Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się na tym świecie dzieje

W Wielkiej Brytania Pederaści mogą adoptować dzieci a niemogą palacze!!!!!!!!!!!

Polecane posty

parodia... pary homo mogłyby adoptować ale.. dzieci które też są homo.. jak to jednak sprawdzic? wtedy jets ok małe dziecko homo zyje w srodowisku homo nabywa ich cech, zachowania, sposobu miłosci..sexu natomiast dziecko hetero u pary homo to nieporozumienie i.. krzywda tych dzieci. Taka prawda. to jak biała i czarna rasa. czarny zle sie czuje wsrod białcyh itp. a tu chodzi keszcze o sex, zachowanie.. dziei hetero beda miały zaburzoną tożsomasci.. mysle ze wiele dzieci u par homo beda albo homo (bo dziecko nasladuje wzroce ktore ma w domu, ) albo beda bi. Zoabczycie.

Gość stuku puku
chodzi o to , ze w Anglii wchodzi zakaz palenia od 1 lipca w miejscach publicznych. Sa organizowane roznorakie akcje aby rzucic palenie.. Do tego roznorakie zakazy i przeszkody utrudniajace palaczom zycie aby "wymusic " na nim zdrowszy tryb zycia , a przede wszystkim rzucenie palenia. to jeden , wielki program przeciwko palaczom...

Gość i bardzo sie ciesze z tego
zakazu palenia w miejscach publicznych, np. w klubach, pubach! nadmiar dymu papierosowego w klubach jest czasami nie do zniesienia, a poza tym ci ktorzy nie pala musza znosic smrod papierosowy.

Gość tamit to co piszesz to nonsens
"wiele dzieci u par homo beda albo homo (bo dziecko nasladuje wzorce ktore ma w domu) albo bi! No wiec co powiez o tych ktorzy sa homoseksualni i maja heteroseksualnych rodzicow??? Przeciez tez powinni byc hetero bo nasladowali wzorce ktore mieli w domu??? :D

Tak... napewno niebędzie miało wpływu na psychike na dziecka całkowita zmiana modelu rodziny do którego to dostosowała go natura Męzczyzna i kobieta pełnią w rodzinie różne ale uzupełniające się nawazajem role, dziecko dla pełnego rozwoju społecznego potrzebuje obu Zresztą zobaczcie co się dzieje w rodzinach gdzie dziecko jest wychowywane przez jedną tylko osobe, zazwyczaj jest to wielkie obciązenie dla dziecka A osoby które z upartością debila powtarzają że wychowanie się młodego człowieka w rodzinie homo nie ma naniego wpływu niech najpierw chociaż lizną podstawe psychologi jaką jest behawioraryzm a dopiero potem się wypowiadają....

chodiz oto, że dziecko hetero to dziecko.. ono dopiero poznaje swiat. uczy sie poprzez nasladowanie. jesli to dziecko bedzie u homo to nie czarujmy sie ono bedzie tylko z homo- z parą, z ich znajomymi homo itp. A zatem bedzie sie uczyło tylko zachowań homo.. pomiesza mu się tozszamosc przede wszystkim sexualna..tak sie przyzywczai do widoku całujacych sie i uprawiajaych sex facetów, ze na widok kobiety bedzie ucikał. dzieci to małe papuzki. Mam maluje usta co robi 2 letnia corcia? ukradkiem bierze szminke i robi to samo... oto mi chodzi. A dziecko u rodzicow hetero a ono homo co robi? ucieka, kryje sie z tym. Wie ze homo jets mniej wiec sie nie przyznaje.Ale.. od początku jest chowane na hetero...żyje wsrod hetero..poznaje homo. Ma wybór. A dziekcu u homo bedzie znało tylko zachowania homo.. bo homo są nielubiani przez hetero.. wiec i te dzieci bedą napietnowane.. jak cos goprszego...nie czarujmy sie ze nie. Tak to bedzie jak kiedys biały czy czarny, taki podział ludzi. Zwiazki homo powinny miec dzieci ktore są homo.

