Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antytłuszcz

Jak grubi faceci znajdują chetne na seks ?

Polecane posty

Gość chłop bez brzucha
cebewe a co powiesz swoim koleżnakom otyłym? że też są obleśnie i okropne? i nie zasługują na nic bo mają obwisłe pośladki? i ich tłuszcz zwisa? to im powiesz? tym wszystkim kobietom z nadwagą lub otylością? to powiedz to na osobnym topiku pt NIE NAWIDZĘ GRUBASÓW

Gość cebewe
Do chłopa bez brzucha: Grubsze kobiety, w tym otyłe, moim zdaniem dalej są kobiece, bo okrągłe kształty są dalej kobieca cechą, w przypadku otyłych kobiet nie dziwię się, że mogą się podobać, bo za duża pupa czy brzuch to w dalszym ciągu są cechy k o b i e c e, i to tłumaczy fakt, czemu otyli mężczyźni nie są seksowni - bo duży tyłek i opływowe kształty, biust, grubsze uda u f a c e t a to rzecz okropna. Mężczyzna to mężczyzna, a otyły mężczyzna upodabnia się do kobiety. I to starszej (70letniej) kobiety. Po za tym ja cały czas piszę o osobach 130 kg i wyżej, czyli o monstrualnych rozmiarach, do tego nie związanych z występowaniem żadnej choroby, a jedynie z zamiłowaniem do niezdrowego jedzenia i bezruchu (czyli 90% przypadków). Mężczyzn ze zwykłą, dopuszczalną nadwagą moja wypowiedź się nie tyczy.

Ktos tu wczesniej napisal,ze jest wiecej kobiet ,ktorym chce sie rzygac na widok otylego faceta.otoz nie!napewno jest wiecej takich pustych lampucer.Kobiecie taki facet moze sie nie podobac ,nie bedzie zainteresowana,ale napewno nie napisze,ze chce jej sie rzygac.mam 178cm wzrostu,waze 76kg,zeby uciac zbedne komentarze

CzarneAsisko1313-ta modelka ktorej fote wkleilas jest straszna.Moja luba ma okolo 175 cm wzrostu i wazy 63 kg i dla mnie jest idealna.Przy takim wzroscie waga 45kg to stan chorobowy

Gość ghagsgfghkjdgklhf
NIE, do cholery!!!!! Ogromne wałki tłuszczu na brzuchu, gruby tyłek, na który nie może znaleźć spodni, ogromny, wiszący biust, nalane ramiona i tłuste palce. Powtarzam: to nie jest seksowne. Zakochać się można w charakterze, w tym, że jest dobrym człowiekiem, że spełnia szereg innych oczekiwań (jest zaradny, bystry, spontaniczny, towarzyski itd.). Ale nigdy treścią marzenia kobiety o takim facecie nie będą jego zwisające, ogromne pośladki! Może ona nakręcać się tym, że jest dobry w grze wstępnej, że całuje/szepcze to i to, przytula i dotyka tak i tak, ale nie dozna orgazmu na widok jego ogromnego brzucha. zdziwie Cie kochanie,ale ja tam nie mam nic przeciwko.Szczegolnie jak ma jeszcze swietny charakter.180 i 130kg to nic strasznego-przynajmniej dla mnie. i tu nasowa mi sié pewna mysl.ladniejsze panienki wola grubszych facetow.przdeczytalam wszystkie 12 stron i taki wyciagam wniosek. ogolem to jestem w LO i mam tytul miss szkoly wiec do brzydkich rowniez nie naleze . ;)) pozdrawiam .

Gość i koniec postów

Gość chłopak michal 1990
A ja sam mam brata który jest otyły gardzę nim za to a do tego dochodzi jeszcze jego charakter, zawsze udaje takiego miłego i grzecznego. Ja mam 2 metry wzrostu przy czym ważę 78 kg i ciągle jeszcze che schudnąć

Gość chłopak michal 1990
Dodam jeszcze że za to że udaję takiego fajnego to wiele osób go lubi, ale dziewczyny i tak sobie nie znajdzie. HEHEHEHE

Gość Ty jesteś chory człowieku. Idź
się leczyć.

Gość kalamaja
no moja kumela jest ze spaslakiem nie dosc ze wielki jak stodola ma lep jak slep to jeszcze ma malego kutasa wogole jest ochydny wpierdala za 3 dezodorant jak naklada to az bialo i owlosiony jak malpa ma samochod i wlasną chawire moze to dlatego ...

