzce pozneij!! W piatek jak bedzie cieplo biore sobie wolne i jade nad wode!! Piernicze, trzeba sie troszke poopalac (choc jak znam zycie bede tego pozniej zalowac bo mnie spiecze)

hejka :D co tam u Wa?? Ja dzis swietuje zakonczenie, umówiłam sie z kolezanka na miescie dzis na jakies zakupy. Uplany dzien dzis znowu :o juz mi sie spodnice koncza!!

witam :-D u mnie ladna pogoda ...zaledwie 22 stopnie :-) gagatka czyli wychodzi na to ..ze MUSISZ kupic jakas spodnice :-P ;-) Dzis dzien 40 :-) zaraz ide na malutkie zakupy, a zaraz potem wyskakuje chyba na rowerek.. przy okazji moze mmnie troche slonko \"zlapie\"

Boze Dorotka jak Ci zazdroszcze, 22 stopnie :) a u mnie pewnie ponad 30!! I na rowerku jezdzisz!! A ja siedze na dupie w parcy!!

A co tak cicho???? Jabatkę rozumie ma wychowanie do życia w rodzinie :) Ale Dorotka?? Czyżby się juz pakowała?? A Maya?? gdzie jest?? Ja po skonczonej a6w zasiadłam na laurach na razie nie bede nic cwiczyc od poniedziałku moze :D Buźka

hej gagatko ja tez osiadlam na laurach ale probowalam abs- to nie dla mnie, no i nie odstawilam steppera - cwiczylam 3 razy w tyg. Od dzis znowu a6w od 23 dnia. Wydrukowalam sobie nowy kalendarz do cwiczen na kolejne 5 tygodni a6w razy 6 i mam zamiar ten kalendarzyk wykorzystac caly :). Wiem ze jak nie zaczne dzis to mi znowu brzuchol urosnie, juz ja siebie znam. A wiec do dziela, napisze jak juz skoncze, czyli za jakies nascie minut.

hej juz po, i nie powiem zeby bylo tak lekko, jak sie zrobi tydzien przerwy to miesnie sie troche kurczá i trudniej sie pozniej cwiczy ale przynajmniej czuje ze zyje i ze cos sie tam dzieje w tych miesniach bo bolá jak cwicze. Jak roblam abs na brzuch to nawet nie poczulam zmeczenia ani bólu miesni. Fajnie znowu powrócic do cwiczen. Witam ponownie!

jestem jestem jestem! nie mialam czasu by nic napisac..robilam male zakupy, prania itd.. jabatka podziwiam Cie za twoj zapal do cwiczen ...mnie juz sie odechciewa ;-)

ej no dziewczyny gdzie wy jestescie? ja wypije kawke i zaraz biore sie do cwiczen. No i nie podziwijacie mnie za zapal do cwizcen bo wcale nie mam takiego zapalu, a a6w mnie nudzi niezle, ale nie znalazlam nic innego co by moglo byc lepsze na brzuch wiec dlatego znowu to cwicze. Wcale mi sie nie chce ale nie pozwole zeby sie zmarnowalo to wszystko, te siudme poty i katusze przez 42 dni. Jak skonczycie zróbcie sobie przerwe tak z tydzien ale nie dluzej bo jak sie tak przeciága to pozniej sie juz na prawde nie chce wracac do cwiczen. Wiem po sobie- nie chce mi sie. Ale nie poddaje sie.Trzymam kciuki za was.

Boze jaki upał!! Jaki zaduch wyszłam na chwile na miasto a teraz sie z emnie leje!! Ja nie wiem za co sie brac, moze za tamilee Webb!!! Teraz w te uapły nie mam na nic ochoty!!

dalam rade kolejny dzien ale jakos mnie to meczy bardziej albo mi sie wydaje ale znowu czuje ze zyje i maz mi wczoraj powiedzial taki fajny komplement na temat mojego brzucha wiec sie nakrecilam jeszcze. polecam a6w po raz drugi...

skonczylam :-D strasznie bylo...ale dalam rade :-D u mnie wlasnie burza nadchodzi... ostatnie pranie wlaczone...i moge sie pakowac :-) chyba jutro juz nie zajrze do was, bo raczej nie bede miala czasu. A w niedziele juz lece :-D :-D do zobaczenia dziewczynki :-)🖐️

To miłej i uadenej pozdrózy Dorotka :D A ja własnie zjadam śniadanie ze tak powiem krolewskie, obiadem sie podziele, a kolaxje oddam biedakowi, a co tam :D