Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vronka

Głupoty jakie faceci robią w łóżku, myśląc ze to na nas działa

Polecane posty

Gość KOPULUJĄ zamiast lać z liścia
!!!!!!!! :classic_cool: :)

Heh nie chce mi się dyskutować na temat moich felerów i powodzenia- spoko, wszystko jest genialnie :) Widzę że cię ten temat dotknął do głębi :D Czujesz zagrożenie?

Gość wkładają język do ucha
:o

Gość benny hill
chetnie bym cos dodala ale moj facet zawsze robi to co lubie i w dodatku robi to zajebiscie

Dla ciekawskiego grooma- miałam faceta przez 2 lata który robił wiele takich fatalnych rzeczy więc doświadczenie mam ;) Teraz mam chłopaka z którym jest idealnie, sama nie wiem skąd on wie tak dokładnie jak mnie uszczęśliwić :) A z tych felerów mam tylko jeden- nie połykam ;)

Gość próbowanie
włozenia w cipke jak najwiecej palców....uhh;/ myślą ze im wiecej tym lepiej......a prawie rozrywają...

Gość SEKTOSiOK
Dobry temat. Dziewczyny dawać dalej. Może wasz facet też to kiedyś przeczyta... D)

Gość waga łazienkowa
1. Wsadzanie palca albo dwóch do pochwy, przesuwanie w dół i w dóre i czekanie na orgazm :O 2. Ściskanie cycków, bez koncentrowania sie na szczegółach , takie po prostu miętolenie (u mnie 0 żadnego efektu, a już na przykład zabawe sutkami - uwielbiam, nawilzanie a potem dmuchanie zimnym dmuchem, krażenie palcami w różne miejsca na piersiach - po prostu jakies akcje z pomyslunkiem, a nie po prostu wziąć cyce w rece i ugniatać) 3. Uparte pocieranie łechtaczki, co po chwili zaczyna wkurwiac , a nie podniecać. Łechtaczkę się pieści ustami , jezykiem, a nie tarmosi

Gość popieram wagę
"3. Uparte pocieranie łechtaczki, co po chwili zaczyna wk**wiac , a nie podniecać. Łechtaczkę się pieści ustami , jezykiem, a nie tarmosi" Podpisuję się obiema 🖐️🖐️

Gość nie znosze lapania za krocze
nie wiem czemu faceci uwazaja to za podniecajace:O to samo z wkladaniem jezyka do ucha-brrr podobnie jak reszta nie znosze mietolenia piersi i dmuchania na wilgotne miejsca:O nie cierpie jak facet wklada sobie do ust moj duzy palec u stopy... jak mi cos jeszcze przyjdzie do glowy to napisze:)

Gość Majka czy jakoś tak...
Najpierw liże mi krocze, a potem chce się ze mną całować. Fuj, to jest obleśne, nie jadam kupy

:) Podpisuję się pod wszystkim... oprócz całowania uszu i stóp, bo to uwielbiam :) Dodam lizanie po twarzy- brrrr, koszmar! I nie znoszę jak fcet bierze do ust małą wargę sromową, i ją ssie, mocno ciągnać... uch okropne Fatalne jest też mocne obłapianie za piersi, krocze, pupę - niby \"namietne\" ale upierdliwe i aseksualne. Nie jesteśmy workiem z kartoflami :P

nr 1 to miazdzenie lechtaczki twardym palcem jeden taki ucisk(a juz \"najlepiej\" zaraz po zdjeciu majtek) i szansa na orgazm maleje do zera

Gość a ja miałam na odwrót
miałam ochotę żeby fecet porządnie mnie złapał dłonią za pipke i mocno przytrzymał. Miałam ochotę żeby coś w sobie wkońcu poczuć gdy byłam podniecona. Tymaczsem on był ciągle delikatny, jak dla mnie to zbyt delikatny. Wkładał mi ciągle tylko jeden palec któregio tak naprawdę nigdy nie czułam. Jak się ze mna kochał to robił to tak wolno i delikatnie że mogłam przy tym zasnąć. Ja należe do kobiet które lubią intensywne doznania i wolałabym już żeby próbował mi włożyć całą rękę niż jeden palec :)

Gość xska
wkladanie swojego palca do moich ust :o i język do ucha :o co oni z tym maja? :o

Gość a może.........
Z tą łechtaczką to prawda. Naciskają jakby to był guzik do windy. :O

Gość a może.........
A język do ucha to akurat lubię. :)

Gość xska
hehe naprawde?

Daltego nie staram się rozumieć kobiet :) I jest mi dobrze :)

Gość a ty stic jestes jebniety
temat jest dla kobiet

Gość grugru
tarmoszenie łechtaczki zaraz z początku gry wstępnej to jest chyba jakaś wspólna cecha facetów. Ja jeszcze dodam wkładanie głęboko języka do pochwy, ja tego języka i tak nie czuje ale za to mam pipkę podrapana zarostem:(

Gość Czarna Anula
a ja nie znoszę jak mnie facet łapie za jądra

tak was czytam i czytam i sie dziwie bo mój facet ani jednej z tych rzeczy nie robi i nigdy nie robił ;) chyba mam kurcze szczęście :D :P

Gość ooooo i ja rowniez
nienawidze jak wklada mi swój palec do ust ehhh;/

Gość xska
oooo i ja rowniez---> witaj w klubie ;)

Gość a może.........
A jeszcze nie lubię jak mi machinalnie, beznamiętnie wylizuje migdałki. Można się zadławić jego kluchą. :O

Gość Majka czy jakoś tak...
Nie lubię ja facet wsadza mi w dupę całą rekę, a potem brudzi nią poduszkę, na której śpi

Gość nie znosze lapania za krocze
brrr-straszne jest lizanie po twarzy:O wkladanie palca do ust tez... odnosniemietolenia piersi-to sciskanie i mietolenie zadnej czesc ciala nie sprawia przyjemnosci