Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka22

Pozbyłam się celluitu i rozstępów w 3 dni!!!

Polecane posty

Gość Katka22

Od razu mówie, że ten sposób jest bardzo bolesny, czasochłonny i dla naprawde zdesperowanych. Jeżeli jestes zapracowana to nic z tego. Zaczęło się od tego, że znajomi powiedzieli mi, że robią impreze w ogródku a mają basen. Party w stylu: bikini, drinki z parasolkami, lekkie jedzonko. Za 3 dni!!! Było to w zeszłym tygodniu. Przeraziłam się bo lubie być zawsze idealna a miałam straszny celluit i rozstępy na udach i pośladkach (brzuszek mam ok) Mam chorą ambicję i postanowiłam coś z tym zrobić, a że mam wakacje... Słyszałam o wielu sposobach i postanowiłam wszystkie wypróbować naraz. Robiłam to prawie non stop, 12 godzin dziennie!!!! przez 3 dni ale efektem jest super gładka skóra. -bardzo szorstką gąbką z trzy godziny szorowałam nogi, oglądałm jakiś film przy okazji, bardzo mocno trzeba naciskać -ostra szczotka do paznokci- bardzo bolało, robiłam to z góry na dół żeby skóra się rolowała, miałam później bardzo podrażnioną i czerwoną skóre, ale później zeszło, po 2 godzinach zauważyłam, ze już nie ma czego rolować bo wszystko zostało wzgędnie wygładzone. Szorowanie po rozstępach z całą siłą bardzo bolało, stały się czerone i wypukłe, ale po chwili mniej wypukłe -co jakieś 4 godziny 15-minutowy lodowaty prysznic, skóra od razu stawała się wyraźnie jędrna w dodatku zostawał pod prysznicem i jeszcze tą gąbką działałam -piłam ciągle wode, to też poprawia jędrność skóry -co chwile wsmarowywałam różne preparaty antycelluitowe, nie jakieś tam drogie, takie w cenie ok 10-20 zł -ćwiczyłam kiedy już tarcie mi się nudziło np. mały 30 cm "stołeczek" czy cokolwiek podobnego -rytmiczne wchodzenie i schodzenie, podstawowe ćwiczenia areobowe, albo położenie się na boku i zdecydowane podnoszenie w góre nogi, mogłam zrobić to nawet 3000 razy, napięcie mięśni od razu zauważalne -no i długotrwałe masaże oliwką, najlepiej stań sobie przed lustrem i dokłdnie masuj oliwką ciało, doda Ci to nie tylko gładkości, ale i pewności siebie, a jak będziesz sie tak później zmysłowo masować przed swoim facetem to już będzie na pewno wniebowzięty, ja spróbowałam ;) No to tyle robiłam to wszystko naprawde długo, intensywnie, ale warto było , wszystkie niedoskonałosci zniknęły, a ja będe robiła sobie taką sesję co jakiś czas.

Gość jasd
ale te rozstepy znikly calkowicie nie ma sladu po nich nie wieze tylko od szorowania szczotka tez tak robie juz od paru miesiecy i nic

Gość niecka
Nie wierze.Przed chwila przeczytałam topik o tym,z ekobieta prtzesadziła z pelingiem i ma zdarta skore.To co Ty zrobiłas to chyba masz rane na ranie i same stropy

Gość Katka22
Tez czytałam ten post, nie mam żadnych ran!!! przecież do krwi nie zdzierałąm skóry, nie mam pojecia jak to jest u was dziewczyny, może u każdego jest inaczej ale mi pomogło

Gość jasd
nie wieze w trzy dni napewno byly slady po tym szorowaniu jakies struPY ALBO ZACZERWIENIENIA

Gość przeciez rozsteow nie da sie
pozbyc! ty chyba nie wiesz co to sa rozstepy

Gość niecka
Widocznie mas zjakas dziwnie gryuba skore.Ja lekko potre szorstka gąbka i juz mam czerone całe ciało a jakbym szczotka do rak to zrobiła to miałabym całe rany

Gość na kilometr wali ściemą
jakbyś zrobiła to wszystko to może i znikęly ci niedoskonałości... nie watpię... ale razem z skóra!! idiotka...