Gość Józefina kasperczak-zadziorna
Kpiny jakieś...?:)

Tamit -->> \"Zwiazki homo powinny miec dzieci ktore są homo.\" :O :O :O :O :O taaa... biali powinni sie chowac tylko z bialymi.. czarni z czarnymi , skosnoocy ze skosnookimi ... co jeszcze? moze wyksztalceni z wyksztalconymi , biedni z biednimi, burzuazja z burzuazja.. . troche ograniczone to Twoje myslenie... :O zreszta ten tekst dziwnie nieosiagalny .. i malo tolerancyjny :O Nie jestem za adopcjja dzieci przez pary o innej orientacji seksualnej niz :norma nakazuje\", ale bez przesady... Homoseksualista/Lesbijka czlowiek sie rodzi, a nie przyjmuje oddechem do organizmu . :O

Gość rece opadaja........
Pare slow dla wyjasnienia problemu, bo to co niektorzy forumowicze wypisuja tutaj budzi przerazenie. Orientacji seksualnej sie nie wybiera. Jest ona uwarunkowana genetycznie i hormonalnie. I tyle. Bo kazdy ma prawo do wlasnej opinii o ile jest ona oparta na faktach a nie bredniach rodem z LPR. (Kompromitujacy post nt rasy czarnej i bialej i ich sklonnosci do trzymania sie razem - nawet szkoda komentowac) Glupota nie boli...

Nie widze w tym nic dziwnego, rodzice palacze moga spowodowac chorobe dziecka, a rodzice geje w niczym dziecku nie szkodza.

-"Orientacji seksualnej sie nie wybiera. Jest ona uwarunkowana genetycznie i hormonalnie." Widze że Goebbelsowska propaganda Gazety wyborczej jednak robi swoje Dziewczyno spytaj się znajomych psychologów lub seksuologów (o ile takowych posiadasz) o przyczyny homoseksualizmu to z jakieś 95% nich odpowie ci że przyczyna leży najczęściej w złych relacji rodzinnej lub innych problemów adaptacyjnych w dzieciństwie A gdy powiesz im jeszcze o tym domniemanym homo-genie to się ze śmiechu udławią...

Gość hhhhmmmmmmm
:-P

Gość MUNDEK PEDERASTA
ZGADZA SIĘ JA ZOSTAŁEM PEDERASTĄ PO UKOŃCZENIU KURSU PODSTAWOWEGO, A EGZAMIN ZDAWAŁEM U SAMEGO MISTRZA RYSZARDA PEDAŁA KALISZA, WIELKIEGO PATRONA POJEBANYCH PEDAŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MUNDEK PEDERASTA
A TAK POWAŻNIE TO NIESTETY MARKSISTOWSO-MASOŃSKIE LOBBY ZAGNIEŻDŻONE W ŁONIE SOCJALISTYCZNEJ UNI ROBI NAM WODE Z MÓZGU O POCHODZENIU I NIEULECZALNOŚCI HOMOSEKSUALISTÓW.PPRÓCZ TEGO WMAWIA NAM JAKĄŚ HOMOFOBIĘ!!! W POLSCE NIE MA HOMOFOBII JEST NATOMIAST POWSZECHNE OBRZYDZENIE PEDALSTWEM !!!! NIECH MI NIKT NIE MÓWI,ŻE JESTEM HOMOFOBEM, BO JA SIĘ ICH NIE LĘKAM, TYLKO RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK ICH WIDZĘ !!!!

Gość boże co za głupoty
parodia... pary homo mogłyby adoptować ale.. dzieci które też są homo.. jak to jednak sprawdzic? wtedy jets ok małe dziecko homo zyje w srodowisku homo nabywa ich cech, zachowania, sposobu miłosci..sexu natomiast dziecko hetero u pary homo to nieporozumienie i.. krzywda tych dzieci. Taka prawda. to jak biała i czarna rasa. czarny zle sie czuje wsrod białcyh itp. a tu chodzi keszcze o sex, zachowanie.. dziei hetero beda miały zaburzoną tożsomasci.. mysle ze wiele dzieci u par homo beda albo homo (bo dziecko nasladuje wzroce ktore ma w domu, ) albo beda bi. Zoabczycie. Boze co za głupoty wypisujesz. Czy to znaczy że ludzie homo zostali wychowani przez homo i nabrali takich cech? Moze mi jeszcze powiesz że jak bede długo przebywał z ludżmi którzy maja niebieskie oczy to tez bede miał niebieskie. Załamka w jakim ciemnym kraju przyszło mi żyć. Czy wy myślicie ze ci ludzie bedą sie kochać przy swoich dzieciach, wy tak robicie? bedą tylko im pokazywać ze sie kochają i szanują jak normalni rodzice. A co do palenia to palenie szkodzi a miłość nie!