Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

odciski, odnioty i zbędna skóra na stopach-JEST SPOSóB

Polecane posty

idioci, kociur nie wysylaj im! banda palantow!!! jak Ci zostalo kremow to ja ci zaltwie zbyt i recze ze ci wiecej zaplaca. banda debili

Gość Izabellla
wlasnie udalo mi sie skontaktowac z konsultantką z Wrocławia. Opakowania+zysk z kermu= zostaje 10 groszy zysku. wiec nie pier...glupot. kociur, jestem z Toba i podnosze, ze w dyskusji brac udzialu nie powinnas, kto sie ma wyżyc to i tak sie wyzyje, ale to tylko z powodu kompleksów niższosci i braku akceptacji dla samego siebie, pozdrawiam

Gość i tu mamy potwierdzenie
ile palantow siedzi na kafeterii. moja siostra zamowila krem, przyszedl w poniedzialek, uzyla we wtorek i dzisiaj. stopy ma zajebiste, ja bym dal 20 zł za ten krem jakby trzebabylo. inne jej robily jakis dziwne plamy biale, paskudne to bylo. jak bede zamawial dla mojej laski,przeleje 20 zł na twoje konto z wdziecznosci i zeby troche na zlosc zrobic tym baranom co cie bluzgają, maial mamy zapisanego:-) pozdro Kraków!!

10 groszy haha, a zdarte buty? pisanie, wysylanie, pakowanie? oj głupio teraz tym, co ją bluzgali hihihihihihihihihihihihihihihihi

Gość ja chce ten krem
jak zamowic?

Gość plociuch-a
no to kociurka dzieki dobrego serca kolegi co jej 2 dychy odpali gratis bedzie miala nagrode za swoje serduszko a kolega to dopiero matka Teresa no,no! brawo! :D:P kociurko spotkala Cie nagroda!:D

Gość A znacie jakis
sposob ale pozbyc sie tego zoltego koloru???

Gość ajcik
Plociucho - z racji, żem dobrą kobietą, pomogę, wyślę, ale tylko Tobie, niech reszta zazdrości! Pokazemy im, o! Nie wysle im, tym innym! Bo oni zle serca mają! Kamienie jakieś, czy coś.. I nie bądź już dłużej zakompleksioną, niskowartościową zgryzotą, prosiłam - opanuj się :D Izabellllllllo, niepotrzebnnie sie wysilasz, poza oriflamem mam dostep do wszystkich katalogowych kosmetykow, znam zasady dzialania, zarabiania w takich firmach, faberlicu takze. Nawinie wszystkie brzmicie - niezależnie od tego, ile osob pisze pod tymi nickami. I jeszcze - Izabello, uważasz, że ja sie wyżywam? Sądzisz, ze mnie to złości? :) Nie rozbrajaj mnie...Mam kompleks niższości, braku akceptacji dla samej siebie? - Błagam, miej litość, bo w pracy jestem, nie mogę się tak głośno śmiać. Ty wiesz, o czym piszesz? Czy na innym wątku podłapałaś frazesik, skopiowałaś, uznałaś, że dobrze brzmi i używasz, bez względu na to, co oznacza i czy ma się jakkolwiek do tego, co ja piszę?

Gość do i tu mamy potwierdzenie
jaki z ciebie ujmujący facet ........... ble

Gość nie no szlag mnie trafia jak
to czytam>>>>>>>nikt nie kwestionuje tu jakosci kremu tylko watpliwa BEZINTERESOWNOSC kociurka -konsultantki ,o mamo tak ciezko to pojac?

Gość A znacie jakis
Mialo byc tak"sposob na pozbycie sie zoltego koloru na stopkach":) Wybaczcie za blad

nie mogę nadazyc czytac za wami, chyba juz po pracy i obiadku, wiec pora sie troche rozerwac i stad te glupoty. Nie chce zadnych 20 złotych, mam za co życ. jak przeslesz 20 to dostaniesz za tyle kremow albo inne kosmetyki. zębatka, nie musisz mnie bronić, dam sobie rade, a jest jeden spoosb na to, aby sie tym nie przejmowac i ty wiesz jaki...:-). plociucha, witam Cię:-)

Gość ajcik
pozbycie sie zoltego koloru - z pewnoscia krem Kociurka, pomogl milionom, pomoze i Tobie. i tu mamy potwierdzenie - Kociurek? czy ktoras z fanek? :D brzmi baaaaaaaaaardzo przekonujaco i wiarygodnie :D szlag Cie trafia? nie kwestionuje jakosci kremu, nie uzywam go, uzywam innych kosmetykow, bo do faberlica zaufania nie mam - nie sprawdzil sie. ale nie po to tu pisze, zeby po kremie jechac, jade tylko po nieszczerosci i dorabianiu falszywych ideologii.