Gość Katka22
Jasd strupów żadnych nie mam, zaczerwienia moze troche, ale teraz po tygodniu jest już naprawde dobrze, przede wszystkim ten celluit musi być zrolowany, ta tkanka rozbita, krązenie pobudzone...no mi naprawde pomogło

Gość Katka22
chciałam się tylko z wami tym podzielic bo jestem naprawde zadowolona z efektów, przeciez nikt was nie zmusza do robienia takiech desperackich rzeczy

Gość Katka22
co prawa mam gruba skóre, nie jest wrazliwa, nie mam żadnych pajaczków czy widocznych żyłek, nigdy nie dostałam na nic uczulenia, moze dlatego

Gość dziewczyny w życiu tego nie
róbcie!!!! ja wiem, ze panna się będzie wykłócać, ale rozstępy nigdy nie znikną, najwyżej wyblakną, tylko zabieg w salonie kosmetycznym, a nawet chirurgiczny usunie rozstepy, nie żadne rozstępy, co do cellulitu, to się nie wypowiadam, ale szczerze w to watpię, dziewczyna musi mieć skórę byka, a ktos z wrażliwą może sobie zrbic krzywdę.

Gość a ja slyszalam od lekarza
ze nie ma w ogole metody ktora by w 100 procentach rozstepy usunela

Gość jasd
zgadzam sie rozstepow nie da sie usunac wiem bo sama mam z nimi klo[pot i nie pisz wiecej takich glupot bo co naiwniejsza dziewczyna sprobuje i na robi sobie problemow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jasd
w ogole wiesz co to rozstep!? to jest przerwane wlokno kolagenowe i jak ty moglas tym szorowaniem zrobic aby sie zroslo?????? mogly one ci jedynie sie lekko splycic i zjasniec ale nie to ze one zniknely!!!!!!!!!!!!!!!

Gość afternoon
kobitki, po co sie denerwujecie, przeciez to prowokacja jest

Gość kicia 29
cellulitu tez w 3 dni nie usuniesz-a zwlaszcza 3 dni cwiczen bez przesady-ja to coo ty piszesz robie ale nie tyle czasu i nie mma prawie cellulitu a rozstepy mam od ciazy i nic nie pomaga-podobno tylko laser

Gość jasd
prowokacja??? nie zal ci tych zdesperowanych ktore gotowe to uczynic narobia sobie tylko problemow???

Gość Katka22
wiecie ale dla mnie straszny celluit i rozstępy to ogólnie wcale nie taki mocny, jestem szczupła więc tak źle nie było, a po rozstępach zostały może jakieś delikatne slady ale prawie ich nie widać, napisałam na początku że to desperackie a wy mnie od razu zjechałyście, na każdego działa coś innego

Gość jasd
nie zjechalysmy tylko po co wypisujesz takie ze w 3dni pozbylas sie sie celulitu i rozstepow nie ktorzy latami z tym walcza a ty sie z tym rozprawilas w 3 dni

Gość do Katki
a teraz zadbaj o twarz. Najlepsze na oczy (aby były piekne, błyszczące, nie zmęczone) jest położyć plaster surowego ziemniaka a na to plaster cebuli

Gość realnie i rozsadnie
pozbyc sie w 3 dni to co powstawalo przez miesiace, po takim intensywnym szorowaniu moja luba by przypominala posiniaczona gore nieszczescia, niestety jest kobieta a nie slonica

Gość realnie i rozsadnie
pozbyc sie w 3 dni to co powstawalo przez miesiace, po takim intensywnym szorowaniu moja luba by przypominala posiniaczona gore nieszczescia, niestety jest kobieta a nie slonica

Gość a ja slyszalam od lekarza
no dobra....ciesz sie dziewczyno swoim cialkiem jesli widzisz poprawe i tyle, baw sie dobrze na imprezce

Gość Ania2299
Rozstepy to nic innego jak poprzerywane wlokna kolagenowe, trzeba tutaj wzmocnic wlokna oraz pobudzic fibroblasty do produkcji kolagenu w skorze. Do tego swietnie sie nadaje kolagen naturalny w zelu.

Gość aga_22
tylko że to cholerstwo strasznie drogie!!!!!

Gość mada12lena
ha jasne kobiety próbują pozbyć sie tego latami a tobie udało sie to niby w 3 dni!!!!!!!!!!akurat

Gość a ja się zastanawiam
ile z Was obrzuca dziewczynę wyzwiskami, a jednocześnie zaraz poleci do łazienki i wypróbuje ten sposób, bo chce aby to co napisała okazało się prawdą :) Sama bym to pewnie wypróbowała choć nie wierzę, ale chciałabym aby o była prawda :) Ale rodzice by na mnie dziwnie patrzyli, zreszta uczyć się musze na sesje;)

Gość nakrecona
tylko ze rozstepow nie da sie pozbyc, one moga zrobic sie jasniejsze, takie perlowe, ale sa raz na cale zycie