Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 _limonka_

Co warto kupi膰 w Biedronce??? Jakie produkty robione dla Biedronki?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a ja kupuje i polecam ser gorgonzola, suszone pomidory, rurki kakaowe, ryz paraboloid, strucla serowa, wszystkie serki z koziego mleka, bagietka czosnkowa, ciasto francuskie, makaron 3 kolorowy, antipasti, pomidory w puszce krojone, ile pewnie jeszcze troche tego jest ale nie pamietam na szybko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
w贸deczka cytryn贸weczka barma艅ska jest cudowna niebo w g臋bie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i winka te偶 maj膮 mniam,mniam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miros艂awa88
B-ka ma coraz lepszy asortyment, co rusz promocje i nowo艣ci, Opiniodajnia robi testy produkt贸w, jestem ciekawa czy to im si臋 utrzyma, czy to tylko kolejna strona informacyjna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciasto - Strucla owocowa S艂odka Kraina - to po prostu mistrz! ;-) smak nie da si臋聽por贸wna膰 z 偶adnym wypiekiem! Przykleja si臋 do z臋b贸w i mdli. A substancje "E" s膮 pod mi艂膮 nazw膮 "karoten贸w".. du偶o cukru, ma艂o owoc贸w (jak to w owocowej strucli..) Masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie warto kupi膰 sa艂atki vital fresh - du偶e opakowanie za chyba 7 z艂. nie warto, poniewa偶 jest tam jedynie gar艣膰 sa艂at o w膮tpliwej 艣wie偶o艣ci, troch臋 serka koziego, 3 pomidorki koktajlowe i ze 2-3 艂y偶ki oliwy z oliwek (wg producenta). wymieszawszy sa艂atk臋 nie ma ona 偶adnego smaku :( lepiej kupi膰 wszystkie te produkty osobno i wyjdzie nam kilka porcji sa艂atki, a i tak trzeba doda膰 np. sosu vinegret albo chocia偶 octu balsamicznego. dla mnie cena 7 z艂 to za du偶o jak na marn膮 jako艣膰 i smak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mami_gabi
Znowu wracaja pieluszki Dada bedzie drugi domek jupi. na opiniodajnia sa wczesnie gazetki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyci膮gn臋艂am jaki艣 stary w膮tek, bo nie wiem, gdzie zaprotestowa膰 przeciwko wycofaniu Soku przecierowego z warzyw i owoc贸w - Just Fit. Najlepszy sok z Biedronki. Szuka艂am w innych sklepach, ale nie przypominaj膮 ani troch臋 tamtego. W zasadzie przesta艂am szuka膰 nawet w innych miastach, bo w ko艅cu dotar艂o do mnie, 偶e jest wycofany. A szkoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A u偶ywacie kosmetyk贸w biedronkowych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocham Biedronke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba w ka偶dej, bo widzia艂am je ju偶 w kilku. Te偶 przetestowa艂am, zielon膮, cudnie pachnie. I napraw臋 ca艂kiem niez艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobitki, patrzcie co mam. Bratowa mi poleci艂a. Testowanie za darmo, w艂a艣nie dosta艂am emaila o tym, 偶e za艂apa艂am si臋 na kampani臋 testowania jogurt贸w, przyjdzie do mnie ca艂y karton, nie wiem kto to zje smiech.gif Ale dietetyczne jest jezyk.gif Te偶 mo偶ecie spr贸bowa膰: https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/672057f7976a889f87b90709c4cde7ae Wystarczy si臋 zarejestrowa膰. Zapodam wam zdj臋cie jak przyjd膮 te Activie, maj膮 by膰 w ci膮gu 2 tygodni. Ale s膮 te偶 kampanie proszk贸w do prania, s艂odko艣ci, szampon贸w, krem贸w itd. Dostaje si臋 ca艂e pude艂ka, potem tylko trzeba wystawi膰 opini臋. A pono膰 na starcie ka偶dy si臋 艂apie na jak膮艣 kampani臋, no tak jak ja teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barnaba15
Z takich robionych dla biedronki to bardzo lubi艂am kupowa膰 ciastka Paryskie . By艂y to moje ulubione ciastka ... no w艂a艣nie by艂y . Bo po ostatnim razie s膮 jakie艣 dziwne . Mieszkam we Wroc艂awiu i tutaj w艂a艣nie na jednej z Biedronek , kupi艂am te ciastka . Nie s膮 takie jak zawsze . Zmienili receptur臋 ? czy co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gracekelly
Hej , Raczej zmienili producenta . Zauwa偶y艂am to ostatnio na opakowaniu paryskich . tez je cz臋sto kupowa艂am , W dodatku jak si臋 nieco szata graficzna zmieni艂a . W ka偶dym razie jak na m贸j gust tamte by艂y o niebo lepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mo偶e 5 razy by艂am w B.Jest mi nie po drodze i mam jakie艣 uprzedzenia z dawnych czas贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarolinaOsysek
do Barnaby - te偶 uwa偶am ,ze zmienili producenta . Znaczn膮 r贸偶nice czu膰 przede wszytskim w biszkopcie, bo jest twardy i zbity :

