Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walerie

No i nie lepiej było słuchać mamy ?

Polecane posty

żadna kara nie jest w stanie wynagrodzić poszkodowanym tego co zrobił.😠 Dla tego wolę wpatrywać się w erotyczne literki na ekranie monitora a przyjemności pozostawić dla swojej wybranki😍

Gość dlaczegoooo23
A co myślicie o tych panienkach, które dawały dupska kolesiowi poznanemu na czacie ?

Gość dlaczegoooo23
Bo on ich nie gwałcił przecież. Jak ja miałam 12 lat to z misiem spałam.

nie istotne kto ile mlat i w jakim wieku rozpoczyna kontakty seksualne!!! to straszne co zrobił!! skurswysyn!! 😠😠😠 :)

Gość sfrustrowana flada
bardzo im tak dobrze...z dupa nie ma zartow :o

Gość sfrustrowana flada
wiec wychowuj ja tek zeby myslala glowa a nie dupa :)

Gość dlaczegoooo23
Moim zdaniem sfrustrowana na rację. Zastanów się nad tym.

Gość dlaczegoooo23
Gdyby ten padalec wiedział, że u małolat nie ma szans to by skorygował swój niecny plan. A tak, na kopy tego przewalał :O Może strach przed takimi konsekwencjami powtzyma jakoś ten pęd do jak najwcześniejszego dawania dupy przez siksy. Bo na zachodzie to już jest masakra pod tym względem :O

zastanówcie się nad tym co piszecie... małolaty robią różne głupoty... i przez to, że zrobia błąd mają cierpieć całe życie?? jednak nasz kraj to jakaś porażka... nie twierdze, że popieram zachowanie tych dziewczyn... ale tu chodzi o zupełnie co innego!! 😠

Gość sfrustrowana flada
glupia jestes i tyle :o 🖐️

Gość Zgadzam się z dlaczegoooo23
Masz jak najbardziej racje.. i w 100 % Cie popieram:) 🌼🌼🌼👄👄👄🌼🌼🌼

Gość dadadddsadd
do paru głupich tutaj: 12-latka to jeszcze dziecko, jeśli daje się uwieść to z naiwności i jest to kwalifikowane jako wykorzystanie seksualne nieletniej lub gwałt nie możesz oskarżać dziecka gdy nie wytrzymało - choćby i z głupoty oraz braku doświadczenia - konfrontacji z 32-latkiem o zbrodniczych intencjach

małolaty, małolaty A na forum pojawiają się wpisy \"19 latek chce współżyć z 15 latką\" przecież to jeszcze dzieciak, ale \"mądrzy\" zaczynaja doradzać - zrób to widocznie jest już gotowa. Resztki włosów mi się jeżą na głowie jak to czytam😡

Gość sfrustrowana flada
w takim razie gdzie byla mama owe 12-latki ??:o to na tej samej zasadze co mlodziez...narzekacie ale nikt gowniazy nie uczy jek nalezy sie zachowywac

flądro... widać, że nie masz obycia i jak będziesz mieć dzieci to wtedy będziemy mogły porozmawiać... dziecka nie da się zawsze kontrolować... i chociaż się uczy, mówi, tłumaczy nie zawsze postępuje tak jak sie go nauczyło... a ty może byłaś zawsze aniołkiem?? Dziecko z głupoty, z ciekowości nowych wrażeń popełnia błędy...!! Kurwa ludzie!!! mieliście oceniać tego debila i to co zrobił!! Wierzyć się nie chce!!!!!😡

Gość sfrustrowana flada
slonce..mam 10 letniego syna i widzac co dzieje sie na tym zasranym swiecie robie wszystko alby byl dobrym czlowiekiem a nie narzekam na innych :o

uwierz, że każdy rodzic który ma odrobinę poukładane w głowie pragnie by jego dziecko wyrosło na porządnego człowieka i postępował morlanie ale musisz zrozumieć, że tak nie zawsze się da... ciekawe jakbyś śpiewała gyby to twój syn został zakażony... czy wtedy też powiedziałabyś mu prosto w oczy...\"dobrze ci tak synu, trzeba było dupy nie dawać jak ci mamausia mówiła...\"

Gość sfrustrowana flada
ucze go zeby dupy nie dawal :o jesli wychowasz swoja corke na taka co nie daje to nie da i klopotu nie bedzie.

najbardziej wstrząsające jest to jak podchodzisz do sprawy... obrzucasz błotem dziewczyny a postępek sprawcy przemilczałaś... osobiście z takich powodów mi się jeży włos na głowie... straszne...

Gość Lagi ale nie denerwuj sie
lagi ok. Wszyscy wiedza że ten gość jest gnojem i skończonym..idiota. Ale te siksy same zapracowały na to co maja teraz.. Nie chodzi o to ze facet jest bez winy bo jak napisałem wyżej wszysyc wiedza że głównie on ponosi wine, ale nie do końca.. Winny jest on, matki tych dzieci.. W ja byłem w takim wieku nie myslałem jeszcze o sexie a biegałem z kolegami za piłką.. więc nie mów mi ze te dzieci są bez winy.. a co do matek.. ok. nie da sie upilnowac dziecka, ale po to uczysz, przestrzegasz dziecko żeby uważało itp. a nie po to żeby sie puszczało na boki:/ I gdyby te dzieci były dobrze wychowane taka sytuacja nie miała by miejsca:P

Gość sfrustrowana flada
oczywiscie to co zrobil jest straszne, wrecz szkoda slow :o (jakby go mama dobrze wychowala nie doszloby do tego ) Ciebie wkurwia moje podejscie do tej sprawy a mnie to, ze ludzie chca zmieniac swiat...szkoda, ze nie zaczynaja od siebie :o

ale czytaliście ten artykuł... najmłodsza miała 12 lat a reszta dziewczyn była starsza... więc powiedzcie co robiliście w wieku 16 lat?? 18?? tak tak cały naród polski to czeka z seksem do slubu, i moralnie się prowadzi o każdej godzinie dnia i nocy :)

Gość sfrustrowana flada
oczywiscie, ze wspolzylismy ale nie RUCHALISMY sie na kazdym kroku :o

Gość nie wzruszylo mnie to
Dawaly dupy, to teraz maja za swoje. Rozpaczac nie bede. Jak ktos rozchyla nogi dla nieznajomego, to musi sie liczyc z konsekwencjami. Tak, jak te Polki - dupodajki, ktore zarazil Sajmon.

Gość Lagi ale nie denerwuj sie
Zgadzam sie ze sfrustrowana:) Pozatym każdy ma swoja świadomość i odpowiada sam za siebie:) Ja tez sie nie ruchałem na kazdym kroku:) (nawet jeśli bym chciał:O)