Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

hej! jestem tu, jutro pracowity dzień, mimo, że niedziela :-( ale co zrobic... oto co wychodzi jak się szybko czyta topik: 12:59 o kuźwa ja pierdzielę kto to taki?? Urodził się w Salzburgu, w wieku 5 lat zaczął grać na klawesynie i skrzypcach. to była 1 podpowiedź 13:03 o kuźwa ja pierdzielę Shakin Stevens :-D sorry, ale rozbawilo mnie to :-D szlemik -- super pomysl z konkursem muzycznyo-literackim, tez postaram sie cos \"wrzucic\" aaa i najwazniejsze!!! macie pozdrowienia od ona!!! jest juz w gorach, dzis wdrapala sie na sarnie skaly!!!!

i zagadka (prosta :-), gdzie znajduje się większa część tego napisu i kogo dotyczy??? : \"Zachowaj mnie od zgubnego mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu ścieżek. ... Daj mi zdolność dostrzegania dobrych rzeczy w nieoczekiwanych miejscach i niecodziennych zalet w ludziach...\" Dobranoc ! 🌻

To jest modlitwa św. Tomasza z Akwinu i chyba w większej części znajduje się na jego grobie w Tuluzie.

TAk! Brawo Czarnobrewa!!!!! Gratulacje!! i jak nie ma chętnych, to jeszcze jedna zagadka ode mnie: Kto to??? : Polski aktor telewizyjny, urodził się w 1957 roku. Na początku swojej kariery występował na łamach pewnego popularnego periodyku, później głównie znany z oszałamiającej kariery telewizyjnej. Znamy go wszyscy i kochamy. Niedługo w Łodzi ma powstać jego pomnik. Mam nadzieje, że to prosta zagadka :-)

hej Kużwa! Dzieki za zaintaresowanie zagadka. Jeszcze nie bede ujawniac \"oczywistych\" szczegółów. Aktor pochodzi z Łodzi, a przynajmniej jest z tym miastem najbardziej zwiazany. Podpowiedź 2: Aktor związany jest z pewną łódzką wytwórnią, która w ostatnim czasie ma poważne problemy lokalowe. Wiecie już o kogo chodzi ?

o kużwa, spoko :-) to jeszcze jedna podpowiedz: jest to aktor niewysokiego wzrostu, o śniadej cerze, trochę \"przy kości\", ma pewien charakterystyczny defekt urody. Z jego udziałem nakręcono 104 odcinki serialu, którego jest głównym bohaterem. W serialu mieszka sam, nie jest związany z żadną kobietą ale ma kilkoro stałych przyjaciół. już wiecie??????

Witajcie wszyscy.. Wczoraj - jak zapewne zauważyliście - mnie nie było. Wędrowałem po łódzkich okolicach , pewnie 15-20 km a potem trochę folkloru, taki mini-festyn z loterią fantową, grillem i piwem, była też dyskoteka rodem z remizy strażackiej. Byłem wieczorem padnięty, zajrzałem tu tylko - i to był mój błąd. Noc prawie nieprzespana, któremu to 50-letniemu aktorowi chcą w Łodzi postawić pomnik ? Nie mam zielonego pojęcia. Telewizji prawie nie oglądam, ale nie poddaję się. Stokrotko - nie zdradzaj kto to ...., chyba że czas minął. Ja będę walczył.

Witam wszystkich po weekendzie Dobry pomysl z tym konkursem, ale widze ze jeden nie jest rozstrzygniety niebieska-stokrotka - czyzby to był pewien mis ;-)

rapi --- tak, ty już wiesz :-) Brawo!!! a swoją drogą cieszę się, że zagadka wywołała tyle odzewu bo chyba na tym powinny polegać zagadki.. Kochani, ten tajemniczy aktor to... MIŚ USZATEK :-D

WIEM WIEM WIEM ....... Wygrałem dodatkowego oscypka........hura... (Ale kobiety potrafią być podstępne......) To......... MIŚ USZATEK.......

No to z innej beczki... Wiecie co to jest --kalambur ? To taka zagadka dla dorosłych. Oto kalambur mojej produkcji..... jeszcze ciepły.... Co to jest ...... \" Przewalskiego bez przecinka, cena waluty lub szkolenie, ---- wszyscy lubimy w to się bawić szalenie....\"

I bardzo dobrze... ale te oscypki będą \"zmęczone\".... tak z rąk do rąk - tyle razy ..... .

To jeszcze jeden kalambur.. trochę chyba trudniejszy... ( co ja mam mieć tylko nieprzespaną noc..) \" Śpiewana liczba, \"K\" plus wspak aktor, nie wiesz Kto to ? Spójrz na monitor !\"

witaj o kuźwa..... Dla mnie ten miś - też był bardzo trudny. Za bardzo myślałem o ludziach.

Ekstra... Po sobotniej naszej zabawie, dumałem - co by tu wykombinować aby internet był mało przydatny a rozwiązanie łączyło się niemal z czynnościami detektywistycznymi. Taki \"mały Sherlock Holmes \". Muszę wymyślić naprawdę coś trudnego... o kuźwa....może teraz TY coś podrzucisz ? PS. Prawda ? Ayo jest urocza . Ten głos i muzyka, dla mnie jest ona obecnie nr. 1.