Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _limonka_

Co warto kupić w Biedronce??? Jakie produkty robione dla Biedronki?

Polecane posty

wiem, że niektórzy karmę psią kupują w Biedronce. fajna opcja awaryjna, bo niedroga. ale mimo wszystko wolę sobie zapas w e-karmie zrobić, wiadomo, że to zupełnie inna jakość jedzenia. ale biedronkowym mój psiak nie gardzi i jak mi się suche skończy, to go czasem uraczę czymś takim ;)

A ja kupuję: - duże jogurty naturalne (chyba 1,49 zł) - szpinak mrożony 2,99 zł (rewelacja) - wystarczy go tylko delikatnie doprawić pieprzem, solą i śmietaną - wszelkie świeże owoce i warzywa - biały ser w kostce (chyba 2,49 zł) - mleko w butelce - worki na śmieci - mrożoną rybę w kostkach (chyba mintaj) Nie kupuję pachnącego papieru toaletowego (ale nie chodzi o Biedronkę, a ogólnie) bo mnie uczula.. A tak na prawdę powinno używać się bezzapachowych :) Nie kupuję również żadnych wędlin, a o parówkach już nie wspomnę.. Najgorsze świństwa są w nich! Fuj!

Gość galibajt
dDrogie biedronkowiczki:) napiszcie mi proszę, czy u Was w biedronce można kupić jeszcze łazanki z kapustą i grzybami /gotowe danie garmażeryjne. Matko, jakie one były pyszne a już od dawna u mnie ani śladu po nich. Nie mogę przeboleć straty...:-P Pozdrawiam.

Gość dfzzzzzzzzzzzzzzz
Ja kupuję: -serek śmietankowy TOPI -tymbarka w butelkach 1,75 l. (zwłaszcza arbuz i jabłko) -krem NIVEA w blaszanym pojemniczku (przypomnienie komuny he he) -chipsy TOP CHIPS zwłaszcza solone -colę orginal -desery bondi (podróba monte) -Drażetki owocowe UPS -ice tea cytrynowa -popcorn do mikrofali maślany -boczek parzony -pizzę apetito mrożona z pieczarkami :P -zapiekanki z szynką i pieczarkami mrożone -kurczaki pikantne z dania ekspres ,nuggetsy z tej samej firmy oraz kurczaki w panierce :) -płatki chopki czekoladowe -mleko prawdziwe -czekoladę mleczną z ryżem preparowanym lub biała truskawkowa -płatki owsiane z owocami czy jakoś tak podróbka fitness -FRUGO w butelkach 300ml. (pan Henio się machnął :P) -ser zółty -serki tutti waniliowe -serki wyśmienite -batony estella -batoniki mini podróbka kinder -batoniki jagurtowe polane czekoladą z owocaami leśnymi -chleb -zupki smaczna porcja grzybowe :P -wafle ryżowe z czekoladą mleczną ❤️ -papier melodia ten biały -płyn do naczyń tymek -żel pod prysznic oceania morska bryza z algami -szampony timotei w 500 ml. opakowaniach ogólnie można wymieniać i wymieniać :P

Gość marcysiankaaaaa
parówki z kurczaka wędzone mięso z łopatki, schab w pojemniczkach ciasteczka maślane ser żółty "masło" Solla śmietana ser biały "Zielona łąka" pierniczki płyn do naczyń Tymek papier do d.... szary chusteczki higieniczne w pudełkach, bądź w paczkach ściereczki frotte do kuchni-super ! zmywaki gąbkowe lakier nabłyszczający Wella warzywa, owoce mrożonki warzywne cola original

pod marka biedronki produkuja topowe polskie firmy... wiec wystarczy czytac etykiety i wybor przy polce sklepowej bedzie latwiejszy...

Ja wiecej tam nic nie kupie kupilam kpstke za 1zl i zawieszke z plynem morskie ta kostka tez ta kostka siedziala rok a zawieszka pachniala jak kibel w pociagu a ja tego nie lubie

krakowskimtargiem - ja kupuję tylko karmę w puszkach, suchą kupuję lepsiejszą ale tą puszkową młody uwielbia :) a do tego : ciasto francuskie, mleko prawdziwe, jogurty naturalne, kefiry, ramę, masło, cukier, mąkę, makarony - mają w dobrej cenie z mąki durum :) tymbark arbuz&jabłko i te napoje fit - dla męża wodę żywiec niegazowaną - buletki 1,75 a nie 1,5 jak wszędzie :) marchewkę i ziemniaki worki na śmieci i czasem coś z chemii :) aaaa no i od niedawna pieluszki DADA :D

aha no i płyn do płukania eden - jak dla mnie jak lenor tylko cena lepsiejsza no i wafelki w czekoladzie =D

Gość moje zdanie takie jest
makaron pastani

Gość frezjaaaaa
-chleb -parówki wędzone z kurczaka -ćwiartki z kurczaka -ziemniaki -mleko

Gość inadyjka
ja kupuje w biedronce , kostki do toalet AGENT (te z zawartością plynnego żelu) , oraz plyn AGENT do WC cenowo się oplaca i dlugo pachną swiezoscią POLECAM polecam świeczki zapachowe jesli ktoś lubi PŁATKI KOSMETYCZME MASEŁKO ŁĄKOWE , jest super przepyszne, polecam do ziemniaczków , oraz do wypieków

Gość wszystko made in china teraz
masło z warlubia polecam

Gość Panienka gogo
Ja kupuje lasagne uwielbiam ja 1kg jej za 12zl to naprwde sie oplaca. Sol do kapieli chipsy top, chlep tostowy popcorn, zupki chinskie i te zalewane w pudelku, ser wloski caprio. A nie polecam serkow ani kawy mrozonej.

