Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka24

09 czerwca 2007 a6w kto zaczyna???

Polecane posty

wlasnie wlaczylam komputer :-P ehh ale glodna jestem :-) wczoraj na kolacje nie zjadlam duzo i az mnie w nocy w brzuchu krecilo z glodu :-P to do mnie niepodobne ... mniaaam jakie pyszne sniadanie :-P ;-) teraz chyba wszystko okreslilabym mianem pysznego ;-)

dziendobry tak oto po wizycie u lekarza mam tydzien wolnego.. i antybiotyki. Ale sobie z kolezanka pobede chociaz, o! pocwicze pózniej bo jakas spiáca jestem i chyba sie walne na lózko jeszce, tylko 5 minutek,ok? a te 8min abs naprawde slabiutkie, zwlaszcza po a6w, i ciesze sie ze moge tak powiedziec. Poszukam czegos lepszego a jak nie znajde to a6w again.

Chyna sobie zrobię sniadanko :) drugie :) Bułkę grahamkę :) Dzieńdobry wszystkim!!

wlasnie pije kawke i za jakies pol godzinki zabieram sie za kolejny dzien ...34 :-D

Dorotka Ty nie pracujesz?? :) ja wlasnie zjadłąm ciacho do kawy :) teraz udaje ze pracuje, chociaz nie musze bo kierowniczka poszła na urlop i napsiała nam kartkę cyt: wylegujcie sie na sianie i czekajcie na manie az wróce z urlopu!! (i dołączone siano w woreczku) taki miałyśmy z tego ubaw ze przez 10 minut lałyśmy ze śmiechu :)

hehe ale fajnie... to macie cool kierowniczke :-) gagatka ja na razie leniuchuje ;-) dobra zaczac by cwiczenia...oj jak mi sie nie chce :-P

dzień dobry dziewczynki:) kolejny pochmurny dzień i normalnie nic mi się nie chce, coraz ciężej mi się ćwiczy i coraz mniej chęci na to mam:/ zawsze wolałam ćwiczyć z rana, ale teraz jak wstaję o 5, to nie bardzo mam na to ochotę i czas, bo potem trzebaby się było wykąpać i w ogóle:P tak więc dziś ćwiczenia dzisiejsze przede mną... Podziwiam wszystkich, którzy po skończeniu szóstki chcą się za nią zabierać raz jeszcze:) niestety przy podejściu: \"muszę to odbębnić, żeby mieć spokój\" chyba nie szybko wezmę się drugi raz za takie intensywne ćwiczenia;) A co do schudnięcia 10 kilo, to dziś ważę już kilogram mniej:P chociaż nie mam pojęcia dlaczego:P ale to nieważne, ważne, że jestem na dobrej drodze:P

oglądam siatkówkę i normalnie się denerwuję chociaż nawet Polacy nie grają:P Wy też się tak emocjonujecie?:) Gagatko, ja zawsze marzyłam, żeby mieć działkę, skoro domu z ogrodem nie mam:)

Boze jak zmarzłam :o rece to normalnie mam zimne jak w zimie :/ gzdie to lato!!???????????????????????? Maya przeszło by Ci ochota gdybys musiała to plewic, sadzis zbierac!!!i tak w kółko!! Musze sie jakoś rozgrzac :) Pozdrawiam

Normalnie dziewczyny wstawac i pisac mi tutaj szybko!!! Ale już!!! Czemu tutaj tak cicho?????? :) ja juz wstałam i siedze w pracy :o Byle do do 15:30

Poooobbudddka :D Dorotka wysłałam Ci zdiecia, i kto tu powinien sie odchudzac??? raczej ja !! Zdecydowania ja

Ej no leniuchy wstawac szybko!! DO roboty!!! Do ćwiczen!! Nie ma leżenia :classic_cool: Ja gnije w pracy, za 40 minut bede jadła :P

jestem :-D juz zrobilam dzis cwiczenia :-D (dzien 35) ciezko mi szlo..bardzo ciezko.... ;-) a ja lece do sklepu kupic pare smakowitych rzeczy (a co tam w rocznice czyli niedziele, moge cos slodkiego zjesc ;-) chyba zrobie tiramisu.. mam nadzieje, ze wyjdzie gagatka lece sprawdzic poczte :-D

gatatka to ty w tej zoltej bluzeczce? (na pierwszej fotce) no jesli to ty ...to tez masz z czego chudnac . ;-) hehe (tak samo jak ja)

Jezu Dorotka nie te zdiecia przesłałam!! Ja jestem w tej szarek bluzce z różowym napisem---brunetka. Idę jesc drugie śniadanko

Boże szatynka jestem!! Nie wiem co sie ze mna dzieje dzis, jesteem crazy dzis :P

Gość gagatk
a6w zrobiona :) jutro zaczynam 24 razy :o Ale dam rade :) Dzis ćwiczyłą mi sie całkeim, całkiem. moze to dlatego, ze po kawie byłam :) Teraz mały spacerek (30 minutek). Dorotka wysłałam Ci moja paskudną gębę :)

dalej twierdze, ze tez nie masz sie z czego odchudzac :-P i masz bardzo przyjemna, mila twarzyczke :-)

Byłam na 30 minutkowym spacerku :) przymusowym bo musiałam zaniesc proboszczowi ogłoszenie (a pracuje w gminie). Czułam sie jak na spowiedzi :o

oj kochane cos mało piszecie!!! dzie maya, jabatka??? I Dorotka cos słabo pisze!!!

jestem jestem :-) nie mialam czasu .zeby cos napisac.bylam z mezem w perfumerii i u jubilera :-) dostalam z okazji 5 rocznicy slubu zloty pierscionek i perfumy :-D a jutro idziemy do restauracji :-) jeszcze nie cwiczylam..nie chce mi sie. Zrobilo sie goraco, mamy 33 stopnie w cieniu :-) najpierw zrobie obiadek i potem zmusze sie do cwiczen :-) jabatka, maya gdzie jestescie?

lo bosz... dzien 36 mam \"z glowy\" ..ale jak ciezko mi to szlo i na dodatek ten upal ( mamy 33 stopnie w cieniu) gdy bylo chlodniej przynajmniej chcialo sie cwiczyc ..no ale coz pocieszam sie tym, ze zostalo mi tylko 6 dni :-D

uhuhuhuhuhu 5 roczniac i do tego ślubu!!!! Fiufiufiu :P Ma chodzimy dopiero 4 lata :P (ttzn przeszło), ja tez mam dzien 39 z głowy!! :) Teraz ide do wanny, a potem mam nadzieje miła czesc wieczoru sie zapowiada!!

:-D zjadlabym cos.... dobrego :-D chociaz czekam na jutrzejszy dzien...wtedy sobie odbije z jedzeniem hehe (chyba przytyje w jeden dzien 2 kilo ;-))