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi臋 tam zakupy b . cz臋sto, mog臋 poleci膰 wi臋kszo艣膰 produkt贸w zw艂aszcza firmowych kt贸re s膮 tam sporo ta艅sze. Napisz臋 czego nie polecam i nie kupuj臋.NIE POLECAM: Pieczywa, mro藕onych klusek,pierog贸w,pizzy,lod贸w biedronkowych, s艂odyczy biedronkowych,kosmetyk贸w biedronkowych, w臋dlin, mi臋sa, wi臋kszo艣ci warzyw i owoc贸w 艣wie藕ych,butow,torebek, ciuch贸w, wi臋kszo艣c***iwa, sos贸w i obiad贸w s艂oikowych,niekt贸rych jogurt贸w-s膮 wodniste, 艣mietany w kubkach 30%(ma karagen)ser we wiaderkach -w sk艂adzie brak sera!!!, masa makowa- prawie brak maku.,ziemniak贸w, mleka i sok贸w w kartonach, wody mineralnej biedronkowej, herbat, kawy biedronkowej, sprz臋tu agd, mebli. A TO KUPUJ臉; Mleko w butelkach, 艣mietana 12 i 18% w kubkach, twar贸g klinek, ser 藕贸艂ty w kostce kr贸lewski,gouda,edamski,serek do smarowania w kubku delikat z pi膮tnicy,ser typu feta tolonis t艂usty w kostce,camomber i brie ale tylko polskie,mas艂o ose艂kowe i klarowane, jajka L, kefir krasnystaw,jogurty naturalne bio,danone,tola g臋sty kremowy,monte,activia,,,, olej kujawski z pirwszego t艂oczenia, olivier,olej z pestek winogron,olej kokosowy bio,,,, majonez kielecki i winiary,musztardy kamis, keczupy i koncentrat pomidorowy pudliszki,groszek konserwowy i fasola konserwowa,(kukurydza puszka NIE bo sucha i twarda),seler marynowany, buraczki wi贸rki(ale nie zasma藕ane -chemia),og贸rki i papryka konserwowe,og贸rki kiszone (kapusta kiszona NIE-niedobra),藕urek w butelce,sa艂aty,brokuly,pomidory,og贸rki,cebula,avokado,cytrusy,( ale ju藕 - marchaw seler pietruska ziemniaki buraki kalafior jab艂ka NIE.) Par贸wki z szynki soko艂贸w,boczek w臋dzony kawa艂ek,艣ledzie r贸藕ne, konserwy rybne, mro藕one warzywa i owoce, ciasto francuskie mro偶one, lody algida i cart d'ortak ( inne NIE. )Proszek do prania ultra -tani i dobry, odplamiacz oxy,p艂yn do naczy艅 kraft 1l (ma艂y jest inny i gorszy),mleczko do czyszczenia cler, wc 偶el agent lub domestos jak promocja,myd艂o luksja kostka, myd艂o w p艂ynie linda,szampony szauma,garnier,toniki garnier i marion,kremy to艂pa, nivea,eveline,(inne np.be beauty NIE)kolor贸wka jak promocja np.max factor czy astor,piwo heineken, carlsberg butelka,wina portugalskie, bu艂garskie,koniak metaxa 5*,cola original hoop, 藕ywiec zdroj, muszynianka,na艂臋czowianka,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupuj臋 te藕 艂ososia w臋dzonego, papier toaletowy, r臋czniki papierowe, chusteczki do nosa delikat, chusteczki mokre do mycia i czyszczenia -kuchni, wc i 艂azienki, mebli, spray antystatyczny do kurzu,czy艣ciki do mycia, papier 艣niadaniowy, folia aluminiowa, woreczki 艣niadaniowe zielone wi膮zane i ze strun膮, worki na 艣mieci niebieskie wi膮zane 35l, podkolan贸wki i rajstopy, p艂yn do prania k艂臋buszek, pasta do z臋b贸w colgate, 藕el pod prysznic m臋ski -twarz, cia艂o,w艂osy skino, maszynki do golenia gilette 3, woda toaletowa adidas, dezodoranty m臋skie i damskie adidas, od藕ywki do w艂os贸w zio艂owe w sprayu, magnez i wapno do picia w tabletkach, plaster z opatrunkiem, tabl.na zgag臋 rennie, guma do 藕ucia orbit, prince polo xxl,kinder bueno, kinder pingui, maxi king, lody algida i cart d'or jak promocja, 藕el do mycia twarzy w tubce, kosmetyki z garniera, nivea, marion, p艂atki kosmetyczne, p艂yn do higieny intymnej intimea( dobry te藕 jako 藕el do ciala i w艂os贸w),

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka

Margaryna tortowa,Delma,Smietana,woda oaza,cukier ,maka babuni,worki na smieci fioletowe,plyn do mycia naczyn Krauft,mleko w butelce,jogurty, puszki rybne ,makaron Dobrusia, i wiele wiele innych

Udost臋pnij ten post