Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

LUBLIN...CZY JEST KTOŚ Z LUBLINA???

Polecane posty

Gość p-rukwa
nie narzekacze tylko miasto nie spelnia ich oczekiwan maja do tego prawo tak jak Ty masz prawo wychwalac Lb pod niebiosa

zejdz ze mnie ok.? nie znasz mnie..jak widac wyzej nie tylko ja narzekam i chyba mam powody..nie chodzi tylko o kluby..ktos wyzej wymienił o co...

Gość p-rukwa
moze nie bezposrednio ale z Twoich postow przebija lekka dezaprobata i potepienie dla ludzi ktorzy w Lb widza dziure

aczkolwiek nie lubie takich \"wymagajacych\" co sie nie ciesza z tego co maja... \"cudze chwalicie, swego nie znacie\" taka prawda... Lublinianie malo wiedza o Lublinie zazwyczaj, o jego historii, o roznych fajnych zaulkach, o malych klubach i knajpach ktore tworza klimat, o tym gdzie mozna obejrzec filmy ktorych nie zobaczysz w multipleksie... itp. itd.

Gość Doti u
w lublinie są bardzo sympatyczne herbaciarnie, spokojna muzyka krainy łagodności, bez dymu tytoniowego. ale niestety za mało ludzi dziś odwiedza herbac.i dlatego je likwidują :(

Gość p-rukwa
to juz kwestia potrzeb nie sadzisz? sa tacy ktorzy potrzebuja kultury masowej a jesli o nia chodzi Lb pozostaje daleko w tyle za innymi studenckimi miastami

denerwuje mnie ze ejst taki poglad ze wszystkie maista wojewodzkie MUSZA i POWINNY wygladac tak jak Warszawa... niedlugo nie bedzie nigdzie normalnie i trzeba bedzie uciekac na wies...

Gość p-rukwa
dla mnie Warszawa to nie jest akurat wzor do nasladowania

no ale student ma wybor... jak mu sie lublin nie podoba to przeciez moze gdzie indziej studiowac.. a niedlugo wszedzie bedzie tak samo... przytlaczajaco

Ja z wielką chęcią studiowałabym w Warszawie,ale nie wiem czy bedzie mi dane to szczęście...poza paroma fajnymi miejscami w naszym miescie ogolnie jest do bani...po prostu zero perspektyw...

\"Lublinianie malo wiedza o Lublinie zazwyczaj, o jego historii, o roznych fajnych zaulkach, o malych klubach i knajpach ktore tworza klimat, \" uwierz mi ze ja wiem...ale i tak lublin jest daleko w tyle..słabo sie rozija..to nie jego wina tylko wladz akurat...ale tak jest...koncze studia i podobnie jak moje kolezanki bede musiała wyjechac bo za 700zł zyc sie nie da.....

Gość p-rukwa
wybacz ale nie zawsze udaje sie studiowac w wymarzonym miejscie czasami chciec to za malo

Gość lublin jest ok
ale krasnik beznadziejny jesli chodzi o knajpy i disco! w starym nie ma gdzie wyjsc. jedynie music na fabrycznym jako taki.

ja tez jestem z lublina. i wiecie co ?? miasto sie rozwija. widac to chociazby po ulicach- te ciagłe remonty. to nieprawda ,ze w lublinie nic sie nie dzieje. ostatno 23 i 24 czerwca były dni lublina. koncerty w muszli, na których było pełno ludzi, w chatce zaka, co rusz sa jakies wystawy. co jakis czas zaglądaja gwiazdy polskiej sceny, kabaretu, filharmonia pokazuje nowe spektakle, koncerty. w naszym małym teatrze tez sie zawsze co dzieje. wystarczy tylko dobrze poszuakc na słupach informacyjnych, albo w codziennej gazecie-gdzie sa wyszczególnione wystawy i inne ciekawe wydarzenia muzyczne. lublin ma mnóstwo klimatycznych knajpek, pubów. pare dobrych dyskotek tez sie znajdzie. zarobki (podobno) powoli rosna. chyba nie jest, az tak zle. jedyne czego mi brakuje, to miesc do spacerów w zieleni bo saski i botaniczny to troche mało... :o

Gość hbrjevg
ja mieszkam kiladziesiąt km od lublina ale bywam tam dosyc czesto a tak przy okazji to plaze juz odnowili bo słyszałam ze zalało?

bawie sie w róznych miejscach lubie kluby gdzie graja tam muzyke ktora mi sie podoba..nie chodze po klubach zeby sie \"lansowac\" lub kogos wyrywac jak to mi pewnie zaraz zarzucisz...Lubie tez male knajpki na starówce lub restauracje w okolicach ul.Szopena...

Gość p-rukwa
cale miasto to busz :D nie znam drugiego tak zielonego miasta

Gość p-rukwa
chyba Chopina :O:P

Hiver ale ja pytalam o konkretne nazwy jesli to nie tajemnica, nie boj sie nie znajde cie ;) ja bywam tylko w koyocie zazwyczaj albo w lulu

Gość p-rukwa
ja do esc:P

Szopena - napisalam po polsku kluby: MC-juz nie po padło, Sema4,D-sign-czasem..ale tego mi brakuje..dobrego klubu... :O

Gość p-rukwa
mi sie podoba chociaz ostatnio szczeniarstwo zaczeli wpuszczac 😠 zalezy ktory dj gra bo jeden ma sklonnosci techno:O a drugi lubi lata 60-90 tak jak ja :D

Gość p-rukwa
Mc to lansik:Obylam raz i wystarczylo mi