Gość Izabellla
ajcik ty pewnie juz wyslalas kase i czekasz z niecierpliowscia na krem, bo co bys tu robila, kazdy z was juz albo dostal albo dostanie, tylko sie nie przyznaje. i kazdy z was ma paskudne stópska. a dziewczyna powinna miec was w dupie

Gość Izabellla
pani filozof sie znalazla buhaha

Gość plociuch-a
ajcik to slij mi ten odkamieniacz>>>>> nie martw sie o mnie jestem opanowana choc brzuch mnie juz boli ze smiechu:P:D kompleksow nie ma zbyt wielu ,za to z luboscia caluje moje glaciutkie pietki:D oj ludzie za to kocham Kafe-za Was!:D:D:D:D:D:D:D a teraz zegnam jade przewietrzyc sie na rowerku!

Gość na żółte stopy proponuje wode
z mydłem:-)

Gość plociuch-a
no witaj kociurka!:D buzka!👄ale jazda!powiedz ,ze sie nie nudzisz? narazie zmykam ,mozecie mi tylek obrabiac:P:P:P

Gość Izabellla
ajcik nie potrafi sie wyslownic krotko i zwiezle wiec pisze nam epopeje hehe, no czekamy, czekamy...

Gość nie no szlag mnie trafia jak
ajcik ale o co Ci chodzi przeloz to na jezyk polski:P

Gość Izabellla
ajcik nie potrafi sie wyslownic krotko i zwiezle wiec pisze nam epopeje hehe, no czekamy, czekamy... zaloze sie ze wypowiedz bedzie dluuuga

Gość no i handel kwitnie.
wodę z mydłem i stosować przynajmniej dwa razy w ciągu dnia

Gość trlelelele
ajcik szuka literek na klawiaturze, fajna rozmowa sie tu toczy, ja wlasnie zamowilam krem mam nadzieje ze ejszcze sa i ze sie autorka nie wkurzyla i jeszce mi przysle, bo to moja ostatnia deska ratunku:-(

wiesz co plociucha bawie sie coraz lepiej, na szczescie zdazylam wyslac kremy najbardziej potrzebujacym i mi glupi ajcik nie zaszkodzil, teraz musze domowic jakby ktos chcial, no chyba ze nie przyjdzie kasa i sie cos zwolni to z 5 jeszce bedzie. zamowienie robie niedlugo to nie bedzie problemu z oczekujacymi. Kochani ja zadnej obrony nie potrzebuje, wiem, co dziala a co nie. moge wysylac i moge nie wysylac. a ajcik rzeczywsice-kompleks i to ogromny. zeby jeszce kopiowacczyjesc wypowiedzi i to w taki sposob zeby to nie mialo sensu... hehehehehehehe

Gość ajcik kleci
ideologiczną wypowiedz :-) :-) :-)

Gość ajcik
rozczaruje panie Piętaszki, ajcik pracuje, ale postaram sie dla Was znalezc chwilke, bo warto, oj warto :D

Gość ajcik kleci
a to ty umiesz pracowac? mam nadzieje ze nie piszesz nic na komputerze oprocz tych wypowiedzi, bo sie firma rozleci jak dostanie ideologiczny dokument !!! ihihihihihihhihihihihihihihihihi

Gość ajcik
ajcik kleci - a czy Ty aby wiesz, co oznacza idelogia? :) o firme sie nie obawiaj, spij spokojnie. tak, zamowilam 50 sztuk, stad dobry biznesik Kociurka :) Alez Wy naiwne jestescie :)

Gość Magda Słabiak
Kociurek dzieki za linka, no rzeczywsicie ciekawie hehe. Osobiscie jestem najlepsza przyjaciółka kociurka, witam wsyztskich, czytam tylko ostatnią strone, bo nie mam niestety czasu. musze poszukac kreacji, bo w sobote kociurka zaręczyny. wiem ze mnie zabijesz ze to napisalam. tez cie kocham buzka kaffe, lecem do sklepu po eksta ciuch:-)

Gość ajcik kleci
oczywscie ze nie wiem,ale licze ze ty jestes jak giertych: " a może to łabądź"? wiesz o co chodzi ? na pewno nie heheheheh