Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniamin

zmotywujmy się jeszcze 1, warto! nie 4 lecz 40!

Polecane posty

aaa, tluścioszka, na początku wlaśnie sa największe efekty (pomijając mnie😠):D szczególnie, jak się z dużej wagi startuje, także to na pewno bedzie dobra mobilizacja

juz ja was przypilnuje! :) :) hahaha... i kto to mowi! ja sama dluuugo dochodzilam do teo, ze musze schudnac! :) aniu- to nie zostajesz? moze kidey indziej zrobimy nocna posiadowe ;) a ty tluscioszku? (oj az glupio tak pisac...chodzi o nick- mam nadzieje, ze sie nie obrazasz?) zostajesz jeszcze dzisiaj?

U mnie też takie dni były, a słodycze, co tu kryć, lubię :) Ostatnio ograniczałam się, więcej owoców - opycham się arbuzami - uwielbiam je :) Właśnie mam nadzieję, że dopóki trwa lato będzie łatwiej - świeże owoce i warzywa. + rowerek stacjonarny. Wiem że hula - hop daje efekty, ale nie mogę sobie przypomnieć jak to robić :D

ja tam stawiam na biegi i skakaneczke ;) hula hop mnie przeraza- od dziecka mam kompleks, ze nie potafie krecic ;) a z tymi owocami i warzywami masz racje- latem latwiej, przyjemniej i zdrowiej ;)

Jeszcze chwilkę zostanę :) A co do nicka - jak już będę się miała czym pochwalić to go zmienię - absolutnie się nie obrażam :)

Ja też lubię skakanie, ale na razie za dużo ważę i biegi czy skoki to za dużo jak na początek :) A hula hop kiedys po 2 godziny kręciłam, a teraz nie umiem :(

to zmienisz go szybciej niz myslisz ;) jestem o tym w pelni przekonana :) niech to cie motywuje ;) a ja tak sobie mysle coby tu jutro na obiad zrobic... od kilku dni mam ochote na jkies owoce morza... moze krewetki? poszukam zaras jakis przepisow :D

prosiatko, jeszcze bedę choć nie do 4,25, już nie dam rady dzisiaj. ale kiedyś się musimy umówić :) prosiatko, ale tam zasady wyznaczyłaś, ja to chyba sobie przepisze na pewno sobie przepisze no i bedę mogła zobaczyć wreszcie tego twojego trenera, bo zainstalowalam sobie flasha ukradnę CI Przystojniaka, tzn- nie pożycze go sobie prosiatko, a jeszcze napisałś o owocach morza--------ja nigdy nie jadlam, a ty co i jak jesz? :0 A krewetki tez- musisz koniecznie mi opisać, czy takie zamrożone, jak to się je o, widać, że ja z prowincji :D

Ja jedynie co z tego gatunku jadłam to filety z kalmara :) i Naprawdę smaczne. Jakoś krewetki tak jakby dziwnie wyglądają :P

NARAZIE MUSZE ODEJŚĆ NA PARĘ MINUT, ALE JESZCZE PRZYJDE lo matko, przepraszam za caps, czasem mi się włącza- musze bardziej uwazać

krewetki mozna roznie... oj roznie ;) ale jutro chyba zrobie experyment: krewetki z cebulka i podsmaze na lyzce oliwy... dodatm do tego pieczareczki, troche wody, poddusze... :) mniam! nalezy skropic cytrynka (jak wszystkie ryby i tym podobne przysmaki). podam na lisciach salaty (coby ladnie wygladalo :D ) i poleje jogurcikiem ;) (bo normaleni to bym zalala smietana i tak dusila... ale nie ma co- dieta!)

Oj ja chyba was opuszczę, bo mi sie oczka zamykają :( Jutro wolne, to się w końcu wyśpię. Wpadnę jutro, zdać relację z pierwszego dnia :P Dobrej nocki Wam życzę i słodkich snów ( wiem, że dieta, ale to nie zaszkodzi :) Do jutra/dzisiaj

do napisania pozniej :) czekam na relacje z pierwszego dnia ;) tobie rowniez zycze slodkich snow! :) i powodzenia jutro! zacznij od sytego dietkowego sniadanka ;)

prosiątko, ty sie na wszystkim znasz! fałnie brzmi ten przepis na te krewetki, ale w śmietanie takie robaczki - :D Chyba jednak nie- choć to ponoć samo zdrowie już wolę zwykłego dorsza, czyli rybe dawniej jadlam też łososia, takiego wedzonego- tlusty, ale pycha i zdrowy

oj o rybach wedzonych to mi kochana nic nie pisz... :) poprostu uwielbiam! ale dietka... ale jak juz bede wazyc te 55 to od czsu do czasu sobie zezre taka wedzona makrelke np. :)

ale sobie herbat narobilam aż 2 i teraz musze je zmęczyć- czarne prosiatko, a te reguły, to skąd zaczerpnełaś? a może sama je sobie wymyslilas? zaraz zobaczę twojego przystojniaka :D

