Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111111111111111

Miazdzyca - prosze pomocy - kto sie choc troche zna !

Polecane posty

mam 27 lat i zastanawiam sie powaznie czy nie iśc do lekarza , nie nawidze tego robić , bo zawsze znajduje mi nowe choroby , no i czasem wyniki przerażaja . Objawy ; - straszny ból nóg- mam skarpetki i czuje że one mnie bolą ( dzisaj nie ale raz tak miałam ) - miesiac temu - prawie zemdlałam ( czasEm mdleje - taki mój urok ) - mam skaczace ciśnienie - Pale jak smok - to mało powiedziane , - 2miesące temu dopadł mnie strszny ból klatki piersiowej - byłam pewna że to zawał - boleło jak cholera i nie mogłam wziąść oddechu ,-koszmar . - cała rodzina na zbyt wysoki cholesteror , - no i wyskoczyły mi żylaki - a ja mam 27 lat, - przez wiele dni nie czułam ostatnich palców lewej reki - była cały czas zdretfiała - ból kiedy miałam coś podnieść , nawet lekkiego - dziwne . teraz ją już czuje całą - ale to było dziwne . Prosze powiedzcie ze to moje zwidy i coś sobie ubzdurałam , Jak pójde do lekarza to mnie zabije - bo mam złogi na nerkach i powinnam byc pod jego stałą opieka a przynajmniej raz na pół roku go odwiedzać , a ja tylko po naprawde baaaardzo silnym ataku kolki nerkowej go odwiedzam kiedy jest juz żle - na amen .

Gość Farana
Uważam,że wszystko jest skutkiem palenia- odrętwienia,choroby serca,nadciśnienie...Rzuć palenie ,a wszystko powinno być wporzo...Naprawdę ;) Jesteś za młoda na miażdżycę!

ej super - dziekuje - jak jestem za młoda Boze dzięki

Gość nooooooo
Nikt nie jest za młody na miażdżycę; zaczyna się ona rozwijać nawet u kilkuletnich dzieci tylko, że zazwyczaj nie daje aż takich objawów jak tu opisane. Lepiej, żebyś jednak się przemogła i poszła do lekarza. Być może to nie jest nic bardzo poważnego, a objawy są związane np. ze stresem, ale sama przyznaj, że Twoje dolegliwości nie są zwyczajne, więc lepiej sprawdzić czy wszystko jest w porządku. A jesli chodzi o to, że lekarze zawsze znajdują Ci jakąś chorobę, to przecież nie robią tego z nudów czy dla zabawy!!! Skoro jesteś chora, to stawiają diagnozę, a im wcześniej tym lepiej. Także biegnij do lekarza czym prędzej. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Gość gość
jeżeli chodzi o miazdzyce to oczywiście należy zgłosić się do lekarza, ale moim zdaniem tez bardzo dobrym wyjsciem jest uzdrowisko, w którym lecza tego typu choroby, moja mama jezdzi tutaj www.uzdrowisko-swieradow.pl i bardzo sobie chwali

Gość gość
jezeli chcesz kogos kto sie zna to najlepiej udac sie mimo wszystko do lekarza, dobrych specjalistow w tym temacie maja w uzdrowisku www.uzdrowisko-swieradow.pl poniewaz sami lecza te schorzenie