Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Dlaczego tak jest? On może a ona nie?

Polecane posty

Facet jak \"zaliczy\" duuużą ilość panieniek to jest klawy, świetny i w ogóle. A jak kobieta miała większą ilość partnerów do odrazu \"Kurwa\" \"dupodaja\". Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak jest? Dlaczego kobieta ma mniejsze prawa doi przyjemności? Bo ja chyba tego nigdy nie zrozumiem!!!

Gość Belfegor czyli upior z Luwru
bo taka juz jest pojeebana kultura patrialchalna

Gość princesssssa
ale żyjemy w XXI czas najwyższy żeby to zmienić

Gość pewien pann
a co chcecie sie pieprzyć częsciej niż faceci?

Gość
Ze względu na Twoją reputację ktoś Cię nie chciał? :P

Gość princesssssa
to wy nie chcecie zapierdalać w kuchni, robić prania i t p rzeczy! jak jest równouprawnienie to niech będzie w obie strony!

kobieta ktora miała (ma) wielu facetow wcale mie jest dla nas dziwka itp zawsze .szczegolnie gdy potrzebujemy teraz sexu i taka jest blisko ,ona chce przyjemnosci ja takze i ok. tylko juz miec taka za dziewczyne , zone to co innego jak juz decyduje sie na dziewczyne zakocham sie w jakiejs to musi byc ona wyjatkowa a nie \"sprawdzona \" przez pół dzielnicy. jezel chodi o facetow to facet nie ocenia zle faceta z tego powodu bo niby dlaczego przecierz ja z nim nie bede! to raczej kobiety o takich marza a prawiczek jest posmiewiskiem

Gość princesssssa
nie chodzi tylko o seks, ale o wszystko co jest związane z patriarchalną kulturą ludzie cywilizowani powinni jak najszybciej wypierać ze świadomości wygonych facetów!

amigo, a skad w ogole przekonanie, ze to ty \"wezmiesz\" sobie dziewczyne na zone? moze ona ciebie nie bedzie chciala? a moze stracisz glowe dla dziewczyny, ktora jest zajebista w lozku, bo miala wielu partnerow? pytam serio, bo nie rozumiem, gdzie sa korzenie przekonania, ze na zone mozna \"wziac\" tylko dziewczyne bez doswiadczenia w seksie? prawde powiedziawszy, nie spotkalam sie wczesniej z taka opinia

Boże, jacy niektórzy z was są bezczelni i chamscy... Żałosne. Moze lepiej milczeć zamiast haseł typu \"ktos cie nie chciał ze wzgledu na twoja reputacje\". Dziewczyna zadała trafne pytanie,bo faktycznie utarły sie takie popieprzone stereotypy,a ludzie wykorzystuja kazda okazje zeby pokazac swój brak taktu i kultury.

Nie to nie chodzi o to że mnie ktoś nie chciał bo miałam wielu partnerów. Szczerze mówiąc ja nie miałam jeszcze żadnego, jestem z kims od 10 miesięcy ale współżycia nie planujemy. Poprostu się szanuje, ale chodzi mi ogólnie o ten głupi stereotyp. Wiele moich koleżanek ma bujną przeszłość seksualną i dlatego często się spotykam z określeniami, że są dziwkami itp. Nie potrafie tego zrozumieć, dlaczego facet może wszystko a kobieta \"do garów\". Tym bardziej, że coraz częściej to Kobieta zarabia na dom, a facet gotuje i wychowuje dzieci!

lola lu--pewnie ze jej nie porwe itp . ale w babce z przygodnego sexu sie nie zakocham bo nie!!! jak napisałem nic do takich kobiet nie mam dla facetow lepiej ze takie sa oby jak najwiecej. jezeli sie nie ozenie bedzie latwiej o sex

jeszcze jedno nie chodziło mi o dziewice , bo moja ewentualna dziewczyna absolutnie nie musi byc dziewica

Gość pewien pann
męzczyźni są tak skonstruowani ze potrezbuja dużo seksu i dużo kobiet - mozna z tym walczyć, ale taka jest nasza natura. A kobiety - same uważacie sie za bardziej rozsądne od facetów, to co można myslec o kobiecie która miała wielu partnerów? Przecież same wiecie, że takie postępowanie jest delikatnie mówiąc niemądre i trudno je pochwalać. Same kobiety nie szanują takich co sie dużo bzykają! A faceci mają to zaakceptować???!!

