Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważne pytanie moje

czy można zajść w ciążę przez majtki

Polecane posty

wspominałam o plastrach,ale one mają działanie podobne do pigułek z tym że obawiałabym się tego że źle przykleiłam czy coś...

dementia - myslisz się, gdyby NPR było dla cyklui regularnych to nie byłaby potrzebna obserwacja - tylko kalendarzyk :) NPR stosują z powodzeniem dziewczyny cierpiące na PCOS, u których jeden cykl może mieć 25 dni a kolejny 70.Sama mam cykle długości 28-39 dni. Tu chodzi o obserwację wykonywaną na bieżąco - a nie o kalendarzykowe wyliczanki.

szkoda ze nie mozna miec takiej władzy, zeby "uruchamiac" tą owulacje jak sie chce miec dzidzie, a jak chce sie okochac, bez planowania potomka to ja "wyłaczyc" ale byłaby bajka;)

Przyznaję, kusząca perspektywa :) Wyłączasz kiedy chcesz i właczasz, gdy zamarzy Ci się dziecko :)

ngLka, dzieki za ta stronką, poczttam na pewno ale już jutro,ale na mnie juz czas coś czuje;) dziekuje wam wszystkim🌻 za wypowiedzi,, dobrej nocki życze kolorowych snów, i pozdrawiam ciepło:) jutro do was zajrze i poczytam co jeszcze naisałyscie papa 🖐️

Dobranoc, poważne pytanie moje ;)Ja właśnie skończyłm pałaszować póną kolację, brzuch nie dawał mi spokoju, też niedługo znikam.

ciesze sie, ze traiło na was, bo mimo ze temat jest kuszacy dla podszywaczy, to zrobiła sie naparwde piwazna dyskusja:) dobranocka:) juz mnie nie ma;) 🖐️

dementia - uważam, że NPR nie jest dla wszystkich w takim sensie: nie wszyscy mają ochotę na codzienną obserwację. Dla mnie to już bułka z masłem ale nie będę ukrywać, że początki były trudne - kwestia celu.Ja wzięłam się za NPR ze łzami w oczach, gdy uświadomiłam sobie, że nie mogę brać hormonów. Odstraszała mnie otoczka religijna (nie jestem Katoliczką) - ale gdy się już wgłębiłam w zasady to doszam do wniosku, że to całkiem ciekawa metoda choćby dla eksperymentu. I tak już przy tym została, bo wskaźnik Perla dla tej metody jest bliski tabletkom ( dot. najnowszych badań niemieckich naukowców, w razie czego służę linkiem).Ale wszystko jest kwestią indywidualnego wyboru :)Ja właśnie znikam spać, dobranoc.

No i fakt, nie jest to tak proste i bezproblemowe jak \"łykam i śpię spokojnie\" ale z drugiej strony, jak widzę tyle tematów z pytaniem \"czy x,y,z nie zaszkodzi przy tabletkach?\" to odczuwam komfort psychiczny, że mnie to nie dotyczy.Spokojnej nocy ;)

Gość derderderderder
Hahaha... znowu ktoś tu wciska kity!!!!!

z tego co słyszałam to podczas brania anty powinno unikać się dziurawca,grejpfrutów,alkoholu(żeby się nim nie przytruć), moja kuzynka to już grubo przesadzała bo wymieniała jeszcze kawę,papierosy i herbatę :O Nie mam pojęcia jaką metodę wybrać,bałabym się stosować metody naturalne,jak sama wspomniałaś początki były trudne , noi ta otoczka przepełniona patosem (świadome planowanie rodziny). Na pewno zastrzyk z góry odpada,beznadzieja po prostu,gumom też nie ufam a spiralka ponoć nie jest wskazana nieródkom i gdybym się na nią zdecydowała to już na długo (ok.5 lat) Pewnie wybiorę tabletki :O

dzień dobry wszystkim:) no własnie dementia, można z porównania wszystkich anty wyciagnac wniosek, ze o tabl niby "najłatwiej" chociaz tak jak to sama stwierdziłas, syf... wiem, ze to już sa inne generacje w ostatnich latach wszystko poszło do przoddu medycyna cała...ale jakby nie było, obojetne całkowicie nie sa... ale cóż...

ale metody hormonalne są takie że można im zaufać. Tylko teraz nie wiem czy tabletki czy plastry.... i gdzie mogę wykonać badania hormonalne ? :O

Gość rocznik coś koło 2000
można zajść w ciążę przez majtki, zwłaszcza przez stringi i przez metalowy pas cnoty.

Gość odpowiedź
można zajść w ciążę przez majtki, ja tak zaszłam pozdrawiam

Gość rozbawiacie mnie
Można zajść w ciążę przez głupotę :)

dobra,chciałam zauważyć że topic od dawna nie dotyczy ciąży przez majtki :O

Gość odpowiedź
Ale ja tak zaszłam!!!!!!!

Gość odpowiedź
jaka prowokacja? spojrzał na moją c**** przez majtki a po 9 miesiacach dzidziuś był żadna prowokacja:)wszyscy mi mówią że to niepokalane poczęcie ale ja im tam nie wierze:)