Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak przekonaććć

jak mam go przekonac??

Polecane posty

Gość jak przekonaććć

wkrote jade z miom chlopakiem na wakacje... mamy po 20 lat jestesmy ze soba juz ponad 2 lata... marzyly mi sie wspolne wakacje nad morzem, tylko razem we dwoje. a tu nagle pada propozycja wyjazdu z jego kolegami... :( nie podoba mi sie to.. i on doskonale o tym wie. w dodatku to oni narzucaja termin! jak mam z nim rozmawiać, zeby zmienil zdanie, zeby chcial spedzic wakacje tylko ze mna.. ???

Jesteś Panem Bogiem, że uważasz, żeś jest najważniejsza? Egoizm przez Ciebie przemawia, chcesz, by ktoś realizował Twoją wolę we własnym życiu? Ech, dzieciaki, Wam się wydaje, że świat do Was należy, ale to nieprawda:D Ja bym w Twojej sytuacji powiedziała jasno: albo wyjeżdża ze mną albo z kolegami. A jego ostateczny wybór porządnie bym przemyślała na przyszłość:) Pozdrawiam

Gość nie jechac z nimi
jak mu zalezy, to sie dostosuje:) a poza tym dziwny koles, za mlody moze jeszcze a "powazne" zwiazki

Gość jak przekonaććć
powiedzcie co ja mam mu powiedziec...

Gość Nie działa
Frajer i tyle:)

Gość jak przekonaććć
dochodzi jeszcze kwestia tego typu, ze ja bede tam jedyna dziewczyna... :(

no przeciez ona nie jest egoistka poprostu chce spedzic z nim kilka dni sam na sam a ze on tego nie cche to dziwne:o kumple mogli by np dojechali za kilka dni....powiedz mu ze bedzie sie czula niezrecznie jako sama dziewczyna. i ze Ci to nie odpowiada jak on tego nie zrozumie to jakis dziwny jest

"jak mam z nim rozmawiać, zeby zmienil zdanie, zeby chcial spedzic wakacje tylko ze mna" - wybacz, ale takie zdanie ma wydźwięk mocno egoistyczny.

Gość jak przekonaććć
on wie co ja czuje co mysle... nie wiem jak bedzie.. moze bedzie fajnie... a moze tragicznie z nimi. on mi tlumaczy, ze wakacje sa po to by poszalec, chodzic na imprezy.. a we dwojke nie bedzie nam sie chcialo. w sumie moze i jest w tym troche racji... ale przykro mi jest pogodzic sie z mysla ze nie mam nic do powiedzenia... :( ze moje zdanie sie nie liczy. :( i ze nawet nie moge jechac wtedy kiedy bym chciala.. :(

dobrze ale chyba nie miala na mysli calych wakacji prawda? tydzien tylko we dwoje to nic zlego i zaden egoizm jezeli ja bym planowala taki weyjazd tez nie chcialabym zeby kumple sie wpieprzali zwlaszcza jezeli nie utrzymuje z nimi kontaktu pozatym jezeli nie bedzie widzail ze sie swoimi kumplami kilka dni to nic mus ie nie stanie a kobieta jest chyba wazniejsza

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Ja też bym nie chciała kolegów itd.

Gość a jajaj
moglas sobie poszukac starszego chlopaka, bo takim dzieciuchu niczego innego spoedziewac sie nie mozna :o