Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

LUBLIN...CZY JEST KTOŚ Z LUBLINA???

Polecane posty

no Mc to porazka jak dla mnie... bylam 2 razy i nie moglam zniesc widoku malujacych sie lasek w ubikacji... cale kosmetyczki chyba nosza na impreze :D jestem jakas zacofana chyba ;)

ja juz pisalam chodze do klubow dla muzyki a nie dla lansu czy lasek w ubikacji........ale dla muzyki

Gość p-rukwa
eee to nie moja muza

a czemu ci sie nie podoba? moja kolezanka slucha takiej muzyki i non stop gdzies chodzi po imprezach, ale nie wiem gdzie bo to nie dla mnie :P

ale generalnie to w wielu klubach jest house i trance w jakies okreslone dni, tak mi sie wydaje

Gość p-rukwa
jak dla mnie to za wiele klubow puszcza taka muze ;):D

no jak dla mnie to tez bo ja wole rocka ;P chociaz czasem slucham jakiegos soulu, r&b dla odmiany

eee studenckie imprezy to tylko na tygodniu hehe ;) i potem na zajecia od razu ;)

Helloo🖐️ Ja tez jestem z Lublina teraz mieszkam w Konopnicy ale to nadal prawie Lublin:D

w Konopnicy chyba przyjemnie co> ja mam w Motyczu rodzine i fajnie im sie tam mieszka, a to chyba blisko Konopnicy?

Gość bombelka
eee tam..tu nawet o imprezy nie chodzi..zeby buty kupic czy jakis ciuch to trzeba chociazby do wawy jechac bo tu nic nie ma..lub caly lbn.w tym samym chodzi.. :O

a moze uda sie utrzymac ten topic?? było juz kilka o lublinie. ale wszystkie zamierały. co jakis czas na kafe migaja mi przed oczami jakies inne miasta, a lublina nigdy nie ma :(

koczi no racja, moze nam sie uda, ja bede zagladac, jak nie bede tu sama to powinno byc ok ;) bombelka moze w plazie dostaniesz cos oryginalnego? :P

bombelka- torche inwencji twórczej, pare oryginalnych dodoatków i zapewniam cie, ze nie bedziesz musiała narzekac, ze cały lublin w tym samym chodzi 🖐️

ja tez. zapisze sobie topic w moich tematach. co jakis czas bede zerkała, moze uda sie przyciagnac kogos jeszcze. na pewno jest wiecej osób z lbl na forum :) 🖐️

a fajnie fajnie w Konopnicy:D dlatego przeprowadziłam sie tu z Lublina chociaz tam tez było fajnie.Mieszkałam na Lsm-ie a teraz tutaj mam chałupke i ogrod takze jest oki:D

Gość Elevinkas
Cze Lubelaki i ja jestem z Lublina.. i mam podobne zdanie na jego temat... nie ma gdzie połazić, brak fajnych sklepów ( noo Plaza teraz heh) dyskoteki - masakra.. korki... w ogóle jakieś słabiutkie miasteczko - czekam aż trochę odżyje ... no narazie się nie wyprowadzam do innego :) :P

Gość Elevinkas
w Konopnicy opalałam się toples :P:P - fajnie fajnie

Gość Elevinkas
jak juz mam gdzies isc na dich to SEMA 4,

Gość bombelka
nic bardziej mylnego moje drogie..nie o brak inwencji sie rozchodzi lecz o brak produktów..stworzylam sobie w mej wyobrazni obraz butów...piekny...cudowny...buciki sliczne..caly lublin zlazilam i nic..a w wawie..malo oczoplonsu nie dostalam w zlotych tarasach czy w arkadii...i kupiłam....takie jak chcialam...:)

Gość Elevinkas
ja w plazie jeszcze nie byłam ;/;/ i narazie mi się tam nie spieszy ... japonki w BOSSIE - 350 zł heh masakraa

Elevinkas--> prawda?? ludziom sie w głowach poprzewracało. 350 zł za podeszwe i 2 paski :o ja jestem w stanie maksymalnie wydac na japonki 100 zł. no ale skoro sa takie produkty, to sa tez klienci na nie.

też jestem w Lublina i całkiem lubię swoje miasto a do Warszawy brrr... w życiu :)

Czesc! Ja tez jak najdalej od Wawki.Mieszkałam tam kilka lat i nie daj Boze. Nie ma jak nasz mały kochany Lublinek:)

no juz nie jest taki aż mały... 400 tys to nie jest tak mało w końcu

Gość Estelle
Nic, tylko narzekanie... A to nie ma tego, a to nie ma tamtego, bez przerwy tylko wawa i Wawka... Wychodzę z założenia, że nie potraficie już mysleć konstruktywnie, bo najwygodniej jest usadzić cztery litery przez monitorem i narzekać. Ale żeby zrobić coś dla tego miasta... Co to to nie, umywamy rączki prawda? A ja za nic na świecie nie zamieniłabym Lublina na inne miasto! Nie muszę jeździć do wawki na zakupy - żyjemy w dobie globalizmu i istnieje coś takiego jak np. zakupy przez internet. Nie róbmy z siebie larw z galerii handlowych. Fakt, że Lublin ostatnio był zastałym miastem i winne były temy władze Lublina, ale bez przesady, w tym mieście obecnie zaczyna się dziać naprawdę wiele dobrego. Ale widząc po wypowiedzi przynajmniej połowy z Was - nie macie pojęcia nawet o 1/3 wydarzeń. A wystarczy odrobina wysiłku z waszej strony. Ale wy czekacie na gotowe - podane na tacy i może jeszcze z dostawą do domu... Nikt nie wspomniał tutaj o niedawnym festiwalu kultury studenckiej, nikt nie wspomniał o Felicity... Żalicie się, że nie było Multipleksu - a ile razu do roku chodzicie do kina? Czy to naprawdę aż tak wielka różnica obejrzeć film w Kosmosie a nie w multikinie? Brakuje wam ciekawych knajp - czy faktycznie sprawdziłyście/liście wszystkie lokale w mieście, aby tak arbitralnie się wypowiadać? Może czas najwyższy zmienić swoją postawę z roszczeniowej i krytycznej na otwartą i pozytywną, rozejrzeć się dookoła i wykazać odrobinę DOBRYCH chęci, zamiast kłapać, że wszystko jest be... Przepraszam za ostry ton wypowiedzi, ale nie mogę pozostać obojętna na bierność i wieczne, upierdliwe malkontenctwo. Bo krytykować jest najłatwiej. Szkoda, że ograniczamy się jedynie do tej krytyki.