Gość nikolaaniaA
Produktów maja naprawdę duzo bardzo bardzo sprawdzonych... Popieram do WC te do kibelka w plynnej postaci i AGENT ale ten cytrynowy jest wg mnie najbardziej ok. Wczoraj kupiłam płyn do mycia podłóg niebieski CLER, ładnie pachnie, bede narazie go testowac :) Zwrócie uwage ze wiele produktów jest produkowanych dla BIEDRONKI renomowanych firm, tj np puszka kukurydzy NASZA SPIŻARNIA, produkcja BONDUELLE.

Gość PrzemoSpiderX
Co polecam: - warzywa na patelnię Mroźna Kraina - masło śmietankowe to niebieskie - Jogurt za 1,80 duży (nie pamiętam nazwy) - mleko w kartonie UHT (aczkolwiek mleko ze Spomleku Radzyń Podlaski jest najlepsze jakie piłem) - sosy Aspiro - zupki chińskie - papier toaletowy Melodia - Lays Strong po 4 zł - soki w kartonie Coctalil Zone czy jakoś tak, limonkowy, winogronowy i pomarańczowy (chociaż ten ostatni drogi bo 3,50 zł/litr ale pyszny) - takie malutkie jogurciki do picia (coś jak Danone Activia) pakowane po 6 o smaku owoców leśnych pycha :) - batonik marcepanowy - Biedronkowa Bąbolada (Bubbles czy jakoś tak) - płatki kukurydziane miodowe i Czokoszoki - Musli śniadaniowe - ser Liliput - ser Gouda chyba (z pieprzem) - Cola Original (chociaż jak się dużo pije to czuć że ma mnóstwo cukru) - często zdarzały się świetne promocje np. Nestea 1,5 l za 2,50 zł - sam nie używam ale dużo osób poleca Kłębuszek

Gość w kwestii miodow
to ja nie polecam moze i cena dobra, ale to jest mieszanina miodow z UE, wiec tak na prawde nie wiadomo co jest w srodku

Gość czasami biedronka
mydło w płynie linda sok pomidorowy, chyba mella, produkuje hortex bardzo dobry czasmi dada jako zamiennik z pampersem krem bambino obiadki, soczki, deserki bobowity generalnie wolę znane marki ;) bo czasami zmarnowało się coś co było biedronkowe.

Płyn do mycia naczyń Tymek o zapachu owoców egzotycznych, ma prześliczny zapach i jest wydajny

Gość nyjmujtd
pieluchy DADA. Rewelacja za dobrą cenę

Gość ocet
pieluchy dada sa swietne.a te produkty pod logo biedronki robia znane firmy-zgadza sie ale i tak jest to gorsze do tyg oryginalnych ,podam przyklad .bakoma jogurt jest smaczny,zdrowy a porownacie sobie sklad jogurtu biedronkowego ktory tez robi bakoma-zdziwicie sie i to bardzo :) .ale i tak lubie biedronke :)

dzis kupilam serki DELIKATE- wpanialy smak ...u mnie sa dostepne delikate toscania,delikate kalabria,delikate india...te mnie normalnie powalily....pousze sie chyba zrobic roladki z szyka i tymi serkami....super sprawa....!

Gość lokomoko
Plyn do plukania eden -ohyda!!! Nie kupujcie. Śmierdzi i w porównaniu z niebiedronkowymi coś z nim nie tak :-O Kupilam na spróbowanie, i się zawiodłam. Nigdy wiecej tego gowna.

Gość troczkakaa
w biedronce kupuje żel do kibla i odswierzacz powietrza, żywość kupuje organiczna bo sie nie chce truc

Gość meewkaa
Płyny do naczyń mogą być. ;) Serki do smarowania tak.

Gość domowa kura
Kupiłam lazanię - i uważam, że jest EXTRA. Tylko dodać troche sera i przypraw. Chcę wypóbować inne gotowew dania. MACIE JAKIEŚ WYPRÓBOWANE ?

Gość fakt, że produkuje to znana
firma nie świadczy zaraz o super jakości. Czytajcie składy. Pracuję w branży spożywczej i też dla naszej firmy pewne koncerny produkują żywność i wypuszczają z naszą etykietą. Ponieważ potrzebujemy taniego produktu, jest to też inna jakość produktu niż takiego, który jest ich flagowym. Nie twierdzę, ze wszystko jest złe, ale nie dajcie się zwieść marce:)

Gość nie polecam tam
fixów Culineo,na wzór Knorra. Kupiłam fix do spaghetti bolognese. Masakra,zero smaku