Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorra

Dieta kapuściana- kto ze mną??

Polecane posty

Gość katrinkaa
NIe dany upaść topikowi. Jak by nie było obiecałyśmy6 sobie, że będziemy się wspierac. U mnie troche problemów, głównie natury zawodowej - lęk przed utrata pracy.

witam :) nie nie upadł , poprostu mamy ostatnio duzo zajec... co tam u was... ja sie jakos trzymam ... choc ostatnio z trudem mi to przychodzi... od poniedziałku ide na diete SB , trzymajcie kciuki... i czesciej tu zagladajcie... :) ja tez bede obiecuje :P buziaki

a tak na marginesie to nie miałam czasu jakos ostatnio bo mam w pracy troche roboty a dotego jeszcze jak tylko moglam to wybierałam meble bo mnie remont czeka, w koncu trzeba jakos mieszkanko urzadzic.. prawda :)

jutro czwartek , wiec uzupełniamy tabelke kobitki.. pametajcie o tym :) rano sie ładnie zwarzyć

katrinkaa bedzie dobrze zobaczysz.... moze to pretensjonalne co napisze ale pomalutku sytuacja ekonomiczna sie polepsza... i mysle ze gdyby przyszlo najgorsze to szybko staniesz na nogi... w mojej miejscowości to pracodawca juz lata za pracownikiem, i pracownik zaczyna dyktowac warunki. Ale jak narazie badz dobrej mysli moze to tylko przejsciowe klopoty... a wszystko minie jak po machnieciu reka :) ja trzymam kciuki :)

Gość Dorra
Witam Was kochane:) Fajnie, że jesteście:) Droga esab, wszystko fajnie, ale to dzisiaj jest czwartek:)

Gość Dorra
katrinkaa trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli.

no widzisz dorra ale mi sie popieprzyło wszystko :) haha tak sie juz pogubilam w tym tygodniu ze hej ok to juz uzupelaniam :) sorki za ta pomylke w czasie esab..... start14.06.......79,4.........78,2 .......cel 60kg

Gość Dorra
Dopisuję się grzecznie:) esab..... start14.06.......79,4.........78,2 .......cel 60kg Dorra....start 14.06.....61 kg........59,5.........cel 57 kg

Gość Dorra
pewnie się zjawią za jakiś czas:) kurcze cieszę się, że udało mi się trochę zgubić pomimo tych pokus:) Poskutkowało niejedzenie po 18 i pół godz dziennie ćwiczeń, bo na diecie kapuścianej wytrzymałam tylko 2 dni;)

Gość Dorra
ale Tobie esab również troszkę ubyło, zawsze pozostaje mniej do zgubienia:)

moze to nie jest az tak wiele ale ciesze sie chociaz z tak małego spadku wagi.... małymi kroczkami osiagniemy sukces... mysle ze bedzie jescze lepiej... poczatki sa najtrudniejsze.. potem bedzie juz z gorki...

Gość Dorra
i co od pon ostro zaczynasz SB?

jak tylko jutro przyjda ksiazki to zaczynam, wiele dobrego o niej slyszałam, i widziałam na własne oczy efekty... warto sprobowac... chociaz zarzekałam sie ze juz nigdy zadnej diety nie sprobuje... w tym przypadku zrobie wyjatek :) A ty moze tez sie skusisz? :)

atina35 masz wybaczone... :) zrobisz to jutro z rana ...

Ja to mam pecha _- PECHA !!!!!!!! Jak ja jestem to was nie ma jak wy jestescie to mnie nie ma.

Gość Dorra
skusiłabym się chętnie ale za tydz w pt jadę na wakacje dwutygodniowe, więc tam już nie będę mogła się oszczędzać;) Ale jak wrócę to z pewnością przyda mi się jakaś dietka;) Mam nadzieję, że jeszcze tu będziecie:) atina35 ale jutro czekamy na wpis:)

Gość Dorra
jestem jestem:)

Gość Dorra
haha to się nagadałyśmy:)

Gość Dorra
wybieram się do Egiptu z ukochanym

Gość Dorra
a jak tam Twoje odchudzanko atna35? Czujesz, że coś Ci ubyło??