Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka od niedawna

naruszasz czująść godnośc osobistą tutaj? licz sie z koncekwencjami i prokuratur

Polecane posty

Licz się z prokuraturą i koncekwencjami -wreszcie. Ileż mozna znosić wyzywanie nas, opluwanie tutaj?Same gówniery na wakacjach bądz jakies niewyżyte stare panny siedzą tu i czatują na jakiś topik by potem wejsc i nie na temat pisać, zwymyślić takiej autorce, poniżyć. Czy fiorum na tym polega? jest pytanie to odpowiedz, a nie mówisz o jej guście ,wyzywasz.Nie umiesz pomóc- nie pisz.Dobrze ze mozena zgłaszac problem kafeterii i potem złożyć sprawę do prokuratury.Dos wyzywania.I ja tez sobie nie pozwolę bez podstawnie by mi ubliżano.

Gość nieznacie się
brawo!!!

znam procedury i jestem znana na wszystkich salach sadowych w Polsce z niewinności.

Gość staruszka puszka
wyluzuj kobieto, chyba sexu ci trzeba bo jakas niedopieszczona jestes

zobaczymy do czego się posuniesz panno podszywaczu.No prosze zaryzykuj.Moze jedna sprawa podana do prokuratora ostudzi nieco zapał osób wyzywających i ubliżających innym.proszę bardzo,zaryzykuj.Jestem tak oburzona waszym zachowaniem,że bedę obserwowac co się dzieje.

Gość iiifif
Jesteś głupia jak but. Najlepiej obraź się i spadaj bo samą obecnością zaniżasz poziom inteligencji na kafeterii. A teraz możesz z tym iść do prokuratury. Jest sezon ogórkowy, niech też mają trochę ubawu.

Gość iiifif
a mało tutaj gadających bez sensu? po prostu kolejna sfrustrowana jednostka korzysta z darmowego netu...

Podlapalo toto na topiku o dziecku dozywianym z Pajacyka i teraz skacze :o

alem se pierdła przed chwilą :classic_cool:

Kobieto! Ty chyba za siebie nie możesz... Apelujesz, by nie ubliżać, by nie poniżać, a sama używasz słów, które mogłyby obrazić niektóre z nas... cytuję: \"Same gówniery na wakacjach bądz jakies niewyżyte stare panny \" Wszystko z Tobą wporządku?!

musztardo nie musisz drżeć za wczasu.Poprostu bardzo sie cieszę ze wreszcie będzie mozna pokazac takiej cwaniarze jak ty ze godnośc człowieka nawet na kafe jest nienaruszalna, nietykalna.A dowody sa do wydrukowania.Jeste redakcja kafeterii która równiez o tym pisze w regulaminie. jestem jaknajbardziej dopieszczona, ale tu sie wogole nie da dogadac.jedna pisze o leginsy i zaraz wyzywają ją, jedna pisze o dozywianiu dziecka i juz tabun wrednych kobiet.bezczelność. ja nie strasze, ja ostrzegam tylko i mam pokrycie w regulaminie kafe.Wydaje się ze to jest anonimowe kafe- bzdura.Nikt z was nie jest anonimowy.I dobrze o tym wiecie.

Gość jajebie
proponuje wzieśc sprawe do prokuratory :P

taak?! no to zaraz zobaczysz, za chwilę złożę stosowne doniesienie! a prokuratora poproszę, żeby porządnie wybolcował Ci jelito!

Gość Krasnalka Hałabała
Też jestem za szanowaniem czyjegoś gustu, zdania , sposobu myslenia, sposobu na życie i niekrytykowanie tego.No ale cóz.Moze faktycznie trzeba wreszcie sięgnąc ostrzej by wreszcie cos się tu uspokoiło.Pozdrawiam autorkę i gratuluję siły.Ja równiez dołączam do ciebie z tym pomysłem.

Gość dsadsa
Niedawno napisano cos o jakiejs profesorce obrazliwego , podala do sadu i sprawe umorzono bo niska szkodliwosc czynu , tam bylo podane jej imie , nazwisko itp. , nie maja srodkow policjanci zeby porzadnie sie pedofilia zajac wiec Ciebie pewnie by wysmiali albo kazali zebys sobie chlopa poszukala

Gość Pa_mela
ludzie, co tu sie dzieje kazdy ma prawo pisać co zechce, wyarzić swoje zdanie, często ludzie tu żartują wygłupiają sie, ile ty masz lat ??? 70?? a może jestes jakaś nie spelniona pani adwokat??? :O

Gość ewa 35
musztarda ty nie raz tu juz pokazałas swoje chamstwo.No jezeli chcesz to zrób cos bysmy zgłosiły to do kafeterii i do prawnika, aby wczął postępowanie i zjawił sie u ciebie w biurze. Szef nie będzie zadowolony.Myslisz ,że się nie da? No to zobaczymy. Ja od dawna znam musztarde i te pariski hiltony itp......jestem równiez za pomysłem autorki.

Gość iiifif
Uuuuuuuuuahaha, to faktycznie osobnik z tamtego dennego topiku pisze tutaj. No to ja, jak tam, nadal uważam że to prowokacja. Jakoś... mam wiarę w ludzi i w to że czysta głupota jest rzadka i że mało prawodopodobne jest żeby te brednie tutaj autor wypisywał na serio. Ale zakładając swawolnie że to prawda, to ten katolicyzm autorki mnie powala.

tak, właśnie tak napiszę a potem oddam się mojemu najnowszemu hobby: nauce miejscowych gołębi aportowania psich kup :classic_cool:

kafeteriuszka od niedawna ---> ty masz sąsiadów ???? chyba im współczuję 😭 nie wspomnę o znajomych, bo miano \"przyjaciele\" chyba jest ci obce :o biedne te twoje dzieciska w tej szkole, mając tak walniętą matkę :(

Gość ModernTR
Potwierdzam informację ,że jest do dyspozycji Prawnik w razie jakich kolwiek pozów i zażaleń. Zapraszam do przeczytania i zapoznania się z treścią Regulaminu.

Gość iiifif
dzieciska biedne dosłownie, bo trzeba tę gromadkę dokarmiać (tak na marginesie, ja je żywię ze swoich podatków i klikania w pajacyka)

Wezcie przestancie :o Psucie krwi jest niezdrowe - udowodnione naukowo.

Gość iiifif
ja bym przestrogę zmieniła na: "nie baw się gównem bo się pobrudzisz"... albo "nie kłóć się z idiotą bo ludzie mogą nie spostrzec różnicy"

A masz! Pojde na skarge i zobaczysz, mama i tata sie dowiedza! Na takich zabawach to sie czas spedzalo w podstawowce x lat temu. Prokuratura... phi. Niska szkodliwosc czynu czy ktos zna taka opcje? Kafeteriuszka, znaczy sie, oplaty sadowe ponosisz z wlasnej kieszeni czy mamy sie zrzucac?

Gość iiifif
ale ja się dobrze bawię