Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaMarlena

Mam 15 lat i moje życie się kończy....

Polecane posty

Gość tadeo
Po co dzieci udają dorosłych. 15 lat - wódeczka, fajki, wspaniali faceci, podbijają świat. Do szkoły gnoje, nos w ksiązki i uczyć się. Każdy ma takie życie na jakie zasługuje.

Gość SmutnaMarlena
przekonaliście mnie... chyba urodzę :-) doradzcie mi jakie imię będzie najlepsze? dla chlopca i dla dziewczynki 🌻

Gość dsfgdsfhdsfh
rzenująca jesteś... serio... Julia dla dziewczynki albo Maja dla chłopca Igorek

Gość SmutnaMarlena
"żenująca" jak już, ćwoku :-P ale imiona dobre :-D szczególnie Julka, dzięki 🌻

hehhehe coraz młodsze wymyślasz te dziewczyny. Ta od glonojada miała 18(chyba) a tu 15. Do ilu wpisów ma tym razem dojść ten topik???? :O

Gość dsfgdsfhdsfh
człwoiek óycz:) się na błędach Marlenko!! zdecyduj się wkońcu... ale zanim to zrobisz zobacz sobie te strony: http://www.wandea.org.pl/aborcja/a19.jpg http://www.rabka24.com/UserFiles/aborcja.jpg http://punszi.blox.pl/resource/raczka.jpg http://www.usopal.com/dziecko.jpg "TO NIE BYŁ CZŁOWIEK MOGŁAŚ ZABIĆ Z CZYSTYM SUMIENIEM..." ZASTANÓW SIĘ

Gość dsfgdsfhdsfh
Mam największą na osiedlu kolekcję pasożytów. Nie zabijam żadnego życia :)

Gość dsfgdsfhdsfh
TO NIE JEST ŚMIESZNE, A I NIE PODRABIAJ NICKU

Gość dsfgdsfhdsfh
Moi znajomi mówią, że mieszkam w trolowni bo moimi współlokatorami są wszystkie insekty spotykane na osiedlu :). Ale ja nigdy żadnego życia nie zabiję. Kocham moje karaluszki :)

Gość SmutnaMarlena
09:02 SmutnaMarlena przekonaliście mnie... chyba urodzę doradzcie mi jakie imię będzie najlepsze? dla chlopca i dla dziewczynki 09:54 SmutnaMarlena "żenująca" jak już, ćwoku ale imiona dobre szczególnie Julka, dzięki 09:54 SmutnaMarlena Ja usune tę ciąże mam juz umówionego lekarza to nie są moje wpisy, ktoś się chcial zabawić moim kosztem.... jeszcze nie wiem co zrobie... ale imion wybierać na pewno nie będe bo mnei to dziecko nei cieszy... a czy go usune... nie wiem... nie mam na to kasy

Gość Dr.Noobsteiner
Nawet jakbys miala worek kasy, to w 4 miesiącu mozesz juz sobie najwyzej mozg usunąć.

Gość a ja ....
Trzeba mysleć główką a nie cipą młoda prostytutko . Aż żal człowieka ogarnia że takie dzieci na 2 baty się dymają . I ty chcesz w przyszłości być żoną ???Buuuuuuuuuuuuuu- zwykła ruchawica z ciebie . Przykre ale prawdziwe .

Gość a ja ....
Cierpię na dysplazję stawów biodrowych i martwicę mózgu :classic_cool:

Gość Animator Pryszcz
Nowy w Miescie nie porównuj Asiutki od glonojada z ta laseczką Asiutka to nasza gwiazda i honorowa dziewczyna. A cichym boheterem tamtej historii był glonojad

Gość G L O N O J A T
właśnie :-D

zaraz czegos nierozumeim 15 latka i juz wódke piłaś? niemowiac o seksie? rodzice niepowinni miec pretensji napewno spodziewali sie takich rezultatów puszczając cie na taka impreze

\"byłam zbyt pijana, żeby prostestowac\" ale nie byłas aż tak pijana, zeby zapamiętac wszystko ze szczegółami?!

Gość Animator Pryszcz
Nie przejmuj sie, rodzice na pewno z utesknieniem czekają już na wnuczka lub wnuczke. Z całą pewnością ucieszą się jak im powiesz. Powiedzą nasza córeczka , no prosze jak wypoważniała, dziecko bedzie miec , ustatkuje sie wreszcie. Wiec o ich zdanie wogóle sie nie bój. A na fakt ze ojcowie sa pedałami z pewnoscia zareaguja pozytywnie. Chwaląc cię ze lepiej samemu wychowywac dziecko nizli mieliby po chacie krecic sie pedały. Tak wiec Nie martw sie nic i powiedz rodzicom :)

Gość SmutnaMarlena
"byłam tak pijana że nie protestowałam..." byłam pijana i po prostu mi to wszystko wisiało, ale przecież nie byłam upita na umór... piłaś kiedykolwiek alkohol??? bo ja piję od 12 roku życia może mam już wprawę... rodzice nic nie wiedza o ty że byłam na tej imprezie... byli u babci (bo ona mieszka daleko, ja nie pojechałam, bo miałam szkołe) Na ta impreze zabrała mnie starsza koleżanka (ona ma 21 lat) a właściwie sąsiadka... tylko ona wie... powiedziałą że spróbuje sie skontaktowac z Mackiem bo ja do niego namiarów nie mam... ale co mi to pomoże??? on sama tez sie boi bo to ona mnei tam zabrała a dziecko i tak się urodzi i tak... no bo jak juz ktoś wspomnial jest chyba za późno na usunięcie....

Gość szpareczka
zal mi ciebie dziewczyno....a chciałoby się napisdac dziecko....głupiutka byłas...i to bardzo...

Gość Kabi
SmutnaMarlena moge prosic o jakis kontakt z Toba? Pomoge Ci...

Ok zarejestrowalem sie, zeby nikt sie podemnie nie podszywal. Tak wiec prosze Cie o kontakt.

Gość SmutnaMarlena
a jak chcesz i możesz mi pomóc mi się nei da pomóc

Gość SmutnaMarlena
moj wybór?? ale jak chcesz mi pomóc??

Gość upupuppupuppuuppupupu