Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

wywalili temat, bo pomagałam ludziom i wysylalam i kremy na te dolegliwosci, ktore naprawde pomagają, jesli ktos bedzie chcial to mozna pisac na kociur_23@tlen.pl. oczywsicie nadal bede Wam je wysylac po najnizszej mozliwej cenie, czyli po 5 zł.

Gość plociuch
zakaz ofert handlowych to nie bazar!!!!spadaj stad!

a ty mnie ciagle szukasz jak głupek. jak ci zazdrosc to biegaj sam za tym, ale watpie,zeby ci sie chcialo dupe sprzed komputera ruszyc. penwie ci mamusia daje na wszystko, bo sam sobie nie umiesz zarobic

Gość plociuch
wcale Cie nie szukam ,wszedzie gdzie cos o stopach tam kociur:P

Gość plociuch
mam 40 lat i sama na siebie zarabiam mama mi nie daje:P

nie dorabiam!!!! ale głupki z was. bedziecie miec dalje brzydkie stopy.. wlasnie przyszlo 7 maili, wiec o mnie pamietacie i wiecie jak jest naprawde, zostalo mi 5 kremow, wiec mozecie pisac, pozdrawiam

poza tym na kafeterii sobiepomagamy, udalo mi sie pomoc wielu ludziom i ejstem z siebie dumna bo tak zostalam wychowana, jak wspomnialam na moim topiku, trzeba cos przezyc zeby zrozumiec ból, a ból stop sprawia ze nie da sie robic nic. I ci co to wiedzą, juz maja krem na odgnioty i są zadowoleni. a majac 40 lat, byc tak podlym to trzeba miec naprawde nierówno pod sufitem. moja 3letnia sisotrzenica jest madrzejsza i nie wpycha sie z buciorami tam gdzie nie trzeba

swoją droga to ciekawe usuwac tematy, ktore sie rozwijaja, ludzie ludziom pomagaja i jeszcze musza sie przy tym nachodzic. A tu znajdzie sie taki 40 letni dzieciak i pier..trzy po trzy jakby nie mial nic innego do roboty. przeciez widac ze szukasz non stop tematów,zeby bluzgac. takim juz jestes typem, musisz byc zakompleksiona na maksa i szukasz czegos, czego w zyciu nie potrafisz odnalezc. gratuluje mimo wszytsko:-). dobra ja spadam sie uczyc, bo praca magisrterska sie sam anie napisze:-)

kociurku,a co sie stalo z tematem? czy ty wiesz ze dzisiaj po twoim kremiku, ktory uzylam zaledwie trzy razy, zalozylam klapki? kocham cie!!! a ta papla niech wypier... 40 lat hehe, chyba 4 bleeeeeeee

Gość
hej! a jak z kosztami przesyłki? i czy będą jeszcze dostępne po 5 lipca? bo teraz nie mam kasy :( a mam właśnie problemy ze zrogowaciałą skórą z boku stóp :(

zębatka, ja przeciez wiem,ze pomaga, to nie jest dla mnie problem,jak nikt wiecej go nie zamowi, bo bede miec wiecej wolnego czasu,ale jak ktos potrzebuje, to wiadomo, pomoge, bo przeciez znam ten ból. a ta paskudna pleciuga po to tu weszla bo tez ma ten problem, ale wysdaje sie jej ze kokosy na tym sie zarabia. ale w tym wieku to trzeba tylek ruszyc sprzed kompa a nie wsadzac ludziom kit, ze ze ma juz na swiecie ludzi uczciwych. aha, a na tym koncercie bylas? na maila napisz :-)

mozna sobie zarezerwowac, to domowie w razie co, za to ze zamowilam duzo, dostane teraz po tej samej cenie czyli dalej 5 zl krem i 5 przesylka, napisz na maila to zarezerwuje dla Ciebie, nie ma sprawy zasada jest taka, pisze sie do mnie maila z adresem i liczbą kremow ktore sie zamawia

ta pleciuga głupia gdzies znikla, pewnie szykuje nastepne dzialo hahaha, my kociurku wiemy ze pomaga. moja mama i siostra tez chcą ale to dopiero po 10 lipca po wyplacie :-), ciesze sie ze beda po tej samej cenie. moj facet tez dzisiaj łaskotał mnie postopach i wcale sie nie bronilam hehe, no bo ładne są to co?? hihihihihi

