Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy mnie już nie będzie

Znikam od Ciebie

Polecane posty

Gość tak ladnie was prosze
witajcie kochani Ja zamilklam bo juz chyba powiedzialam wszystko :) mimo, ze Was ludziki nie znam, strasznie chcialabym, zeby sie Wam udalo, zebys Ty Maly znalazl szczesliwy final - zeby bylo jak dzis, wczoraj - juz zawsze, zebys byl szczesliwy z ukochana, a Ona - zeby wiedziala ze Cie kocha ponad zycie :) zebys Ty Ghostek znalazl troche spokoju w swojej milosci, zeby ukochana zmienila prace i zebyscie mogli wspolnie cieszyc sie wspolnym szczesciem bez tluczonych naczyn, z usmiechami na zakochanych twarzach :) No i zebys Ty Nigdy mnie mogla cieszyc sie miloscia, z wzajemnoscia, bez zyciowych przeszkod, ktore Wam to uczucie odbieraja. Zebyscie wszyscy troje byli okrutnie szczesliwi i ogromnie zakochani, szczesliwie zakochani :) a ja, ja nie mam co opowiadac - ze spraw biezacych - moje zycie uczuciowe jest takie, jakie chcialam zeby bylo...czasem sie klocimy, zwlaszcza ja czasem krzycze w nieboglosy, nerwowa jestem, ale szybko sie godzimy, kocham Jego, On kocha mnie, za niecaly rok bierzemy slub i mam nadzieje, ze bede tak szczesliwa, jak teraz juz do konca zycia. i oczywiscie moj ckliwy tekst nie jest pozegnaniem - bede tu wciaz z Wami, moze bede umiala Wam cos madrego poradzic, podpowiedziec. Czytam Was caly czas :) trzymajcie sie cieplo

Jestem, jestem :) Tylko po szaleństwach w pracy - wreszcie się wyspałem :) I od razu inaczej patrzę na świat :) Co u mnie ?? Sinusoida trwa :)

Ja też jestem ale nie miałam czasu nic pisać. Życzę Wam poukładania wszystkiego :) U mnie raczej się nie da ale Wy bądzcie bardzo szczęśliwi :)

Nigdy------ nie mów tak !! Zawsze jest jakaś nadzieja....... Naprawdę trzeba być optymistą :)

Dla mnie optymistyczna wersja, że poukładam wszystko w sobie :) I tak będzie :)

Widzę, że wszyscy spędzają szczęśliwie poczatek weekendu :) Powodzenia :)

W pracy? To współczuję. Ja odpoczywam :)

Gość ghostek.....
mitomanem jestes podaj swoje poprzednie niki