Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie to....

najlepsze i najgorsze porodówki.

Polecane posty

Gość nie wiem gdzie to....

witam wszystkich . :) czy wie ktoś a może ktos ma listę najlepszych i najgorszych porodówek w Polsce.Swego czasu był temu poświęcony program "uwaga" w tvn-ie. Pokazano tam ludzką znieczulicę i okropny sposób w jaki niektórzy lekarze traktują kobiety etc. pozdrawiam :)

Porodówka u \"RYDYGIERA\" na Szterlinaga w Łodzi to istny koszmar.Lekarze lekcewarzą pacjentki,potrafią powiedzieć pare przykrych słów.No i uważają się za najmądrzejszych,najleprzych i rąk to oni nie lubią sobie brudzić\"podając basen czy podkład\". Za to opieka po porodzie .................naprawde wspaniała!!!!Położne fantastyczne.

W Malborku, jest jedna jedyn porodówka i to jest czysty koszmar :D mimo że mieszkam w Malborku to rodziłam w Elblągu w szpitalu wojskowym i jestem zadowolona

lista jest ale po sobie wiem, że nie ma co w nią wierzyć- ja przeczytalam że tam gdzie chcę rodzić jest w zasadzie katastrofa- a bardzo miło sie rozczarowałam

Ja szczerze polecam klinikę położniczą na pl.Traugutta w Zabrzu :) Opieka medyczna - super... opieka po porodzie również :) Bardzo miło wspominam pobyt w tej placówce :)

Gość retyyyy
Paulka, jakim świństwem zarazili Ci małą ?

Klinika położnicza w Bytomiu na Batorego. Większego syfu nie pamiętam. O jakiejkolwiek porze chciałam się kąpać to po łazience pływały skrzepy na całej powierzchi :o Ja rozumiem, że to wina samych pacjentek, ale skoro w innych szpitalach nad tym panują więc tam wina ewidentnie szpitala. Ble :o Tej traumy nie zapomnę nigdy.

Gość mkfg
niech ktoś zapoda tę listę,będę bardzo wdzięczna. :)

ja rodzilam w szpitalu wojewodzkim w zielonej górze,mimio ze mi to odradzano,ale bylam mile zaskoczona - opieka byla super, ale to chyba zalezy tez na jaka sie trafi \"zmiane\"

Gość odradzam Madalińskiego
w Warszawie tj SZpital im. Świętej Rodziny - pierniczą tam wszystko co tylko się da!

może chodziło ci o ta bazę z fundacji \" Rodzić po ludzku\"? Ale na twoim miejscu nie kierowałabym się w 100% tym co tam pisze, bo bardzo duzo punktów z róznych szpitali jest dementowanych przez pacjentki, wpisz w wyszukiwarke szpital który cie interesuje i poczytaj opinie pacjentek, to ma wieksze znaczenie niz opisy samych ordynatorów, bardzo często pisze ze jest ZZO- w dodatku zadarmo, a w rzeczywistości nie ma go w ogóle, albo trzeba płacić 500zł albo cos koło tego......itp, itd http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php

do mamy trujeczki kiedy rodziłaś w Bytomiu bo ja w 2004 i nie narzekam-owszem niektórych osób z personelu nie wspominam najlepiej ale myśle że w każdym zespole trafi się jakaś zakała

mamo trójeczki przepraszam za błąd moje niedopatrzenie nie wiem jak to się stało

Gość oalalala_
porodowka w opolu jest koszmarna.ja rodzilam,a wszyscy sobie wyszli...?zostawili mnie sama na tej sali z tymi okropnymi skorczami,myslalam ze umieram...wchodzili tylko co jakis czas,niewiem moze zobaczyc czy jeszcze zyje albo czy juz sama nie urodzilam?a jedna z lekarek powiedziala mi zebym sie nie darła...masakra.myslalam,ze to bedzie wygladac inaczej,ale pieknie jest chyba tylko na filmach?ja zwijalam sie z bolu ,a oni nic nie robili...jakas stara baba cos tam komentowala,niepamietam juz co z tego szoku i bolu.nie dali mi zadnego znieczulenia(chociaz mialam skorcze najwyzsze w skali).niewiem ,ale moze ci ludzie juz maja dosc pracy,bo jesli panuje tam taka znieczulica to inaczej nie mozna tego nazwac? za to na oddziale po porodzie polozne byly bardzo mile.przyszly,porozmawialy,usmiechnely sie. ale sa ludzie i ludziska wiec..

Gość gość
Ty! Sysia1912- Ty to masz łeb zryty! Porodówka w Malborku? Rodziłam 3 razy, wszystkie porody sn w tymże szpitalu. Lekarze super, położne super, opieka przed, w czasie i po porodzie-bajka! Polecam bardzo. Wszystkie moje znajome sobie chwalą, a ten swój Elbląg to se w buty wsadź!

Gość gość
No widzisz pani Malbork żako, a mojej znajomej przez zaniechanie dziecko w tym cudownym szpitalu zmarnowali. Kaleką będzie do końca życia. Sprawa sądowa w toku. Wiem ze w większości szpitalom jest syn, ale rzadko gdzie słyszy się dobrą opinię o porodzie w Malborku. Większość dziewczyn jeździ do Elbląga albo gdańska. Po zasłyszanych opowieściach nie dziwie sie