Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM......

Znalazłam małego kotka...

Polecane posty

Gość łomatkoo
albo resorek?

Gość łomatkoo
ale chyba najlepiej będzie tuuta, co?:p

zastanowie sie.. ale jakos resorak mi nie pasuje ;) moze mercedes hehe ;)

Poczekaj,rozpoznasz płeć i wtedy będziesz myślała o imieniu :) Poczytałam wszystkie posty i wynoszę,że kociak ma się dobrze.Bardzo mnie to cieszy. Pozdrawiam Ciebie i kociaczka 🌻 ♥♪♫

No sytuacja chyba opanowana, tzn. skrzeczy czasem i trudno mi go uspokoic... ale to chyba zrozumiale... boi sie... ale najwazniejsze ze je i kupke robi :D

Tak,to najważniejsze :) Że skrzeczy?To całkiem normalne,nie ma się do kogo przytulić,tęskni za mamą,nie czuje jej....... Mam nadzieję,że wszystko się ułoży.Niedługo oczka otworzy i będzie chciał łazić.Zobaczysz jak będzie robił to nieporadnie :) Urośnie szybko,jak będzie miał 3 tygodnie,możesz próbować dawać mu stały pokarm. Czekam na obiecane fotki kociaka. Pozdrawiam 🌻 ♥♪♫

Fotki postaram sie zrobic jak najszybciej...a co do lazenia to juz probuje sie przemieszczac, czasami mi z pudelka wylazi ale tak sie przy tym przewraca strasznie ze szok... :) Ide powoli spac, bo ostatniej nocy sie troche nie wyspalam przez kociaka.. teraz pewnie bedzie podobnie... Mleko mam przy lozku, kociaka w pudelku tez, wymieniam wode w sloiczku na ciapla i zmykam... Czuje sie jak mama... chlopak na mnie patrzy z rozczuleniem ;) Dziekuje wam wszystkim za rady, trzymajcie kciuki nadal za kociaka :) Dobranoc

jak na razie wyglada jak szczurek... jak dzis bylam w zoologiku to sie szczurom przyjrzalam i byly od niego wieksze :D no teraz to juz ide spac... dobranoc :) do jutra

Gość florisssss
jaka słodka kruszynka:)

Dzien dobry :) Jakos noc przetrwalam.. hcociaz ze 4 razy mnie budzil na jedzonko \"dzidzius\" ;) A teraz na sile probuje z pudelka wyjsc

Gość kociar_a
jejku, jak słodycz, trzymam kciuki za maluszka. A tak na marginesie, będziesz miała dobrą wprawkę przed urodzeniem dziecka :-)

Gość kociar_a
i fajnie, że teraz można kupić choćby takie mleczko dla kociąt, czy butelkę, kiedys tego nie było. Kilkanaście (dziesiąt) lat temu sąsiadka odrzuciła nam ślepe jeszcze szczeniaki, wyliśmy całą rodziną gdy jedno po drugim umierało, mimo naszych najlepszych chęci :-(

Gość kociar_a
acha, a co do imienia, to może Przytul? Nie jest to mój pomysł - czytam właśnie książkę Grocholi, ale imię strasznie mi się podoba.

no imie sliczne :) tylko z imieniem pomyslimy jak bedzie juz 100% pewnosc czy to kotek czy kociczka... bo Przytul raczej do kotka bardziej pasuje :) a ja sobie przypomnialam, ze moja kolezanka z liceum skonczyla w tym roku weterynarie... pomoze wiec okreslic plec i doradzi jak sie malcem zajmowac i obejrzy go czy wszystko jest ok

a wy wiecie jak to malenstwo czasem glosno mruczy jak go glaszcze po glowce? rozkoszny jest :)

I jak , tam kotek ? Podziwiam Cie , mloda osoba z Ciebie i taka odpowiedzialna . Pamietaj Bajadera. jest z Toba !

Gość jejku jaki śliczny
do zacałowania :D:D:D. Cudo!

Gość Jolka.
Podobny do Cibie , czy do matki ?

Gość Z milosci do slodkosci
Cudo , jakie ono przesliczne ! Tylko takie niepodobne !

Kotek w porzadku, mam juz 2 kolezanki ktore sa chetne pomoc przy nim... bo czasem musze z domu wychodzic a mama pracuje duzo :) Zrobila dzis kupke az 2 razy, spi, skrzeczy... standard :)

a kotek podobny do mnie... :P jestem kociara od dziecka :) jak to mowie - mam kota w glowie :)

nie wiem czemu napisalam \"zrobila\" ... bardziej mi on na kocurka pasuje... ale to na razie nie najwazniejsze wiec az tak mu sie nie przygladam ;)

Kotek bedzie mial wizyte u weterynarza w tym tygodniu... mam kolezanke po weterynarii ktora pomoze :)

Gość kot killer
gdzie go znalazlas???