Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Struclaaaaa

Czy dwumiesięcznie rozstanie może zaszkodzić związkowi??

Polecane posty

Gość Struclaaaaa

Mój ukochany wyjeżdza na 2 miesiące!! 2 miesiace bez niego nie wiem co ja poczne i boje się ze to źle wpłynie na nasz związke...:(

Gość myślę ze nie
nie powinno, jeśli się kochacie i na prawde wam na sobie zależy. Jeśli tak jest to tylko powinno wzmocnić wasz zwiazek. Ale nie powiem bedzie to spory sprawdzian dla prawdziwosci waszych uczuć. Ale trzymam kciuki i myślę ze uda wam się go dobrze zdać:)

2 miesiace zleca bardzo szybko, nawet nie zauwazysz :) mojego krzysia nie bylo 7 miesiecy a uklada nam sie lepiej niz przed jego wyjazdem, powodzenia i pamietaj grunt to nie zamartwiac sie.

Gość Struclaaaaa
Wielkie dzięki:) uspokoiłyście mnie trochę. Ale co do tego zamartwiania się - to będzie potfornie trudnę strasznie bede tęsknić:(

wiadomo ze bedziesz tesknic, ale staraj sie czyms zajac. czytanie ksiazek, spotkania ze znajomymi... dasz rade napewno, dacie rade napewno :)

Gość szerokopojęte
jeśli by cię facet kochał to by nie wyjeżdzał....

Widzisz, kolezanko nade mna, ty nie masz takiego problemu :) ciebie nikt nie kocha :) Struclaaaaa, dwa miesiace szybko zleca :) Czasami takie rozstanie na nowo cementuje zwiazek :) Pomysl, jakie bedzie Wasze spotkanie :):):)

Gość wąskopojęte
głupoty dziwczynie wciskasz. Czasem trzeba a to nie znaczy ze się nie kocha, co ma siedzieć przy niej kołkiem i nic nie robić?? Tzreba przecież życ!! A nie martw sie związek na abnk przetrwa bedziecie tak teskinić że jak się zobaczycie po dwóch miesiacach to znow będzie tak jak na początku znajomości zobaczysz nie bedziecie się mogli od siebie oderwać a to jest w tycyh dłuzszych rozstanioach najlepsze:) wiem coś o tym:)

Gość cwiet
znajdx sobie zajecie, to dwa miesiace szybko miną, to jeszcze nie tak bardzo dlugo a żeby zwiazek miał się posypac , to musiałby to byc bardzo kiepski zwiazek nic się nie bój

Gość Struclaaaaa
To rozwiałyscie moje obawy co do zwiazku, zresztą już mi w ogóle głupie myśli przez to wszytsko przychodzą do głowy, On za tydzień wyjażdza już a ja już wariuje strach pomyśleć co bedzie jak już wyjedzie:(

Gość Struclaaaaa
Myśle ze zwiazek jest bardzo dobry bardzo się kochamy:) ale to nasze pierwsze takie długie rozstanie dlatego tak to przezywam:(

zalezy od kobiety... moja ex. juz po miesiacu przez tel. mowila tylko po co wyjechalem.. i zebym juz wracal..

Gość goni.a
Strucla, jestem dokładie w takiej samej sytuacji, za 1,5 tyg. zostaję bez Mojego Kochanie na prawie 3 miesiące. Będzie ciężko, nie wiem co zrobię ze sobą przez ten czas.

Gość ArcEnCiel
A moja sympatia wyjechała dokładnie 10 dni temu (licze dni jak długo go nie ma...) a wróci... za 2-3 miesiące. Tez sie balam tego rozstania. Poki co daje rade. Musze :)