Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka24

09 czerwca 2007 a6w kto zaczyna???

Polecane posty

a zrobiłam fajna sałatkę podam przepis, chcecie to urzyjecie. Wiec tak (nie zaczyna sie zdania od \"a wiec\") poł kapusty pekinskiej poszatkowac lub skroic, jak jest mała to moga byc 2, choc zalezy to od tego czy chcecie miec sałatke przede wszyastkim z kapusta, lub nie!! Potem poszatkowna kapuste solimy. 4 jajka gotujemy na twardo, moze byc makaron swiderki tak pol paczki, papryke w słoiku kroimy, dodajmey 2 puszki tunczyka, ser zólty kroimy lub na tarce scieramy (ser sprawia ze z sałatki nie wylewa sie woda), zeby nasza sałatka była dietetyczna dodajemy jeden duzy jogurt naturalny, 2 łyzki musztardy i keczupu, solimy, piperzymy, dodajemy przyprawy wedle uznania. Mieszamy i ole :)

gagatko na pewno spróbuje twojej salatki bo brzmi smakowicie, a któras z was pytala mnie na którym jestem dniu a wiec zaczelam a6w od 23 dnia czyli od 16 powtórzen i bede ciagnác do konca do 42 dnia jak dam rade, na razie jestem na 25 dniu ale ciezko idze uwierzcie, wydawalo mi sie ze bedzie latwiej po skonczonej calej serii ale nie powiedzialabym ze jest latwo. Ale czuc miesnie jak pracuja bo w koncu mniej tluszczu na nich jest i to jest fajne! pozdrawiam.

Hej hej :) ja własnie w pracy siedze!! Chciałabym zeby było juz chłodniej bo nie wyrabiam!! Dziś przychodze po pracy i robie sałatke :D a bede ćwiczyc!! :) dzis juz na 100% wczoraj jedynie byłam w sumie na godzinnym spacerze!! Pozdrawiam

a ja myslalam ze za malo sie udzielam a tu nam topik zanika powoli :( Gagatko jestem tu z tobá i nigdzie sie nie ruszam ja juz po stepperku i cwiczeniach na \'boczki\' no i po prysznicu, teraz pije kawke i zmykam na solarium... wiem wiem trudno uwierzyc jak sie siedzi w polsce albo gdzies gdzie slonce swieci, ale w anglii... same rozumiecie. papapapapa

ja tez jestem!! :) siedze w pracy i sie obijam i pracuje na przemian!! W planach mam dzis 8 minut abs ale czy wypali. :) Pozdrawiampappapa

hejka :) ja juz mam za soba gimnastyke, jak robiłam zwykłe brzuszki to stwierdziłam, ze to pikus w stosunku do a6w :) Kitka100 :) witaj Chyba chodzi Ci o a6w ;) Najlepiej ponoc trzeba robic tak: pierwsze ćwiczenia raz, drugie ćwiczenia raz, itd potem jak skonczysz te ćwiczenia to zabierasz sie za druga serie i znowu pierwsze ćwiczenie raz, drugie raz, trzecie raz. I w zależnosci ile amsz serii i ile powtorzen :)

Trudno powiedziec, kazdy organizm jest inny, wiec ciezko powiedziec czy Ci zniknie oponka. Spac byym poszła juz :) spałam dzis 3 godziny (impreza babska)

Gdzie Wy wszystkie jestesci?? Ja od wczoraj robie 8 minut abs!! Od czegos trzeba zaczac hehe Pozdrawiam

Oj dziewczynki nie ładnie tak?? Dorotka wracaj juz bo sama zostałam tutaj!! Wczoraj nie cwiczyłam, bo nie miałam kiedy, miałam remont w domu i chłopaka i kazdym trzeba było siekazdym zajmowac!! :) Pozdrawiam chyba sama siebie, bo juz nikt tu nie zaglada!!

hejka !! Co tam u Was?? Ja sie wczoraj przezarłam, dzis odczuwam tego skutki czyli duuuzy brzuch!!

Własnie śkonczyłam ćwiczyć, na liczniku jakies 600 kcal :) nie jest żle heheh

Widzę, ze topik upadł!! szkoda :( Ja ćwicze czasami, ale brzuch nie najgorszy w sumie!!

No ja byłam, do czasu :) ale sama do siebie pisac nie bede!! Dobrze ze juz wróciłas Dorotka :) A u mnie pewne zmiany :) wychodze za mąż :D hehe jak na razie jestem w lekkim szoku!!

:) cieszyłam sie do dziś,ale mi popsuto humor tym, ze mi nie przedłuża umowy w pracy!! Troche to smutne, no ale na pewno moblizujące!! A zwłąszcza ze przed weselem musze isc doo jakies pracy bo przeciez sie nie utrzymamy za 100o zł!! Tragedia :o

hejka dziweczynki, gagatka gratulacje!!!!!!!!!!1 ja juz jestem 1 rok i niecale 2 miesiace po slubie i nie zaluje ai troche. Nie mam jakis czasu pisac bo kupuje dom i zalatwiam milion spraw. przestalam cwiczyc na jakis czas ale widze ze sie zaokráglam wiec znowu zaczynam cwiczenia. Trzymajcie sie kobitki. pozdrawiam.

czesc laski! jabatka tez bym chciala domek... i ja tez przestalam cwiczyc....i tez sie zaokraglam :/ czas to znow zmienic ... moze niekonieczne z a6 weidera..ale na pewno jakies brzuszki bede robic :-)

no topik znowu wraca do życia :P ja sporadycznie cwicze 8 minut abs ale tylko to bo jakos na wiecej nie mam ochoty ostatnio!! Dom hmmm nma tez sie marzy maly domek na wsi :) poki co wynajmowane mieszkanie lub mieszkanie katem u rodziców!! Całuję Was dziewczynki 👄 papa

dziewczyny musimy sie znow wziac za nasze brzuszki! musimy sie zaczac mmobilizowac do jakis cwiczen! :-) same przyznacie, ze razem idzie zawsze lepiej...wiec wracac mi tu szybciutko :-) ja dzis zaczne chyba z brzuszkami albo moze gdzies znajde linka do 8 minut abs. :) papatki 👄

Dorotka ja wchodze zawsze na video google i tam wpisuje 8 minut abs :) wybieram pierwsze i ćwiczę :) 👄

o dzieki dziewczyny :-) jaka u was w ogole pogoda? u mnie tak na zmiane...raz deszczyk raz slonko... wlasnie zmoklam troche na rowerku...ale sloneczko mnie za chwile wysuszylo ;-) zaraz napije sie kawki i moze w koncu od dzis bede robic brzuszki...ehh jak to jest ciezko sie na nowo zabrac za cwiczenia...

u mnie to upalow raczej juz nie bedzie...chyba musze zrobic porzadek w szafie..i powyciagac swetry ;-)

u mnie tez kiepska pogoda chociaz dzisiaj slonce ale tak kolo 15\' C zazwyczaj tzn jesien w anglii juz. Domek \'sie kupuje\' wiec mam stres bo niewiem czy nie ktos nie przelicytowal. powinnam wiedziec dzis lub jutro albo jak si eprzeciagnie to juz sama nie wiem kiedy. ide zaraz do pracy. dzisiaj znowu cwiczylam na stepperku i od razu lepsze samopoczucie. pozdrawiam i witam topik\'wsród zywych\'. papapa