Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa-

Co sądzicie o tej sytuacji

Polecane posty

Gość ciekawa-

Jest chłopak, młody mężczyzna w zasadzie. Trudno okreslić charakter naszej znajomości...wydaje mi się, że podobam mu się, w sumie on zainicjował znajomość...wychodzimy czasami na kawę czy do kina...ale nigdy nawet mnie nie dotknął, ani nie wykonał żadnego czulszego gestu, nie powiedział czułego słowa. Zaprosił mnie na ślub swojej siostry, pojechałam, zatrzymałam się w domu jego rodziców..w czasie tych kilku dni dowiedziałam się od niego ...gdzie będziemy mieszkac , ile będziemy miec dzieci i że nie będę pracować, tylko zajmowac się wychowywaniem dzieci.. czy ja jestem nienromalna czy on?????????

Gość ciekawa-
jeszcze dodam, że w czasie tych kilku dni u niego w domu, też nie okazywał nawet cienia czułości, czy jakiegokolwiek zaangażowania...tylko ta informacja ????

Gość to nie facet
to Pani i Wladca..reproductor, haha

Gość ciekawa-
chyba po prostu dostałam "nominację" na żonę ...;)

Gość ciekawa-
kto wie..może wygrałam bezwiednie jakiś casting na żonę?

Gość annukk
chore

Gość Invi
Dżizas... O.O Uciekaj!

Gość ciekawa-
no nie wiem...chyba moja reakcja spowodowała, że już dostałam wymówienie ;) ciekawi mnie co musi siedzieć w głowie takiego człowieka (w sumie sympatycznego na pierwszy rzut oka) ....

Gość ołnoł
nie uciekaj tylko pogadaj....

Gość tereska.
JAKIŚ dziwny . moze pedał !

Gość ciekawa-
on chyba już sam uciekł...po tym jak powiedziałam jak JA wyobrażam sobie swoje życie :)

Gość fitiu pikut
co może siedzieć..? trzeba by poznać rodziców, to zapewne efekty wychowania, może wprost wzorzec ojca i matki wyniesiony z domu może nie jest zły ale nie potrafi okazywac uczuć bo nie widział tego w domu a mężczyzna to w jego mniemaniu dyspozytor-zarządca-organizator, inna sprawa, ze zycie z takim może byc meka, szczególnie dla kobiety wrazliwej i swiadomej swoich oczekiwan..

Gość ciekawa-
ma 24 lata

Gość ciekawa-
z tego co zauważyłam to mama jest generałem i to jakim!

Gość ciekawa-
nie był to związek w normalnym rozumieniu tego słowa, ja też nie byłam zakochana na szczęście , bo na to potrzebuję więcej czasu..ale to bardzo dziwne....:)

Gość fitiu pikut
jesli mama generał to znaczy, że w domu ma system nakazowo-rozdzielczy czyli swego rodzaju zadład on na pewno ma już tego dość i chce się wyrwać na wolność ale, że nauczono go tylko stosowania systemu hierarchicznego i on nie potrafi niczego innego zastosować i zaproponować oczywiście we własnym zakładzie to on chce być dyrektorem tym bardziej, ze pamiętając matkę-generała boi sie kobiet więc od razu daje do zrozumienia kto jest szefem, pragnie sytuację ustawić zaraz na początku...