Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Dziewczyny, powracam ;] kiedyś się udzielałem, jakoś zaprzestałem. Po wakacjach konkretnie przytyłem, 105 kg to nie jest pikuś :P ale jakoś się nie przejmowałem do dnia 20.02.2008, kiedy to skręciłem kolano, widziałem, ze to było m.in. spowodowane otyłością, w poniedziałek już byłem na diecie \"South Beach\" opracowaną przez amerykańskiego kardiologa, imienia i nazwiska nie pamiętam. Dzisiaj jest 17 albo 18 dzień diety, ja schudłem jakieś 7kg, jestem ciągle najedzony, nie liczę kalorii, ilości węglowodanów itd., nie ćwiczę, bo noga mi na to nie pozwala, a mimo to chudnę. Książka kosztowała mnie 29zł z tą dietą, ale dla mnie jest warta swojej ceny. Przed chwilą znalazłem linka do tej diety, nie musicie wydawać w księgarni pieniędzy. http://southbeach.c10.pl/index.php Ponoć nie występuje efekt jojo, znajoma rok temu schudła 22kg i nie utyła :) POLECAM :) Zwierzu

Siemka :) Witaj zwierzu po półrocznej nieobecności :D Ja to tam staram się utrzymywać dietę, ale wczoraj miałam spotkanie klasowe... Była pizza, lody... Dzisiaj przyjeżdża mój men i koniec z dietką na 3 dni... No ale ogólnie się staram ;) Zobaczymy co będzie za 2 tyg jak sie zważę ;) Pozdro :D

Zwierzu witaj po chwilowej nieobecnosci :) A jak mowilam ze ta dieta za drastycza to nie wierzyles, a teraz widzisz :) ale ciesze sei ze wrociles :) Ja mam wrazenie ze boczusie mi spadły, ale to tylko wrazenie jeszzce nie udowodnienie miarowo :) milego dnnia :)

czesc czołem :) dzis sameg rana cwoczylam 40 minutek, bo to podkreca podobno metabolizm :) rano mialam w brzuchu 75 cm, nietety po sniadaniu i po kawie i 3 herbatach mam juz 82 ale i tak lepiej 11 lutego mialam 85 :) wiec jest oki :) wczoraj bylam na zakupach wydalam cala 13stke :o az nie chce patrzec na stan mojego konta :)

up up :) chyba dzielnie sie trzymam :) i coraz mniej jem :) dzis 2 malutkie keomeczki, bulka z ziarnem, spagetti i jablko i banan!! Ale nie cwiczylam!! Jutro pocwicze4 a teraz ide juz spac :) papa

I jak sie Neli czujesz?? Ja kurde przez te tabletki chyba nigdy nie zrzuce brzucha!! Ale tak łatwo sie nie dam!! :) wczoraj cwiczyłam 40 minut :) dzis raczej w granicach 20 ;/ bo czasu brak!

No tak racja :D A czemu nie chcesz zeby Cie rodzice przylapali? To Ty jestes taka chudziutka i nadal sie odchudzasz? Bo z tego co pamietam to jestes wysoka,a dazysz do 55 kg tak?

hej hej :) ja nadal traw na diecie, niestety odkad zazywam tabletki mam problemy z wypróznianiem sie wiec czesto pije po sniadaniu maslanke albo kefir! I pomaga

Weridiana bo oni mają świra na punkcie mojego odchudzania i mi kategorycznie zabraniają :O I zgadza się dążę do 55, tylko kurcze 2 kg jeszcze. Dzisiaj mam wilczy apetyt, bo okres dostałam :O Zjadłam za dużo, ale 2h tańczyłam! Jutro też potańczę. A w kwietniu planuję zrzucić 1kg i koniec! ;) Pozdrówka

hejka :) Ja dzis w szkoel byłam, calkiem całkiem :) posrzatałam :) teraz pocwiczylam 48 minut :) jest gites :) Teraz chyba cos sie napiej :)

Neli >>> A mnie sie wydaje,ze oni sie po prostu o Ciebie martwia:) Taka waga przy Twoim wzroscie to naprawde chyba przesada...Przeciez jestes wysoka.Na pewno wygladasz i tak juz bardzo chudo... A nie boisz sie,ze poprowadzi Cie to do anoreksji? Bo mi to przez mysl wlasnie przeszlo.. Uwazaj na siebie slonko

melduje sie po raz drugi :) pocwiczylam dodatkowo 55 minut :) wczoraj zakupilam plytke z Olivia chyba Twoj osobosty trener :) oboawiam sie ze jutro nie bede mogla chodzic :) ale co tam :) Neli no wlasnie chcialabym zoabczyc jak Ty wyglasz! czy rzeczywiscie amsz sie z czego odchudzac!!

Nie no naprawde wydaje mi sie,ze w Jej wypadku odchudzanie to jak atak samobojczy ;) A tak serio to naprawde moze sie przerodzic w anoreksje skoro przy takiej wadze nadal uwazasz,ze wygladasz grubo... To ja bym musiala mowic,ze wygladam jak swinia skoro mam 56 kg przy 160cm ...A ja nie jestem gruba.Jestem po prostu krągla,mam pelne ksztalty,ale moj brzuch jest niewymiarowy delikatnie mowiac.

