Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

Pytanie jest kierowane również do gości, a nawet - przede wszystkim do gości, Bowiem \"zrzeszeni\" wzięli sobie wolne na weekend a ja nie. Będę więc dyżurować, może ktoś zechce ze mną poplotkować..??

Witaj czarnobrewa, staram się .. A może Ty znasz odpowiedź na powyższe pytanie ?

cos u mnie nie chce sie otworzyc link - nie moge posluchac, moze mi czegos brakuje w kompie :)

witaj o kuźwa.. Poddajesz się...? Nie walczysz o dodatkową porcję oscypka ? Myśl i działaj.... Jak na uczelni ? Wszystko OK ? PS. Mnie zarzucają, że jestem tajemniczy.. czy coś w tym stylu. Lecz Ty w czwartek byłaś bardziej tajemnicza.

BRAWO !!!!!!!!!!!! Chyba powinienem napisać ....... BRAVO ! Oscypka masz jak w banku - pod warunkiem, że się zgłosisz po niego na następnym spotkaniu.

czarnobrewa Przykro mi , przegrałaś.... Ale - jeśli dobrze kojarzę - oscypek dla Ciebie nie jest czymś wyjątkowym, bo Ty chyba z Kotliny..... Lecz jak komputer będzie ok, posłuchaj jej - jest to piosenka \"przecudnej urody\". o kuźwa... Jeszcze raz gratuluje. Liczę na Ciebie na następnym spotkaniu. Jeśli chodzi o promotorkę -- jest coś o czym może nie wiesz, wybacz moją śmiałość... każdy doświadczony pedagog, szybko się zorientuje, że praca jest pisana na szybko (wiesz o co mi chodzi..). Może dlatego Ci dokuczyła ?

Teraz muszę pomyśleć nad kolejnym konkursem. Mam nadzieję, że ona..30// przywiezie odpowiednią ilość oscypków. PS. o kużwa... Wiesz ta moja uwaga to \"zboczenie\" zawodowe, na zgodę może dołożę mojego oscypka ...... ale tylko jednego.

nie,nie to nie o to chodziło. rozmawiałam z nią wcześniej o mojej pracy i powiedziałam,że pewne dokumenty zostały zniszczone i nie będę ich miała w pracy, a ona powiedziała,że to nic. teraz natomiast stwierdziła,że bez tych wiadomości to nie ma sensu w ogóle pisać tej pracy. Nasłuchałam się o niej już niejednej historii i wiem,że ta kobieta sama nie wie czego chce i często zmienia zdanie

o kuźwa.. Będzie Ci lżej - jak przypomnę, że to już finisz i za parę dni będziesz mogła powiedzieć jej coś \"szczerze\"..? ...bez konsekwencji...

utwór ten był wykorzystywany w różnych filmach, np. w Joe Black, Michael, 12 małp.... A baba przeniosła mi obrone z 20 lipca na 19 wrzesień, tylko,że wtedy będzie po tzw.ptakach, bo skończy się już rekrutacja na uczelni

Wierz mi, będzie dobrze.. Warto się pomęczyć.. Mnie np. na 2 roku zabrali indeks, ale walczyłem zaciekle i oddali, a ja skończyłem co miałem skończyć.

No to zaskoczyłaś komisję sędziowską... Jury - zna tylko jeden film z tym motywem i to żaden z wymienionych Ja wiem - jury, jest mało doinformowane, ale to jest JURY. Poza tym w Michael i 12 małp.. to pewnie puszczają tylko urywki tej piosenki, bo jury nie zapamiętało, zaś Joe Black nie zna. A w filmie , który zna jury - ta piosenka leci chyba w całości. Próbuj dalej.

A o co gramy ? Nie wiem co jeszcze przywiezie ona..30// z naszych Tater, a może ja też coś przywiozę z Anglii.

...a z tą rekrutacją, to nie zatrybiłem.... ..........jaki to ma związek ?