Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM......

Znalazłam małego kotka...

Polecane posty

a dzisiaj mialam okazje poznac innego kotka, kolezanka wziela sobie Perelke, ma 7 tygodni i jest sliczna :D zakochalam sie w kolejnym kociaku ;)

wogole to strasznie bym chciala kotka... ale mama nie chce i nie da sie jej przekonac... tego malego oddam mojej kolezance, ktora teraz i tak sie w sumie wiecej nim zajmuje niz ja, ale to dobrze bo maluch sie przyzwyczaja

Gość No szkoda

No,szkoda,że Twoja Mama nie chce kotka:( Pociechą jest to,że koleżanka weźmie,czyli już ma zapewniony domek.:) Skoro koleżanka weźmie,to będziesz widywała kociaka.Nie stracisz go z oczu.:) Tak,kotki są śliczne,kochane,itd,itp.🌻 ♥♪♫

ha,jakiś znak ten temat czy coś :) u mojej przyjaciółki są teraz malusieńskie kotki w ogródku,całkiem oswojone.Dopiero co oczka otworzyły i zaczynają rozrabiać. Co za rozkosz :) Właśnie jestem na etapie namawiania mojego taty na jednego (ja niestety nie mogę mieć kocuna na razie). Trzymajcie kciuki :) Już prawie się ugiął :) Postaram się zaraz jakąś fotkę wrzucić :) (acha-kotków do wzięcia jest jeszcze.. cztery chyba :) Co na to trójmiasto? :) )

Jestesmy po wizycie u weterynarza. To kocurek, czyli facet jednak :) Lekarz ocenil wiek na okolo 3 tygodnie, raczej niecale 3. Zdziwilo mnie to bo kotek zostal znaleziony w ubiegla srode.. czyli musial byc troche karmiony przez kocice. Wszystko z nim w przadku. Weterynarz powiedzial, ze ladnie wyglada i ma sie dobrze :)

Dobrze,że kotka obejrzał lekarz i,że jest wszystko w porządku:) Zastanawia mnie jedno,jeżeli on ma około 3 tygodni,to dlaczego jeszcze dobrze oczu nie otworzył?Może się coś zmieniło,o czym nie wiemy?:) Kocurek,imię dla niego............ Miałam Kubusia,Zyzia.Moja znajoma ma kota,a kot ma na imię Gucio. Jeden mój kocur-Sebien. To tyle na razie,pozdrawiam 🌻 ♥♪♫

oczka juz otworzyl kotek, ale w sumie dopiero ze 2 dni temu... mnie sie wydaje ze ten kotek ma raczej 2 tygodnie niz 3 wogole weterynarz straszyl troche ze strasznie trudno takiego malca odchowac itp... ale mam nadzieje, ze bedzie ok

Pewnie,że nie jest łatwo,odchować takiego malca.Ale niektórym to się udało.Tak wychowywany był,wspomniany wyżej,Gucio.Znajoma wychowała go od maleńkości,jak Ty swojego.Wyrósł na pięknego kota. Jak był malutki,trzymała go na poduszce elektrycznej,żeby mu było ciepło. Twojemu,też nic nie brakuje,skoro żyje do tej pory:) Trzymajcie się:Ty,koleżanka i Wasz kotek:) Dacie radę 🌻 ♥♪♫

Gość Kicikicikici
Ja bym mu dała na imię Matysek :)

A ja mam czarna kotke :) Znalazl ja moj chlopak w listopadzie 2006 roku, miala na oko 2 mc i strasznie byla glodna. Ja znana psiara bylam sceptyczna co do kota, choc zawsze lubilam wszystkie zwierzaki, lecz kotka nigdy nie mialam. Pokochalam ja od pierwszego wejrzenia :) Juz troche sie o nia balam, bo ledwo po sterylizacji rok temu, okazalo sie ze ma cyste na sutku. I trzeba bylo robic operacje. Ale teraz od prawie roku jest wszystko ok. :) Chowa sie super, szaleje po domu i nie tylko :) Pozdrawiam milosnikow kotkow i nie tylko :)

Ale śliczniotek!🌻 Podobny do mojego Zyzia,który mi niedawno zaginął.:( Przemywasz mu oczka,chociaż,rumiankiem? Agniecha Lubicz----------->dobrze,ze kociczka wyzdrowiała.Życzę,żeby była zawsze zdrowa:) Kicikicikici---------------->Matysek fajne imię:) Magro---------->co u Matyska?Jak się ma?🌻 ♥♪♫

właścicielka ogródka,w którym mieszkają przemywa regularnie :) cała szóstka jest rozkoszna,ale Zbój i Panda (braciszek)-najfajniejsi :)

Hej, u kociaka w prozadku. Caly czas by jadl i jadl.. musze byc silna i mu nie dawac bo latwo przekarmic :) Bardzo sie tez przyzwyczail do obecnosci mojej i kolezanki, ktora go bierze i w zeby zasnal w pudelku to musze go w pudelku karmic a nie na rekach... bo zasypia przy butelce :D Ladnie przybiera na wadze, widac to po nim. Ma coraz ladniejsza siersc i gestsza i tylnimi nogami juz tak nie powloczy tylko stara sie je stawiac i nimi pracuje... ma pudelko dosc wysokie a i tak wylazi z niego i skrzeczy :D Dzis mu porobie fotki to wam pokaze :) Tylko pozniej bo narazie spi i nie chce go ruszac, a jest przykryty :) KleidoStar - sliczny ten Twoj Zbój :) ale sporo wiekszy od mojego... imienia jeszcze nie ma :P Nie chcemy mu dawac imienia na sile, w koncu samo jakies sie do niego przyklei. Tak bylo z moim kocurem. Wymyslalismy imiona dlugo a w koncu zostal Maćkiem, sama nie wiem jak :)

Bardzo mnie cieszy,że u kotka wszystko w porządku.Czekam na zdjęcia z niecierpliwoscią. Kotek uważa Ciebie i Twoją koleżankę za swoją mamę.Przecież jej nie zna,myśli,że to Wy jestescie jego mamą:D Jedna dziewczyna dała propozycję,aby kotek nazywał się Matysek.Fajne imię,ale Wy zrobicie jak będziecie chciały.:) Moja najmłodsza kociczka nie ma imienia.Jakoś nie mogę wymyślić.:( Wołam na nią Kicia albo Mała.Zresztą na zmiany już za późno,15 czerwca skończyła rok.:) Pozdrawiam🌻 ♥♪♫

Z imieniem zobaczymy jak zacznie okazywac charakterek, wtedy bedzie wiadomo co do niego pasuje :) Ale Matysek mi sie podoba :) Obudzil sie tylko na momencik, zjadl cokolwiek i zasnal od razu, takze fotki jeszcze nie zrobione. Ale cos czuje, ze jak sie teraz wyspi to potem bedzie grasowal troszke :)

Gość o moj boze
przejmujecie sie tym kotem bardziej niz pozuconym dzieckiem..."pupke mu podcieraj" hahaha jestescie smieszni tyle wam powiem:)

jadlby caly czas ale musimy ograniczac bo brzuszek mu pecznieje szybko :D

No,to taki lakomczuszek z niego:) Ale powiem Ci,że małe kotki(w wieku Matyska)prawie cały czas matkę \"doją\".To nic dziwnego,będzie jadł mniej,jak zacznie sam się karmić:D ♥♪♫

No, tyle ze pewnie tez sie latwiej wyprozniaja jak od mamy jedza... a ja go musze czasem i 20 minut masowac zeby sie wyproznil... wiec wole go nie przekarmiac :)