Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdalenaM.

gdzie moge kupić taką sukienke lub podobną?Jaka to może być firma?

Polecane posty

Gość MagdalenaM.

Natknęłam sie na tę suknie przeglądaja rózne zdjecia i jestem pod wrażeniem .Podoba mi sie bo jest taka leka i ma piekny gorset. Czy wiecie moze jaki to model,jaka firma moze produkowac takie suknie lub zblizone fasonem i stylem ? Chodzi mi o sukienke,którą ma blondynka w 4 rzedzie i w 15 (tutaj ja widac w całosci) http://www.darekstawski.com/slubne/kolorowe/kolorowe.html

Może napisz do tego fotografa i zapytaj, czy mógłby dać Ci namiary na tę parę. Tak najszybciej dotrzesz do potrzebnych Ci informacji :)

Gość dhgfj
Groszek a czy Ty moze sie orientujesz w jakich cenach sa mniej wiecej te sukienki:)nie ukrywam , ze mnie zaineresowaly-przepiekne!!!:)

hej ja widziałam taka sukienke w salonie sukien slubnych eva w opolu :) cena była 3,500 i sukienka miała nazwe sen wariata :D

Gość pierwiosnek mazurski
Bardzo podobne suknie widziałam i część z nich mierzyłam w salonie Vivien Vigo. Ceny dośc pdzystepne, od 2000 zł. Można wypożyczać.

dhgfj....nistety nie znam cennika. Przypadkiem natknęłam się na nie, a wcześniej koleżanka pytała, więc wkleiłam link.

Gość dhgfj
Dzieki Groszek za odpowiedz:) Te z salonu Vivien są fajne ale u mnie nie ma nigdzie w poblizu tego salonu wiec kiepsko...

Gość MagdalenaM.
Napisałam do tego fotografa.Okazuje sie,ze dziewczyna sprowadzała suknie z Hiszpanii i był to model specjalnie dla niej szyty. Podobno ten fotograf dostaje po 5 pytań w tygodniu własnie o te sukienke.Nie dziwie sie bo jest naprawde piekna dzieki dziewczyny za rady.Bede teraz chodziła po stronkach,które podałyscie:-)

Gość gjfkhg
Myszka--->czy Tobie link dziala?tzn np zakladka salony-bo ja nie moge otworzyc:(moze wiesz gdzie sa salony, w jakich miejscowosciach?

Gość gjfkhg
Dziekuje bardzo:)

Gość piękna ta suknia
mi tez sie podoba ta suknia.Marzy mi sie własnia taka - lekka a jednoczesnie dostojna:-)

Gość _konopielka_
ta dziewczyna jak modelka wyglada. Chyba wyzsza od męza.na mnie pewnie nie lezałaby ta suknia tak dobrze bo mam tylko 163 :(

Gość suknia jest na wymiar przecież
taki sam fason mozesz mece niezaleznie od wzrostu przeciez !