ALE NUMER PROSIATKU - ALEŻ TO mOJ FACET! :D HA HA HA mam go w komputerku już chyba ponad rok :D ale to trwa tylko 8 minut i zanim ja zalapię o co chodzi, to nagranie się już kończy a płytek fajnych mam sporo, chociażby ostatnie bojarskiej byly prawie darmo w biedronce- 4 i jeszcze joga i pilates tylko oleju w glowie brak prosiatko, mówisz- że nie narzekaląś wcześniej- to co było takim punktem zwrotnym, co spowodowalo, ze jednak bedziesz szczupła? już to kiedyś chyba pisałąś, ale przypomnij

oj przepraszam, musialam umyc zabiki :) ale juz jestem ;) naprawde to twoj przystojniak??!! no nie wierze! ja cwicze z nim abs i nozzki. wszystko x2 :D no i sie rosciagam, bo to dla mnei wazne, jak zaczne znowu biegac, to musze byc rosciagnieta ;)

rozciąganie to podstawa-- a tego faceta mam z emulka- ale już Ci mówilam, ze się go wstydzę i będę ćwiczyć z dziewczynami teraz ja lecę umyć ząbki

co bylo punktem zwrtonym... hmm... chyba to, ze jestem sama jak palec ;) wszyscy moi znajomi sa szczuplutency, a jak tak na nich patrzylam, to tez tak chcialam ;) poza tym tak to 6 klasy podstawowki bylam pulchniutka ;) lekarze nawet kazli mnie odchudzic ;) no i schudlam (mama mi pomagala- zalecenia lekarza :) ). i tak do konca 8mej klasy nosilam rozmiar 36. 1 liceum juz - 38... a pozniej to ooooooooo i jeszcze troche. czara sie przelala jak nie moglam nic na siebie znalesc i mama sie mnie pytala czy mi czegos nie pozyczyc :o siostra namawiala (ale naprawde delikatnie), tata cos napomknal... i tak w koncu do mnie dotarlo, ze chyba jestem za duza tu i tam. zaczelam sie sobie niepodaobac i tak wszystko po troszeczku. no i mialam dosyc zadyszki po przebiegnieciu kilku metrow. bylam ospala, nie chcialo mi sie ruszac.. a mialam 21 lat! no i zaczelam. postanowilam, ze dam rade!

jeszcze do tluścioszki- dziewczyny daly mi instrukcję obsługi hula hop, ale ja za nic nie potrafię tego robić, więc turlam sobie je do przodu a ona do mnie wraca- ciekawe ile to kalorii :D

ale ciezko mi bylo na poczatku, oj ciezko... do tej pory mam czasami takie mysli, zeby rzucic to wszystko w cholere i nazrec sie do nieprzytomnosci ;) ale wiem, ze to nic nie da... wyrzuty sumienia by mnie pozniej zzarly. no bo jak tyle sie staram, cwicze sa efekty to co??!!! mam to zaprzepascic dla durnej czekolady??!! a w zyyyciu... :D pozatym przyda sie udowodnic paru osobom, ze jak czegos che to potrafie to osiagnac ;)

fajny sposob na hula hop :) hahaha, sama lepszego bym nie wymyslila ;) ale to pewnie jedyny jaki sama bym potrafila wykonac ;)

PROSIATKO, JA TEŻ BYM CHCIALA PARU OSOBOM COS UDOWODNIĆ zarozumiali są niektorzy bez powodu nie wyglądasz na osobę, ktora ma myśli o najedzeniu się, a jednak wszystkich to dotyczy, na szczęście jesteś już bliska sukcesu. a powiedz, jaki rozmiar nosiłaś i jaki teraz nosisz ubrania?

ja się musze bardziej przyłożyć, bo wstyd się zaczyna robić, wezmę sobie twoje zasady do serca

nosilam w porywach do 48 (az wsyd mi sie przyznac... ehhh). a mysli na jedzenie dopadaja kazdego :) teraz ide juz spac. a jutro bede wlasciwie caly dzien w domu... tak od 11 bede na kafe ;) takze do jutra! spotkamy sie przy kawce ;) 👋

ktos napisal, że dziennie je 50 pkt z indeksu glikemicznego, ale to niemożliwe...... też chce mi się już spac lubię sobie spać i wiedzieć, że nie musze rano wstawać dobranoc topiku 😴