Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju

Rząd = Damscy bokserzy

Polecane posty

Ciupaska---daj spokój.I tak ich nie przekonasz.Przecież tylko oni płacą w tym kraju podatki i nikt więcej.To ich okradają.Szkoda tylko,że nie protestują na te podwużki i premie naszych rządzących.Szkoda klawiaturu na pisanie w tym temacie!

Gość dzieeeńdoibryczesiojestem
Cóż, podatki pielęgniarek to wtórny obrót m.in moich podatków. Pielęgniarki jeszcze jak cie moge popieram bo faktycznie dziadują, ale lekarzy ? W życiu @!

Terrii buahahahaha, kawa za 6 zł to w biedronce więcej kosztuje. Widać jak marnie zarabia ta grupa skoro cieszy się z kawy tańszej i podlejszej niż biedronkowa :) Biedny też się ucieszy i będzie dla ciebie miły jak dasz mu szmaty żeby sie ubrał. Zastanów się. Łapówką nazywasz kawę za 6 zł? Buahahahahaha.

Gość kurnachatka
terii to po jaką cholerę dawałaś im kawe za 6zł??????????????????????????????????????????????????????????? kazał Ci ktoś???????????????????????????????

terri, a moze nie chodzi o kawe, ale o ludzkie podejscie do kobiet, ktore podmywaja tylki, sa na kazde zachowanie, siedza nocami przy pacjentach, troszcza sie o nich, a maja z tego marne grosze, za ktore nie moga utzrymac domu i zatroszczyc sie o wlasne dzieci? Nie wiem, gdzie wy zyjecie, chodze regularnie do lekarzy, lezalam w szpitalu i nie spotkalam sie z wyludzeniem pieniedzy, chamstwem lub niezyczliwoscia. Tylko, ze ja jestem dla tych ludzi mila, doceniam ich ciezka prace, szanuje i okazuje im to. I nie musze przynsic zadnych kawek ani ciastek, wsytarczy zyczliwosc

mowie jezykiem takim, jaki stosuje matematyk. Dostosowuje sie do jego poziomu, zeby mu latwiej bylo zrozumiec ;) Skoro on nie moze skoczyc poziom wyzej - to ja sie poswiece i zejde poziom nizej ;)

Gość terri
kawa jacobs kronung kosztuje 6,9( chyba) i nie w biedronce ja nie daje ale wiem ze inni dają

Gość kamija
pielęgniarek - rzeczywiście mi żal, alelekarza biedego nie widziałam. Dostałam zaproszenie z NFZ na wykonanie cytologii- profilaktyka. Idę do przychodni i co? Lekarze strajkują..a za zozem maja piekne wille. wiec czlowieku łap sie za kieszen i najlepiej idz prywatnie..

Gość terri
Lola lu nie wiem gdzie ty spotkałas takie sumienne pielegniarki o ktorych piszesz podaj mi nazwe tego szpitala moze jakis prywatny gdzie szef wymaga?

A ja po raz kolejny zaznaczam, czy jesteś lekarzem, czy pielęgniarką, sprzątaczką, panią w kasie, nauczycielem. Człowiek który do ciebie przychodzi w większości rpzypadków uważa cię za g... bo niby płaci podatki i może być twoim panem. W tym kraju nie docenia się niczyjej cięzkiej pracy. To ekstra, że dają. Teraz nikt taki sie nie przyzna, że dawał. Kawę kronung to niech sobią w d... wsadzą, pewnie obiegowa, bo koleżanka w urzędzie dostała od petenta, który dostał ją od swoich uczniów, a teraz daje się pielęgniarce bądź lekarzowi.

terri, takie zakaly jak ty sa wlasnie problemem tego kraju. Kretynki, bez cienia rozsadku, bez umiejetnosci czytania, wyciagania wnioskow i rozmawiania, przekupy z bazaru, zacietrzewione prostaczki, ktore do gardla skocza innym ludziom z powodu 6 zl. Mam nadzieje, ze nie przyjdziesz do mnie NIGDY z zadnym interesem, bo jesli w pierwszych slowach rozpoznam takie prostactwo, to strzez sie mojego gniewu.

ja sie zastanawiam, czy ci przeciwnicy pielegniarek tez mieliby taka swieta cierpliwosc, ktora im nakazuja przyjac, gdyby ich matki dostaly paralizu, gdyby dostaly nieuleczalnej choroby, mialy wylew, stalyby sie roslinami i ciekawa jestem ilu z was, drodzy przeciwnicy, codziennie mylo matke, karmilo ja, masowalo, przekladalo, podawalo leki, zmienialo pampersy i jeszcze by sie przy tym usmiechalo po 10 latach. Gdyby matka nie byla agresywna, a gdyby byla? Gdybyscie codziennie przy masazu dostawali z zeby? Gdybyscie podczas podmywania mieli obsikane rece? Co wtedy? Fajnie sie mowi zza biurka z pracy po posortowaniu papierow, co nie?

