Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam wybrac doradźcie

prosze o doradzenie telefonu dla osoby która niezbyt sie zna na komórkach

Polecane posty

chodzi o to ze mój wuja zrezygnowała ze stacjonarnego telefonu i chce kupic sobie telefon komórkowy w simplusie ne jest mu potrzebe zeby telefon miał mp3 i inne bajery on bedzie z niego tylko dzwonił dlatego nie wiem co mu doradzic nie chce zeby był to złom bo nie o to tu chodzi wklejam linka gdzie są wystawione telefony i pomózcie mi cos wybrac http://www.simplus.pl/showDoc.do?alias=infos-simplus-zestawy ja sie zastanawiam nad nokią 1600 moi zdaniem jak na potrzeby wuja to mu wystarczy

Gość BeznadziejnaOsobaZPasja
dupna i niewygodne klawisze

Gość BeznadziejnaOsobaZPasja
motorola f 3 ?

ja bym poleciła jakąś nokie lub simensa...są łatwe w obsłudze i czytelne

Gość turystka niedługo
polecam NOKIĘ :D

a wchodzą w grę też używane?...na allegro jest pełno fajnych i tanich telefonów

Gość Angelina Jolieee
nokia, nokia i jeszcze raz nokia najlepsze telefony ;)

Niech weźmie 6030 albo 6020. To są proste nokie, w sam raz dla osoby, której telefon służy do dzwonienia. Bateria trzyma przyzwoicie, wyświetlacz jest czytelny, telefon jest mały i poręczny.

Gość weszka
nokie jakąś , ale nie z tych najnowszych, spokojnie może być z tych starszych, bez kolorowego wyswietlacza i innych dupereli, które tylko zżerają baterię

tu nie chodzi o to ze nie wierze w wujka on sam powiedzial ze nie chce tych bajerów bo go to nie interesuje i on nie lubi pisac smsów woli pogadac z kimś wiecie to ma byc taki stacjonarny telefon który ma sie zawsze przy sobie obojętnie gdzie sie jest chwilowo tez nie ma za duzo sianka i tak powiedzmy do 200 zł by mu wystrczyło jego brat ma tez włąsnie ta nokie i nawet jak ma nabic karte to przychodzi do mnie bo nie umie nie kazdy jst za nowiściami a straszym osoba ciezej to wchodzi jsli chodzi o uzywane to nie wuja chce nową z salonu pzynzm sie ze ja tez nie wierze w uzywane jednak co nowe i odpoczątku ze mna to jest to

Gość Friderik
alkatyl łan tacz izi debe

jakos simplus nie ma za duzo wyboru chyba ze tu w necie nie wystawili musze poszukac w salonach ale chyba zostane przy tej noki hehe na wuja potrzeby to i tak ma on za duzo bajerów ja mam simensika c60 z trzy lata i jestem zadowolona bateria trzyma 7 dni ale nie zapeszam

Kup Nokie 1600 ale w sklepie, nie warto brać telefonu z simlokiem jak tyle samo kosztuje:O Taki telefon wystarczy, to jest telefon który ma jeden z najdłuższych czasów pracy baterii z obecnie sprzedawanych telefonów (w stanie czuwania do 2 tygodni). A jak nie musi być kolorowy wyświetlacz to Nokia 1110i lub 1112, taki telefon też ma zalety, przynajmniej coś widać na wyświetlaczy podczas słonecznych dni. Motoroli F3 nie kupuj:O Tak samo nie kupuj żadnych Simensów ani telefonów z joystikiem:O