No to w takim razie, jeśli jest kobietom potrzebna mniejsza ilość partnerów i seksu to dlaczego tyle w każdym mieście jest tych \"Kurewek i dziwek\"? No bo nie rozumiem.. NAprawdę...

Gość pewien pann
no własnie dlatego, że faceci potrzebuja dużo kobiet - to normalne. Dziwki jak dziwki jak ale od kobiety z ktora sie wiązesz mozna wymagać czegoś wiecej tzn. wstrzemiezliwosci

proste wyjaśnienie: bo baby widać akceptują towar używany a faceci nie :) same sobie jesteście winne :classic_cool:

Gość faceci to towary
:P

Gość blue_eyess
ha ha ha!! facet jak pozalicza to jest super?? jasne:/ tylko że to jest właśnie błędne myślenie!! facet jak takie zalicza to nie zasługuje na nic lepszego od siebie! a żadna normalna dziewczyna która ma jakąś wartość nie będzie takim dupkiem zawracać sobie głowy, nie powie że jest fajny i wogle nie będzie marnować czasu, bo być może że i ja by tak potraktował. A przecież jak dziewczyna się szanuje to nie chce przyjemność z byle kim tylko z tym którego kocha!

Gość Jestem facet
myśle że dziewczyny mają racje... jest to głupi stereotyp i tylko seksiści tak mówią... wiadomo, jeśli ktoś się puszcze na dyskotekach w kiblu za pigułe czy dwa piwa to jest kur.wa i nie ma znaczenia tu płec... mamy XXI wiek i stereotyp kobiety kury domowej wiernej swojemu mężowi już się zaciera powoli i całe szczęście... ehh czasami mam wrażenie że niektórzy kolesie piszący na tym forum klikają z syberii ;/ patrzcie na zachód tam nie ma już takich podziałów... wiadomo jak otwierasz kobiecie drzwi i ją przepuszczasz to jest to przejaw kultury a nie podziału na role w społeczeństwie...

Zapomniana, kultura patriarchalna jest w nas mocno zakorzeniona. Czesto nie jestesmy teg swiadomi. Nie odbieraj tego jako ataku, ale stwierdzenie: \"jestem z kims od 10 miesięcy ale współżycia nie planujemy. Poprostu się szanuje(...)\" tez jest wynikiem myslenia w kategoriach patriarchalnych. Bo z tego co napisalas wynika, ze uprawianie seksu (z partnerem) to przejaw braku szacunku wobec siebie.

Gość blue_eyess
jak ktoś się puszcza to jest puszczalski albo puszczalska, nikt nikomu nic nie zabrania, nie każe, jak chce to się będzie puszczać dla przyjemności czy dla interesu to nazywa się to wiadomo jak

LOLa Lu => Nie to nie tak. Wiadomo miedzy nami jest duzo namietnosci i czasem bardzo bym chciala.Ale wolę poczekac na ten moment, on sie nie spieszy, ja tez. Szanuje się jasne, ale jesli dziewczyna (MOIM ZDANIEM!!!) zaczyna wspolzyci ponizej 18 r zycia kazdy chyba wie jak to sie skonczy. Albo opinia ludzi ją zniszcy, albo nabawi sie jakiegos raka macicy czy cos...

\"ale jesli dziewczyna (MOIM ZDANIEM!!!) zaczyna wspolzyci ponizej 18 r zycia kazdy chyba wie jak to sie skonczy. Albo opinia ludzi ją zniszcy, albo nabawi sie jakiegos raka macicy czy cos...\" rak macicy?! przez seks przed 18?! skad masz takie informacje?? To jest indywidualna decyzja, kiedy zaczyna sie wspolzycie, wiec tego nie komentuje. Ale to, co \"kazdy chyba wie\" to wlasnie stereotyp. Warto wyrobic sobie wlasne zdanie, a nie opierac sie na tym, co \"kazdy przeciez wie\".

dziewice oraz prawiczki kontra niedziewice i meskie szmaty :P:classic_cool: