Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka jakich malo

MAM PROBLEM STRASZNY!WAŻE TYLKO 58 KILO DO WZROSTU 172 CM CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość chudzinka jakich malo

jestejm chuda jak patyk.wszystko mam chude:(\ mierzylam specjalnie uda nawet i mam w nich w najszerszym miejscu tylko 53 cm a łydki 35 ..no porażka straszna ..jak przytyć zdrowo?

Gość ndnddd
no to jedz czipsy na noc.

Ale ktoś się rada wysilił... Ja Ci odradzam napychanie się pustymi kaloriami, bo co z tego jak przytyjesz a ciało zrobi Ci się mało atrakcyjne? Odżywiaj się zdrowo, jedz dużo białka i ćwicz. Mięśnie są ciężkie, a przy okazji taka wzmocniona sylwetka super wygląda. Wybieraj zwłaszcza ćwiczenia siłowe no i oczywiście rozciąganie.

Gość ale sciema
fajnie ze z ta waga uwazasz sie za chudzielca, łydka 35 to grube kołki

Gość co takiegooooo
niestety ja mam kostke chudą do tych łydek.mam w niej dokladnie 22 cm niecale wiec nioe mow ze mam kolki:(

Gość paszczurowa
Hehe ;) ja mam przy 175 cm wzrostu 70 kilo i chętnie bym ci pare oddała :classic_cool: te 58 to chyba nie jest tak tragicznie mało, wyluzuj taka twoja uroda

Gość paszczurowa
a ruch jeszcze nikomu nie zaszkodził - uprawiaj jakis sport i jedz dużo białka

Gość ja mam 171
i waze 57kg i wcale nie uwazam ze jestem chuda w łydce mam 34 i nie sa wclae szczupłe wiec nie przesadzaj

Gość o maltkoooo
nie sa szczuple bo mierzysz pewno na dole łydki ..dziewczyna mowi o najszerszym miejscu łydki ..doczytaj więc.:) ja sama mam tylko 36 cm i na 170 to za chude nogi .chyba ze ty masz kostke szeroką i wiecej masz w kostce.

Gość 34mam
mam posrodku łydki jakbym mierzyła tak jak ty mówisz to dopiero bym miała kołki

kurde, za najgorszych czasow mialam w udzie w najszerszym miejscu 64 cm i wydawalo mi sie, ze mam uda jak balerony. tymczasem teraz mam 54 i wcale nie wydaje mi sie, ze to az tak strasznie malo. ale jestem troche nizsza.

Gość ja mam 170 wzrostu
i waże 52 kg.

Gość fffffgggggff
hahahhaa

Gość ha.ha.ha.haha
A ja przy Twojej wadze mam 176 i jakoś nie jestem ani trochę za chuda :)

Gość MoDeLkA-19
halo dziewczyny nie przesadzajcie!!!!!!!!! do autorki---- ja jestem wyzsza od Ciebie o 1 cm i waze 52kg wiec sory ale ty masz wage prawidlowa jak dla mnie nawet ciut za wysoka!!!!!!!!! nie popadajmy w przesade;)

Gość he heee heee he
"Tylko"????? "AŻ"!!!!!!!!! ty nie jestes nawet szczupla, a co dopiero chuda :o

Gość przesadzasz
Ja mam 167 cm wzrostu a ważę 50 kilo ...idąc dalszymi kryteriami moje udo ma - 49, a łydka 32 cm...to prawda, że jestem nizsza...ale tylko o 5 cm...a jest osiem kilo różnicy między nami...a ja wcale nie wyglądam jakos przesadnie chudo

Jestescie dziewczyny niektore tępę jak nie wiem co x.x Niektorzy maja taka budowe ze waza o wiele wiecej niz inni i wygladaja jak szkieletory. \"Chudzinka jakich mało\" moze wlasnie jest z tych ludzi? A Wy ją zasypujecie od razu radami ze ona zamiast przytyc to powinna schudnac. Chore. Mam kolezanke ktora mierzac 167cm wazy 60kg a wyglada jak kosciotrup i ciagle stara sie przytyc.. Sama waga to za mało by ocenic wyglad...

Gość ajakakakka
No patrz, a ja mam dokładnie ten sam wzrost i udało mi się schudnąć do 58 i jestem bardzo z siebie zadowolona, ale do chudości to mi daleko. Dziewczyno, 53 w udach to naprawdę trochę, 22 w kostce, no wybacz tyle to ja mam jak spuchnę!

Gość ajakakakka
Stoken, to co piszesz, jest prawdę kiedy mowa o WADZE. Tak owszem, jeden przy 58 będzie szkieletorem, ktoś inny będzie masywny. Ale centymetry to co innego. 53 cm to 53 cm. I to nie jest chude udo.

Gość to ciekawe
to ciekawe Stroken, czemu się odchudzasz, z 55 kilo na 51....no chyba, że masz 1, 30 w kapeluszu...

Gość MoDeLkA-19
STROKEN ale ona podala swoje wymiary i kurde nie pierdziel ze jest chuda bo jest co NAJZWYZEJ szczupla!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki topicu
ty głupia jesteś? Ważysz w sam raz! a 53 cm w udzie to sporo! Ideał to 48-50.Tylko nie mówcie ,że jestem anorektyczką.Mam aż 62 kg przy wzroście 168 cm i sama jestem na diecie... I mam tylko cm w udzie więcej niż ty!

Gość Taki kity to tylko w erze
Nie można być szkieletorem ważąc 58 kg, to raz Wage masz normalna i ud nie masz chudych a jedynie szczupłe, to dwa

Gość dla mnie rygo tez siebie nazyw
talia 66, i tak za gruba ;)

Mam 160cm . Ideal piekna i kobiecosci ma prawo byc postrzegany przez kazdego inaczej, wiec dziewczyna mimo ze przez nas oceniona jako szczupla (tak, ja tez nie uwazam ze jest chuda) moze miec chec byc okrągła...

Gość na ZDROWIU i URODZIE
już wszyscy mają dosyć tej idiotki, która codziennie zakłada topik o tym jaka jest chuda to się na DIETY przeniosła:O porażka:O jesteś żałosna dziewczyno, a nie chuda:O

Gość przesadzasz
Stroken, oczywiście, że kazdy ma swój ideał piękna i kobiecości...natomaist według tego co ja uważam, ta dziewczyna raczej nie ma problemów z przesadna szczupłościa...pozdrawiam:]