Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna.a29

Jaki zestaw do tipsów - akrylowy czy żelowy?

Polecane posty

Witam. Ostatnio interesuje mnie zakup jakiegoś zestawu do tworzenia sobie i kilku osobom (zupełnie amatorsko tipsów. Na allegro widzę bardzo dużą ilość jakichkolwiek zestawów, wraz z akrylowymi i żelowymi sposobami. Kupiłam już sobie płytę z instruktażem, więc mam pytanie do Was. Jaki poleciłybyście (na allegro.pl) zestaw - akrylowy, czy żelowy? Jeśli któryś z wymienionych, to proszę podać w/g was \"dobry\" zestaw. Bardzo dziękuję z góry i pozdrawiam Witam. Ostatnio interesuje mnie zakup jakiegoś zestawu do tworzenia sobie i kilku osobom (zupełnie amatorsko tipsów. Na allegro widzę bardzo dużą ilość jakichkolwiek zestawów, wraz z akrylowymi i żelowymi sposobami. Kupiłam już sobie płytę z instruktażem, więc mam pytanie do Was. Jaki poleciłybyście (na allegro.pl) Pozdrawiam, anna.a :)

o matko następna amatorka, robiaca tipsy sobie i kilku osobą????? Przedewszystkim nie ma czegoś takiego jak amatorskie robienie tipsów, a płyty sprzedawane na allegro???? tragedia totalna.Pooglądałs ten film i co???? już wiesz jak robic tipsy? jak dobrze zbudować paznokcia, wiesz co kolwiek o chorobach, o przeciwwskazanich do robienia paznokci? wątpie. A druga sprawa zestawy na allegro sa niestety z baaardzo niskiej półki, i nie warto inwestowac pieniedzy. dlatego dobrzę ci radzę, jeżeli nie chcesz się zapisywać na kurs to zacznij chodzić na pazurki do sprawdzonej stylistki a nie baw się w to.

lepiej kup zestaw do akryli...też sobie taki kupiłam i jest fajny

Gość karolina P
DO zawodowej stylistki puknij sie w głowe dziewczyno ,człowiek sie uczy przez swoja wytrwałosc i prace:) a wiekszosc osob ktore maja kurs nic to nie dało tylko dowiedziały sie jakis marnych podstaw:) ja osobiscie wole tipsy zelowe:)

Gość Ruda Agusia
Do tej pory uczyłam sie robić tipsy żelowe u koleżanki po profesjonalnym kursie. Nie mam specjalnie kasy dlatego chciałabym kupić sobie zestaw na Allegro (ona też tak zaczynała), ale nie chciałabym opierać sie tylko na jej opinii, czy któraś z Was poleciłaby któryś z zestawów?? albo przynajmniej która firma " z niższej półki" naddaje sie do robienia tipsów na początek...z góry dziękuje :) P>S Sapiące dziewczyny "profesjonalne" proszę nie udzielajcie mi komentarzy, że mam iść na kurs !! bo na razie mnie nie stać ..

Gość assi
Znam dużo dziewczyn które nigdy w życiu nie były na jakimkolwiek kursie a tipsy robią rewelacyjnie. Trzeba po prostu mieć trochę talentu i cierpliwości.

moim zdaniem z tych produktów z nizej półki są dobre firmy Reni-nail polecam żele na początek. akryl jest dość trudnym materiałem, zwlaszcza jesli nie skonczy się kursu (ja tez jestem bez kursu. zaczełam od akryli i pożałowałam ze od samego początku nie robiłam żeli, które zaczełam teraz ;]) dobre produkty są tez z SunFlower. jest to firma juz z wyzeszej półki niz Reni ale dosyc tania. życzę powodzenia :)

Gość krystiana
cześć dla mnie kosmetyczki to apsurd totalny i te ich wielkie kursy!!!!!!!sama robie tipsy metodą żelową i jestem z tego zadowolona mimo że mam tylko18lat i nie mam żadnego kursu.byłam kilka razy u kosmetyczki i straciłam tylko kupe kasy bo po kilku dniach odpadały i to są te ich wielkie kursy??????!!!!!!!! robie tipsy też nie tylko sobie i trzyają się ponad miesiąc i bez żadnych kursów!!!!!!!!!!! A teraz może coś odnośnie tych produktów z "niższej półki" LASKI niekiedy te produkty są dużo lepsze niż te z "wiższej półki" sama się na tym przejechałam!!!!!!!kupiłam zestaw z Nail Desing jest bardzo dobry są ta też dobre żele ale chciałam też coś lepszego z"wyższej półki"no i się nie sprawdziło jeszcze w tym samym dniu odchodziły tipsy więc co do tych produktów z "wyższej półki"też uważajcie i to co jest droższe też nie musi być zawsze lepsze zestawy z reni nail też są dobre:)

Gość dokładnie
robiłam już tyle razy tipsy więc nie muszę przechodzić kursów, a po tych kosmetyczkach to musiałam godzinę poprawiać tipsy. Gówno potrafią, sama sobie zrobię

Mam do sprzedania zestaw startowy do robienia tipsow firmy Alessandro. W sklad tego zestawu wchodzi lampa, tipsy, zele, pilniki, klej, gilotyna itd. Zestaw ten jest kompletny czyli posiada wszystko co jest potrzebne do zrobienia tipsow. Cena tego zestawu wynosi 1100 zlotych. Jesli ktoras z Was jest zainteresowania to piszcie na forum!!!

