Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

LUBLIN...CZY JEST KTOŚ Z LUBLINA???

Polecane posty

Gość podnosze123

i po wakacjach- lublin ozywa :) juz jest pełno studentów. i znowu ci, co maja mieszkania koło akademików zazynaja narzekac :D ale co tam ze studentami weselej jest:) a co mnie ostatnio denerwuje, to jakas wzmozona ilośc korków :o (a moze jestem przewreazliwiona :P )

okazało się, że wystawa jest tylko w tygodniu i do 15.00 - lipa poszliśmy sobie gdzieś w inne miejsce, ale już nie pamiętam... kurcze, już po lecie.... chociaż w tą sobote i niedzielę jeszcze opalałam się na balkonie :)

Tez jestem z Lublina. Zawsze miałam kompleksy z powodu tego miasta, że dziura, że nic sie nie dzieje, w sklepach odrzuty kolekcji( w porownaniu np. zWarszawą), premiery kinowe z opoźnieniem, brud, syf i patologie. Do czasu kiedy zaczęłam spotykać ludzi z innych miast. Ich opinia o Lublinie prawie zawsze była pozytywna, zaskakujaco pozytywna. Otworzyło mi to oczy . Podoba mi sie ten prowincjonalizm, starówka, ogród botaniczny i skansen. No i coś zaczyna sie dziać z kulturą: jarmark, noc kultury, wyjście filharmoników na ,,ulicę,, , cinema city, konfrontacje teatralne. W sumie miasto nie najgorsze, a czasem piękne po wypiciu kilku piw w fajnych knajpkach na starym mieście:P

Październik wydaje się być całkiem owocny pod względem imprezowym :) * Koncert IRA * Koncert Hurt i Radio Bagdad [ten drugi zespół mniej znany, ale chłopaki całkiem utalentowani, laureaci głównej nagrody tegorocznego festiwalu w Węgorzewie - warto posłuchać!] * Koncert Riverside [u nas o dziwo mało znani, a przecież bardzo cenieni poza granicami] * Koncert Nosowskiej * Koncert Akurat # występ Ani Mru Mru # występ kabaretu Łowcy B ! spektakl \"Goło i wesoło\" :) Oraz klubbing w 11 lokalach za jeden bilet :P

Byłam. widziałam. Potwierdzam. Fashion Club wymiata! Super klimat, wystrój... Klub na dobrym poziomie :) Blueberry też spoczko :)

Gość upupupupu

Gość studentka-pierwszego-roku
archiwum też jest fajne ,chociaż odst w czwartek trochedu było :P

Gość chyba w tym tygodniu
w chatce zaka przeglad filmów francuskich :)

Gość assssia23
ja tez z lublina;)

2 tyg. temu byla wystawa kotów - lipa :( 1 i 2 ma być w Wawie, jakby ktoś był przy okazji :) Ja nie mogę, bo będę pomykac po górkach :)

8-9 grudnia chatka zaka- kiermasz ozdob swiatecznych, dekoracji,

Gość smetana
otwórzcie kurier lubelski albo radio centrum czy inną rozgłosnie i sie dowiecie , bo co taki temat ....nie łapie

Ma ktoś ochote na pojscie na imprezke w Lublinie?