Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka1980

MÓJ MĄŻ MNIE OSZUKUJE....

Polecane posty

Gość iskierka0192121
mam 25 lat przysiegam jak to czytam, za cholere nie wyjde za mąż,po co kisić sie wciąż z jednym facetem i nie móc od niego ot tak odejść, gdy mnie wkurwia... załamka te sluby teraz,kompletnie inne czasy mamy

Gość gość
te juz bym nie wyszla za maz, rok po slubie

Gość gość
Mój mąż tez nie daje mi pieniędzy,nawet nie jestem upowazniona do konta na które wpływa tez mój zasilek.To on pobiera kase,robi zakupy,decyduje o wiekszych wydatkach.Z poczatku kłóciłam sie o to,ale nic nie wskórałam.Ma głupie wytłumaczenie-boi sie ze odejde od niego i wyczyszcze konto!Dlatego mnie nie upowazni.

Gość gość
Kurde laski pierwszy raz nie kumam, co Wy macie do tego gościa? Chleje? Zdradza ją? Bije? Przeceiz ten koleś nic złego nie robi, no za wyjątkiem tego, że nie chodzi pod jej dyktando jak marionetka. Nie oddaje swojej kasy, bo ją cięzko zarabia, niech ona mu swoją odda jak taka mądra. Ten koles jest tak zastraszany, że nawet żłówia trzymał za meblościanką, bo się bał tej hetery. Nie widzicie tego, że ten koleś ma problem, nie ona. Zjadł głupiego banana, bo pewnie nie wiedział, a ta mu kurna wypomina jakby pobił to dziecko czy co. O co wam chodzi? Co niby ten koles takiego zrobił co?

Gość gość
A co powiesz kobiecie, którą mąż oszukuje, wszystko wyjada dzieciom, nie jednego banana tylko codziennie, a jak była w ciąży to przepuścił wszystkie oszczędności a pensja szła na jego długi a ona wraz z dzieckiem nie miała co jeść, taka też jest heterą, bo żałuje facetowi banana. Odpowiedzialny facet interesuje się i kobietą i dzieckiem i najpierw o nich myśli.

Gość gość
ja też mam męża z którym jestem już 7 lat w swoje głowie ubzdurał sobie że jego żoną jest jego rodzona siostra a jej dzieci są jego dziećmi i co miesiąc oddaje 1500 zł z wypłaty pomimo iż ona zarabia i dostaje alimenty od byłego partnera i ma obecnie męża bierze dla niej pożyczki zadłużył się za moimi i dziecmi plecami na 20 tysięcy złotych już nie daje sobie z tym rady ukrywa po kieszeniach duże kwoty pieniędzy wczoraj wziął prawie 2000 zł ukryte w tylnej kieszeni spodni i kto mu część ukradł te pieniądze były przeznaczone dla jego ukochanej siostry pomóżcie co mam z tym fantem zrobić mamy dwójkę malutkich dzieci

Gość CZARNA MAMBA SK
koszmar też tak uważam mówi to kobieta z 18 letnim starzem małeńskim zaczoł kłamać od 3 lat i mam dośc juz bym się rozwiodła bo nie mam za grosz juz zaufania lecz dzieci proszą mamo zaczekaj az będziemy mieli p osiemnasie córka nie bawem lecz synkowi jeszcze 14 lat zostało tyle nie bede czekała poczekam az córa bedzie pełnoletnia i kończe ten zwia zek bo bez zaufania to nie związek tylko wegetacja no po pewnym wieku w d***e sie przewraca facetom i nie tylko bez obrazy kobitki ale mam racje i powiem jedno w kłamstwie nie bede życ nie warto kochane........