Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odchudzająca...

Sposób na uda..jak szybko da się to zrobić?

Polecane posty

Gość Odchudzająca...

W jakim czasie uda mi się zrzucić 6-7cm z ud (oczywiście reszta tez spadnie ,ale najbardziej chodzi o uda) ćwicząc co drugi dzień callanetics + poł godziny jazdy rowerem, hula hop i max.1200kcal? Bardzo zależy mi na odpowiedzi.

Gość zdaniem.faceta
............. uda się uda :)

Gość Odchudzająca...
:):):):):)

Gość uaaaaaaaaa
szbko, to można kupe zrobić:o

ciężko odpowiedzieć na takie pytanie: w jakim czasie :O nie znamy twojej przemiany materii, nie wiemy w jakich miejscach chudniesz najszybciej a gdzie najtrudniej ciężko konkretnie odpowiedzieć

Gość Odchudzająca...
Figura gruszki, najszybciej chudnę w ramionac i talii.Ostatnio zrzuciłam 8kg ale własnie tylko z tych rejonów.Z ud spadło niewiele ponad 2cm:(

Gość Odchudzająca...
Tzn.z bioder, z ud nie wiem ile.

nie zrzucaj za szybko bo skora nie nadarzy sie zregenerowac i bedzie zwisac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Odchudzająca...
Stosuje dwa razy w tyg.peeling z kawy i balsamy ujędrniające,więc ze skóra nie powinam mieć problemów.Nie chodzi o to ,że chce to zrzucić np.w 2tyg:P po prostu pytam ile mniej więcej powinno mi to zająć w normalnym tempie chudnięcia.

Gość ja to przeszłam hehe
uda zawsze były moim największym koszmarem :( chudłam, nogi nie zmieniały swojego obwodu a jesli już to minimalnie. Ale przyznaje mój błąd nie ćwiczyłam Rok temu zawzięlam się i zaczęłam ćwiczyć. Ciało się pięknie ujędrniło. A w udach nie mam już 59 cm lecz 50 :D:D:D:D Dieta też oczywiście była. Ćwiczyłam prawie codziennie callanetics + dodatkowe ćwiczenia rozciągające. Peeling kawowy ok 2 razy w tyg lub raz w zależności jak miałam czas. A teraz najważniejsze zanim zaczynałam ćwiczyć smarowałam nogi kremem wyszczuplającym, zawijałam folią i ćwiczyłam. POLECAM! Sposób przeczytany na jakimś forum.

Gość ol2352
callanetiks i 8 min na uda

Gość anablaw
co to jest ten callanetics??

Gość Odchudzająca...
Poszukaj w google, długo by tłumaczyć.Dziękuje bardzo za odpowiedzi.Właśnie na takich mi zależało, bo jednak z chudnięciem nie mam problemow tylko wyglądam coraz mniej proporcjonalnie , bo w udach prawie 60cm..:(

Gość Odchudzająca...
Co do czasu....wiem,że ciężko to określić ale myślicie ,że po 3-4 miesiacach będą już widoczne rezultaty?

Gość bieganie
długi dystans i nie za szybko,najszybciej sie wtedy spala tłuszcz

Gość Odchudzająca...
Niestety nie mam za bardzo gdzie biegać:( a po mieście sie wstydze:(Może to głupie..ale nie zauważyłam ,zeby w moim miasteczku ktos biegał

Ja też od wieków miałam problem z grubymi udami, ale w tym roku się zawziełam preszłam na diete i dodatkowo z allegro kupiłam orbitreka i staram się jeździć codziennie przynajmniej 15 min. 5 kilo już poszło, najważniejsze że z powrotem nie przybieram na wadze no i uda chudsze, miłego dnia Wszystkim 🌼