Gość mkomko
1100 zł ?? za zestaw? matko kochana:O ja kupiłam za 200.. fakt może Alessandro to jakaś super dobra firma (o której produktach jeszcze nie słyszałam) ale no bez przesady :O:O:O

Gość początkująca....
ja na początek polecam jednak żele i...dziewczyny!! ja tez nie mam kursu a klientki ktore do tj pory znalazłam bardzo sobie mnie chwalą...uczyłam sie u zawodowej stylistki-mojej kolezanki i umię;)

Gość nails
Witam, Ja tez chcialabym robic tipsy tak od czasu do czasu..wiadomo zeby dorobic bo jestem biedna studentka:P W jak dlugim czasie opanowalyscie robienie pazurkow?

Gość Lila_20
Mam pytanie. Co sądzice o zestawie do robienia tipsów żelowych firmy SUPER NAIL CENTER lub RENI-NAIL wystawionych na allegro.pl??? Chciałabym kupić któryś z nich koleżance na prezent ale nie wiem, który jest dobry???? Proszę o odpowiedź! Z góry dziękuję za wszelką pomoc!:)

Gość buahahahaahahahahhahaha
"1100 zł ?? za zestaw? matko kochana ja kupiłam za 200.. fakt może Alessandro to jakaś super dobra firma (o której produktach jeszcze nie słyszałam) ale no bez przesady :o" Widać, że jesteś typową allegrową tipsiarą :o::o:o Spójrz na ceny np. firmy SPN NAILS ile trzeba dać za 1 profesjonalny żel tak, tak ok. 150 zł za 50g http://shop.spnnails.com/ albo IBD, NSI, CHRISTRIO czy EZ FLOW http://www.eurofashion.com.pl/skleppliki1/sklep.php Ja za sam pedzelek do akrylu z czystego wlosia Kolinsky:classic_cool: dalam 217zl a ty mi mowisz, ze za caly zestaw dalas 200 zl buahahahahhahaha Dobry pędzel i zele to podstawa http://www.eurofashion.com.pl/skleppliki1/producent.php?lang=pl Takie tipsiary pracujace na zelach kiepskiej jakosci i niewiadomego pochodzenia same sie powoli wykruszą, Dobra jakość ZAWSZE się obroni :classic_cool:🖐️))))

Gość KatiKati
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie, problemy). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym

Gość bella_91
Proponuje zacząć od metody żelowej, nie jest trudna do opanowania, trzeba tylko troche cierpliwości i praktyki :)))

Gość syl.a
Na sam początek polecam żel utwardzający UV... nie mam duzego doświadczenia ale sama sobie robie pazurki żelem, jest łatwy w uzyciu... i nie trzeba kończyć jakiś wielkich kursów.! bo te niby kosmetyczki nawet dobrze paznokci nie umieją pomalować

Gość uuuuuuuuuupppppppppp
Witam! Oferuję poznaniankom, które chcą się nauczyć/doszkolić-pomoc w zakładaniu tipsów żelowych oraz naukę zdobienia! private.mail@gazeta.pl

Gość smiesznie proste
Jak dla mnie to zawod poswiecony robieniu tipsow powoli wymiera!a to za sprawa ambitnych dziewczyn ktore przy minimalnysz zdolnosciach manualnych i odrobinie wyobrazni same robie sobie tipsy! MADRE BABKI!Wystarczy fakt ze do robienia tipsow nie trzeba byc intelektualista po wyzszej szkole..wystarczy pojsc raz do kosmetyczki..uwaznie patrzec jak sie to robi a potem kupic sobie zestaw i cwiczyc samemu! Sama sie teraz z siebie smieje jak moglam placic kolo 100zl za tak banalna sprawe! wiadomo troche pocwiczyc trzeba ale znowu to nie zajmie wiecej niz pare prob!!Przekonaj sie sama!! ;-))

Gość pazurkowo
popieram. trzy lata temu robiłam regularnie tipsy u stylistki i wiecznie się zapowietrzały. Zainwestowałam w zestaw i teraz świetnie sobie dorabiam do pensji. Codziennie robię min. jedne tipsy w atrakcyjnej cenie więc klientek nie brakuje. Zestawy z allegro odradzam bo to beznadzieja. Za to znam hurtownie kosmetyczne gdzie przy zakupie zestawu dostaje się kurs gratis. Np. w Eurex i Estetiq. Zestawy sa z firmy the Edge. Uzywam i jestem bardzo zadowolona.

Gość moniaxxxxxxxxxxxxxxxx
witam sprawdziłam zestawy startowe z tej hurtowni Eurex i Estetiq ale ceny sa straszne.........:(((juz wole kupic zetaw z allegro który jest w rozsadnej cenie i równie dobry

Gość chudziutkaa
mam do sprzedania nową Lampe UV. jak jakieś pytania zapraszam na gg 5072428

Gość dcdc
nie ma to jak profeska

Gość ghjghj
a czy zestaw z allegro wystarczy jesli chce dopiero sie nauczyc robic tipsy ? a dopiero jak juz ogarne to mniej wiecej zainwestowac w dobre zele itd? :)