Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

kosmetyki dla alergików

Polecane posty

Gość macarena

Jakie firmy produkują kosmetyki dla alergików?.Najbardziej interesowały by mnie lakiery i pianki do włosów o mało wyczuwalnym zapachu a najlepiej jeśli w ogóle takie istnieją to bezzapachowe.Znacie ich jakieś strony internetowe?

Hej! Z tego co wiem kosmetyki dla alergików są z firmy AA Oceanic, jest teraz nowa linia taka z czerwonym plusem, dla nadrażliwej skóry. Poza tym kosmetyki apteczne (są niesety drogie) np. La Rache Posay, czy Iwostin. Ja mam bardzo trudną skore, ale stosuje kosmetyki z Ziaji i nic mi po nich nie jest. Pozdrawiam

Gość Sebo4545
Faktem jest, że pielęgnacja skóry alergicznej do szczególnie łatwych nie należy. Długo szukałem dla siebie odpowiednich kosmetyków. Dopiero preparaty od Abena, czy Vis Vin przyniosły skórze ukojenie. Co do sklepu to kompleksową ofertę prezentuje www.sklep-antyalergiczny.pl. Strona łatwa w nawigacji, przejrzysta, szybko można dotrzeć do potrzebnych kosmetyków dla panów, pań i dzieci.

Gość Juliannam
Ja polecam kosmetyki firmy Earthnicity.Duży wybór mineralnych produktów do makijażu,jako jedyne mnie nie uczuliły.Można sobie zamówić próbki produktów na ich stronie,mają bardzo duży wybór.