Gość niech wszyscy strajkujący
Bez problemu mógłbym wskoczyć poziom wyżej, ale wkurwia mnie to wszystko i dlatego piszę jak piszę. Ja nie wyjadę na Zachód, bo dla mnie pieniądze to nie wszystko. Mam cichą nadzieję, że jak wszyscy inni spierdolą na Zachód, to może wtedy znajdzie się praca dla mnie :-)

Gość kurnachatka
tak tylko że matematym nie musi pracować jako nauczyciel, może pracować w prywatnej firmie, jak się w okół siebie zakręci to wyciągnie grubą kase a pielęgniarki nie mogą tego zrobić więc jedyne co im pozostaje to strajk. a poza tym matematyku mam wrażenie że rozmawiałam z tobą wczoraj na innym topiku i prawda jest taka że nie umiesz o siebie zadbać a pielęgniarki właśnie to robią strajkując i żal ci dupe sciska

Gość terri
no nie wiem kto tu nie umie czytac lolalu

ciupaga chyba powinnysmy przyjac dobra zasade- nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem :D

Gość LOLAluuu
terr nie wyzywa i tym cię przewyższa.......on powinna dostać podwyżkę..

Kamija a ja ci moge pokazać wiele przykładów lekarzy którzy nie mają willi, nie mają ekstra aut i nie są bogaci. Poza tym nie gadaj bo cytologia zawsze jest za darmo, idź do innego lekarza, gdzieś gdzie nie strajkują. Albo po prostu niech wszyscy zaczną płacić za służbę zdrowia. Ale co wtedy np z przychodniami dla bezdomnych i dla tych co nie mają lkasy? Niech zdechną? Bo przecież polski naród będzie się wściekał a bo ja płace podatki na nich buahahahaha. Im się nie należy. A poza tym znając życie polak jest tak usposobiony, że wlezie wszędzie i skorzysta ze wszystkiego co darmowe nawety jakby opływał w luksusy. :)

Gość terri
masz cos do przekup z bazaru,?

Gość terri
ja nie potrzebuje podwyzki --dzieki strajkowac tez nie zamierzam ani nie nie mam zamiaru tu nikogo epitetami obrzucac zostawiam to tym bardziej wprawionym

A pielęgniarka to oczywiście nie może pójść pracować do jakiejś prywatnej kliniki czy przychodni?

Gość terri
daje dupy za 50 zl i swoje w miesiac wyciagam, takze na waciki i kawke i perfumke mi starcza, dzieki

No jak widać nie każda bo prywatnych klinik i przychodni jest stosunkowo mniej, bo ludzie są biedni i nie stać ich na to, poza tym po częsci jak juz pwoiedziałam, po co płacić jak mamy za darmo, nie?

porownaj ilosc przychodni prywatnych i panstwowcyh oraz ilosc lekarzy i personelu medycznego, sadzisz, ze dla wszystkich znajda sie miejsca pracy w prywatnych przychodniach?

mnie zastanawia dlaczego idac do panstwowego przygotowuja sobie kase \"na lapowke\" w sluzbie zdrowia za darmo :D jak maja ta kase - niech ida prywatnie, bo i tak zamierzaja zaplacic - niech ida prywatnie i tam przynajemniej dostana rachunek za wykonane uslugi.

Ja pierdolę, ale problem :-O Niech się zbierze kilka pielęgniarek i kilku lekarzy do kupy i założą swoją przychodnię jak im tak źle. Skoro do innych się mówi, żeby otworzyli własną firmę, to niech to środowisko zrobi tak samo. A co oni jacyś inni? :-O

to jest wlasnie polska mentalnosc, jak sie \"doktórowi\" da do lapy, to lepiej mnie bedzie leczyl, nie? a prywatnie to nie, bo za drogo....:o