Gość ojojoj łeb mnie boli od
waszych komentarzy

Gość koham was wzystkih

Gość Grubsi mężczyźni muszą płacić

Gówno prawda! Mam znajomego który jest przy sobie, ale ma tak zajebiste poczucie humoru, żartuje sam z siebie, że ma w chuj ładnych panien koło siebie, zaczynamy się juz z chłopakami wkurwiać że dużo zajebistych suczek leci do niego, typ jest ubogi więc wątpie żeby im płacił.... Pytaliśmy się poszczególnych dziewczyn co one w nim widzą, a one na to że lubią misie, i poza tym to jest zajebisty....

Gość Nie wszyscy żrą i nie wszyscy
wygladaja jakby wazyli tone

Gość Nie wszyscy żrą i nie wszyscy
wygladaja jak tona tłuszczu

Gość Ja jestem podobny.
Ale jednak żadna na mnie nie chce leciec.

Jednak są osoby które nie patrzą tylkoe na wygląd, on jest obleśny (mój kumpel) a jednak ma mały harem... Tylko to że on jest dość w porządku....Dlatego ma wiele panienek.... Ja też byłem spaślak, ale dieta niskokaloryczna i owocowo-warzywna dała oczekiwane skutki na 175cm mam 77kg a ważyłem wcześniej 107kg.... Trzeba chcieć i się pilnować jeśli chodzi o żarcie.

Gość Napewno mozna schudnac w
wiekszosci normalnych sytuacji, ale zupelnie czym innym jest przypadek kiedy ktos jest gruby przez chorobe, ja mam cukrzyce nigdy nie mialem dziewczyny, duzo dziewczyn mowilo mi : "Jakie Ty masz serce dobre" itd. teraz nie mam juz nadziei na to, ze kogos znajde i do tego przywyklem. Ok wygadalem sie troche ;)

Gość A ja mam grubego faceta uwazam
ze jest najcudowniejszy na swiciecie, on dba o mnie, ja natomiast o niego.

Zawsze można schudnąć trzeba tylko chcieć.... Ja mam zamiar przytyć trochę ;] Bo 77 kg to patyk ze mnie chciałbym mieć tak 85 :)

Gość realista w 100 procentach
Ciekawe są wypowiedzi kobiet...ale prawda jest taka, że wg kobiet to nie wygląd czyni meżczyzną, ale zasobnośc jego portfela.

Gość asdfghjkljdghsjgfk
A mój facet ma 90 kg przy 185 cm.Ma duży brzuch i cycki prawie jak ja. Miał straszne kompleksy przez 20-kilka lat ,a ja go z nich wyleczyłam. Kocham go za wszystko i o ZGROZO nie za portfel! bo go nie posiada. ;>

Gość Jokero
Witam śledze wasz post i powiem wam coś;) Mam 25 lat i 130kg przy 175 cm wzrostu , jestem dość zbity troche na siłce siedze . Jeśli chodzi o kobiety nigdy niemiałem problemów ponieważ zawsze dobrze czułem sie w damskim towarzystwie i odwrotnie ;) Zawsze czuły , miły troskliwy z dużym poczuciem humoru . W łóżku też nikt nie zgłaszał reklamacji a nawet miałem więcej propozycji . Ale.... Jestem bardzo zadbanym typem , eleganckim nieukrywam że jak bym stracił te 30 kg to było by mi dużo lepiej , każdy grubasek chce tracic kilogramy ale w dzisiejszych czasach niema czasu na siłownie , basen , czy zdrowe jedzenie . Człowiek zaganiany za pieniędzmi zapomina co w życiu jest najważniejsze i jak sie zmienia . Trzeba sie wziąść w garść też sobie mówiłem lać na to ale jednak wygląd jest najważniejszy jak cie widzą tak cie piszą . Wygląd pomaga w znalezieniu dobrej pracy oraz budowy relacji z ludzmi . Szczuplejsi jesteśmy bardziej pewni siebie i stajemy sie bardziej kontaktowi ;D a to lekarstwo na całe zło ;) Jestem gruby i walcze z tym bo chce mieć w życiu łatwiej i być zdrowym . Gruby człowiek ma przerąbane

Gość chłop bez brzucha kiepsko ruch
a.....taka prawda....

Gość sportsmen
Proszę Państwa , w tej Konfrontacji spotykają się dwa różne światy : "Państwo szczupli - i Państwo puszyści" . Moim skromnym Zdaniem , uważam że nie warto się zmieniać dla Mody niszczyć sobie zdrowia żeby być tak jak ta pani lub pan w tv , na obrazku, w internecie . żyjemy w demokratycznym Kraju i każdy ma prawo do własnego zdania . Ale nie potrzebne tu są słowa obrazy ... Jesteśmy społeczeństwem żyjemy razem więc zaakceptujmy się ;) A jeśli kotos chcę schudnąć proszę napisać pomogę:)

Gość javvi
ale chodzi ci o faceta z nadwagą czy z otyłością bo kurwa różnica jest zasadnicza