Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

pa kociaki... ja zaraz wychodzę... dziewczyny zajrzę wieczorkiem :-))))))))))) Grzesiu całus ;-) bo ciebie nie bedzie wieczorkiem Anka czekam na fotkę miłego popołudnia wam życzę... 👄 🌼

Tyle by było na dziś. Teraz idę oddaać się (oczywiście w przenośni) miłemu towarzystwu i przyjemności picia kawusi :) A słoneczko sptzyja by wybrać się na spacerek..ech [przewraca oczami] Wszystkim równie ciepłego popołudnia, miłych chwil i radości z dnia całego :) Do spisania się pozniej ( w ostateczności jutro) :) 🌻🌻🌻🌻🌻 łączka dla umilenia :) :D

ja też jestem na chwilkę :-))))))) pewnie spotkamy się dopiero jutro więc życzę wam słodkich snów i czegoś jeszcze...👄

hi,hi,hi,hi,hi wasza hiperaktywna koleżanka wciąż grauje ! szkoda,że samotnie :O ale nic to jutro też się spotkamy dobrej nocy dla wszystkich 👄 egipcjanka,mąż,kalina-malina i agusia69 :) śpią smacznie ;) to i ja pójdę :) 🌻🌻🌻 🌻 🌻 🌻

Gość wesołaa anka
hello 🌻

Dzień dobry ! ekspres uruchomiony....pachnie pysznie kawą........ świeżutkie bułeczki z owocami uśmiechają się uroczo :D zapraszam :)

jakie urocze słońce ,pięknie jest ,właśnie wracam z wycieczki porannej na dworzec i aż chce się żyć........:)

elo, elo babeczki co wy takie ochachane od rana? Gdzie wy macie słońce? zimno, pochmurno feeeeeeee!!!!!!!!!! Witajcie :-) Jak to mówią dzień do przodu ;-) Miłego dzionka wam życzę... uważajcie abyście po tych bułeczkach i jagodziankach nie przytyły za bardzo ;-) 🌼 Mam strasznie dużo pracy ale będę do was zaglądać... Mężu jeszcze śpi? nikt go nie obudził? kawka wystygnie... Anka kwaka pychotka 👄

Nocka powiadasz...nooo spokojnie, wyspałam się deko, wieczorem piwko wupiliśmy z mężem (moim oczywiście ). A po pracy byłam na kawce z moim przyjacielem w takiej wiejskiej gospodzie, gdzie smalec z og orkiem mozna wcinać. Hm...z wesoą nawet się tam umówiłyśmy :) A potem bylismy w parku na pogaduchach. Fajnie spędziłam czas. A dziś jadę na konie ....:)

Kalinka 🌻 witaj ciepło zatem. Skąd ta aura pochmurna u Ciebie ? Pilnuj nas pilnuj, bo pofolgyjwemy i dopiero będzie...herbatka odchudzająca i lament ;)

Ale mam dziś taki refleksyjny dzień :)...Jakaś zrelaksowana jestem i cieszę się na pierwszy wolny weekend... Chociaż mam imprezę rodzinną ( nie lubię spęów takich)...Trudno :)