Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

jestem singlem który nie chce być sam... kto jeszcze ...

Polecane posty

Gość do przedmówcy od Lingerka
ale mi dziś wesoło i nie chce mi się pisać pod czarnulkiem, wolę tak, bo wariuję dziś :)

Gość Seciu moja kochana
Nie zakochalam się, ale mam nadzieję, że się zakocham 😍 Jeszcze nie wiem w kim, ale chcę się zakochac jak wariat, czuć bicie serduszka iwzajemność moich uczuć :) Kocham, Kocham, Kocham 😍 Jakas fala mnie dopadła. Jejku, co to będzie :p

Gość Seciu moja kochana
Ja chyba naprawde ześwirowalam :D Ale tak mi dobrze z tym moim wariactwem :p

Gość Seciu moja kochana
Ach, dziękuję Seciu za 👄 :D

Gość no Lingerku co to będzie
??? wybaczcie, obudziłam się dopiero. z ręką w nocniku. jeżeli Lingerku nie opuściła Cię chęć spotkania się ze mną jutro, pora niebawem wymienić się telefonami drogą mailową. szkoda tylko, że nie będę w nastroju do zabawy. przetrwoniłam czas, jak zawsze.

Gość Justysiu masz małpkę
Ja tez nie mam zbytnio nastroju, ale i tak fajnie spedzimy czas. Caluje i juz ide spac 😴

Gość Justynaaaa
Dobranoc Wam:)

Gość cholibka
a ja zawsze wariuje :P :D stad pisanie na pomaranczowo 🖐️

Gość Justynaaaa
Hej Deko, hej Azali:) Idę zrobić sobie kawkę, bo zasnę zaraz.

Gość Justynaaaa
Pomyłka:D Kawka jest, zimna, bo zapomniałam o niej, więc nie muszę wstawać z łóżeczka;)

Gość cholibka
Justyna - nie chce mi sie przegladac wszystkich stron od mojego ostatniego pobytu tutaj :P, wiec stresc mi pokrotce, co u Ciebie ;) streszczenia innych bywalcow takze mile widziane :P

Gość cholibka
ja nie znosze zimnej kawy :o :o :o wracam do mojej ulubionej skrzywionej miny :o :P

Gość _x_.
🖐️ po staremu, procz jednego szczegolu o ktorym sie rozpisywac i tak nie mam zamiaru :p wiec.. po staremu :D

Gość Justynaaaa
Kto zawitał na topik o tak nieprzyzwoitej porze??:P

Gość Justynaaaa
Hej:) Też piłam piwo w nocy. I, niestety, zasnęłam:( Pozdrawiam, miłego dnia życzę:)

justynka ja tez pilam i tez zasnelam:)bo chbya w nocy sie zasypia;0 mialas nie zasnac?moze zaspalas gdzies?;)

hej:D ---- się mędrkuję z dziedziczeniem krwi (na którymś topie) to wpadłam się przywitać. Ale widzę że tu puściutko...

nie wyrobie dzis💤 😴 ryby doprawiam i takie tam ciasto musze zrobic bo dzis kolezanka do mnie przychodzi chbya, ze sie deszczu wystraszy i w ogole nie bedzie w stanie po pracy,,,,,,,no i ta pogoda usypiajaca💤😴 🖐️

TQM znalazles juz odpowiednia dla siebie?????;) ja szukam fizyczna tez nie dla mnie:P ide zmywac🖐️

Gość Justynaaaa
🖐️ Ufff... :)

jak to mnie nie dotyczy:o co mnie nie dotyczy?;) pracowalam kiedys fizycznie:P aczkolwiek byla to stosunkowo lekka praca tyle ze ja sie tam \'dusila\" az w koncu sie rozchorowalam:D ;)

Gość zrzęda
drogi panie ktoremu nie mozna ufac - diabel tkwi w szczegolach, zatem sa one przewaznie bardziej istotne niz calosc :P podswiadomie liczylam na to, ze bedziecie sie rozpiswyac, ale skoro nie chcieliscie po dobroci, to chyba bede musiala sila wyciagnac z Was pewne istotne szczegoly. czekam na spowiedz :P a tak btw, to podobno do kropkowania sie nie znizasz ;) ktos tu jest malo konsekwentny :D Justyna - a Ty nic nie napisalas, myslalas pewnie, ze latwo sie wymigasz, a tu kaszana :P i nie chodzi mi tu o sreszczenie odcinkow mody na sukces, tylko Twojego zycia w ostatnim okresie ;) 🖐️