Hejo dziewczyny :) Anoreksja mi nie grozi ;) 55kg to takie marzenie i na tym koniec! Mogę Wam przesłać moją fotkę, w końcu trochę sie już znamy :D Z Agatką prawie rok a jeszcze się nie widziałyśmy ;) Na tego maila, który zapisany obok nicku? I z góry proszę o Wasze ;) Też bym chciała poznać ;) Ja wczoraj potańczyłam 2h i masakra :O nogi mnie rwały dosłownie :O Dzisiaj robie sobie przerwę i jutro potańczę, ale ostatnio mam apetyt. Pozdrawiam 👄

pewnie ze Neli chce Twoje fotka :) moja mozesz zobaczyc na naszej klasie :) wysle Ci pozniej linka na maila Choc i tak nie mam aktualnego :(

Agatka właśnie Ci wysłałam :D Teraz czekam na Twojego linka ;) Ja wczoraj bardzo mądrze nie wzięłam śniadania do szkoły :/ Od 9:00 do 18:00 nic nie jadłam a potem ledwo na nogach stałam. Nigdy więcej takich numerów!!!

Neli jaka Ty chuda jestes!!! Z czego sie odchudzasz?? A ja wczoraj nie cwiczylam i do tego bylam na tortilli :) ale raz sie zyje :)

Agatka Ty też jesteś chuda!!! :D Masz długie włosy a ja ciągle zapuszczam i nic :O Tzn teraz trochę ruszyły do przodu ;) Bo przestałam je prostować i zaczęłam wzmacniać, ale nie zapeszam ;) I ślicznego masz piesia :D

Neli piesek nie moj tylko Michala :) starszny zarozumialec z niego!! Teraz to tez mam krotkie wlosy (wlasnie takie jak na zdieciu) i tez prostuje, ale wzielam sie za nie :) jeszcze tylko musze kupic tabletki capivit a+e :)

Ja sobie chciałam kupić Skrzypowitę, ale na razie biorę żelazo, magnez i za dużo juz tych tabletek ;) Dzisiaj zaczynam brać inne tabletki anty. Lekarz mi przepisał bo przez te anemie miałam plamienia, hormony były za słabe :O I teraz przez miesiąc mam brać mocniejsze. Mam nadzieję, że nie utyję :O Zaraz sie biorę za tańczenie ;) Jejku ostatnio ciągle chce mi się słodkiego i zamiast normalnego jedzenia jem słodkie :O Ale postanowiłam sobie, że zrobie sobie kwiecień - miesiąc bez słodyczy... Musi sie udać!

hejka :) ja wlasnie pije kawusie :) Neli a jakei teraz bedziesz zazywac? Ja chyba tez musze zmienic bo jzu nie moge sobie poradzic z zatwardzeniami!!! Masakra Wczoraj jakism cudem udalo mi sie pocwiczyc tylko 30 minut ale dobre i to!! Jakos nie widze zebym schudla tzn tylko mi sie brzuch zmiejszyl, mam nadzieje ze chociaz mi kg ubyl! Dzis jezeli pocwicze to tylko 8 minut abs! wiecej nie dam rady, w piatek pewnie bedzie tto samo!! Najwyzej troszku mniej zjem. 1 kwietnia sie waze :)

Ja od dzisiaj biorę REGULON. Widzę, że to z tej samej firmy co Novynette które brałam, tylko więcej hormonów. Już wzięłam pierwszą ;) Ja się zważę za tydzień w środę a od 1go ostro nie jem tych słodyczy koszmarnych przez miesiąc.

Ja od dzisiaj biorę REGULON. Widzę, że to z tej samej firmy co Novynette które brałam, tylko więcej hormonów. Już wzięłam pierwszą ;) Ja się zważę za tydzień w środę a od 1go ostro nie jem tych słodyczy koszmarnych przez miesiąc.

Postanowilam dac szanse jeszcze moim tabletkom, ale jak sie nic nie poparwi przez miesiac zmeiniam na inne trudno. dzis bylam u spowidzi (akurat byl ksiadz z kursu heeh) było spoko :) mam mniejsza pokute niz on :) Zakupilam pare kosmetykow tez czas wziaźć sie sa siebie (peeling, balsam antycelluit czy jakos tak, maseczki do twarzy :)w wydalam jedyne 80 zł (ostanio wiecej wydaje na kosmetyki niz na ciuchy) Dzis udało mi sie o dziwo pocwiczyc 45 minut yeahhh :D:) (ale jutro nie ma bata nie pocwicze) Teraz ide spac :) jeszzce tylko 2 razy i 3 dni spania :) Neli słodycze dla mnie to pikus moga nie istniec (no ewentualnie czasem, ale moge zyc bez nich) gorzej z fast foodami!! Karamba :P Do juterka :)