Gość ja chce 4 kremy bo mi długo
zejdzie bo mam zajebiste odgnioty od butow na obcasach, juz pisze maila, czytalam tamten temat zanim skasowali, ale nie zdazylam napisac, teraz juz zdaze i wszytskim w pracy dalam Twoj mail a pracuje w markecie tu jest 200 osob i polowa zamowi hehe, ciekawe co pleciuga czy jak jej tam na to:-)

o masakra takiej ilosci sie nie spodziewalam mam jeszzce 40 opkaowan, dzis dokupilam 20, dobrze ze wzielam tez wiksze bedzie na te 4. :-), dobrze, jak cos to piszcie na maila, bo jak zaraz nie saide do ksiazek to marzenia o prawniku pojda sie..kąpac

Gość do kociura
kociur, szukalam tematu i nie ma, dziekuje za krem, jak na poczatek super! w sierpniu bym chciala znowu, ja tez w pracy rozdalam twoj mail, mam nadzieje ze sie nie obrazisz, najwyzej odmowisz, ale jak moja marta z biura obojk zobaczyla moje stopy to od razu : a skad a gdzie itd, no i sie roznioslo, to jak mialam niedac:-:

Gość plociuch
ale numer kociura masz rozdwojenie jazni ? piszesz sama do siebie hymny pochwalne? nie siedze caly czas przy kompie w miedzyczasie caluje swoje sliczne glaciutkie stopki:P:D

a moze ci przyslac głuptasie ze 20 kremow i kopert i zajmiesz sie tym? bedziesz odpisywal na dziesiatki maili, kazdemu z osobna mowil co i jak itd,nie mowiac o chodzeniu na poczte wypelnianiu drukow i pilnowaniu zeby nikogo nie przeoczyc. w nosie bys to miala bo grzejesz ten tylek przed komputerem tylko po to zeby pierdoły gadac, zero obowiazkow, to sie pierdzieliw glowie. zaloze sie ze jestes samotną matką albo w ogole samotną, bo kto by wytrzymal z takim czlowiekiem na dluzsza mete. byc tak zgryźlwiym w tym wieku, 80latki owszem ale takie czterdziechy?

nawet ci sie nie chce nicka zarezerwowac, a co dopiero ruszyc tlusty tylek sprzed kompa

Gość plociuch to nic
gładziutkiego już nie ma hhahaha

kociur-> mam!! uff, w ulewie zasuwałam na poczte, porąbany ten świat.. ale mam, jeszcze z godzinke posiedze i ide sie kąpać i nasmaruje sie po kostki.. hehe

Gość plociuch
no dalej>>>>> ,niezly ubaw !he,he!

nowy bo tamten skasowano:-). pleciuga czy ja ci tam, a ile ty masz zmarszczek na bu..e na tych stopach? zazdrosc kłuje jak kolce ehheheheehheheehheheehehhe, stare babsko siedzi i udaje ze to czat!

Gość plociuch
he,he! zlosc pieknosci szkodzi uwazaj bo Ci skora na stopach stwardnieje, moja jest jak ta lala od kremu scholla jakby kto pytal i tarki dwustronnej tez scholla:P

widze ze juz wszyscy przestali na ciebie zwracac uwage na tym forum, hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah, musisz cos wymyslic innego, na stopach to ty mozesz miec co najwyzej grzyb,. skoro sie tu pojawilas to ladnych stop nie masz idiotko

macie racje, jestem stara głupia wariatka, brzydką jak noc listopadowa, nikt mnie nie kocha i sie wyżywam na was,żeby ktos mnie zauwazyl, przepraszam

Gość no wreszcie
pare słow prawdy powiedziała:-). czarny charakter na kafe

Gość plociuch-a
he,he to nawet zabawne ,ktos cisnienia nie wytrzymal i zabral mi nicka? ale to nie problem moge miec 1000 kolejnych a nie chce mi sie zaczerniac ,mozna sie fajnie bawic na pomaranczowo to wlasnie zaleta Kafe jak juz pisalam teraz i w poprzednim temacie weszlam aby poradzic bo temat mi znany......i pisalam jak sie z nim uporalam .....ale tu jest oferta handlowa jedynie i wyrazilam na ten temat swoje zdanie,to wsio,mozesz mnie dalej obrazac ,spoko ,nie rusza ....ciekawa jestem tylko tych szczeniaskich wpisow i bluznierstw,he,he!