Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _limonka_

Co warto kupić w Biedronce??? Jakie produkty robione dla Biedronki?

Polecane posty

a ja ostatnimi czasy robie zakupy tylko i wylacznie w biedronce, slyszalam od znajomych dobre opinie nt roznych produktowi zaczelam sama kupowac i jak narazie na niczym sie nie zawiodlam ja szczetrze polecam: -woda mineralna gazowana i jak i niegazowana -sok 100% pomaranczowy bodajze rivia kosztuje niecale 4zl a niczym nie rozni sie od tymbarka za 7zl -sok marchwiowy w kartonie 1l -sok malinowy/wisniowy do rozcienczania -chipsy paprykowe i solone -chisy bananowe-krakersy pikantne i sezamowe -cukier -maka -mleko w kartonie -twarozki, jogurty, serki homogenizowane, smietana -parowki wieprzowe, salami, szynka konserwowa (pycha), poled.sopocka -pakowane w plastrach -maslo oselkowe -pomarancze deserowe -oliwki zielone -kawa rozpuszczalna i mielona -herbata owocowa w granulkach -kakao slodkie dla dzieci -plyn do szyb. do wc, do mycia paneli, do polerowania paneli -papier toalet.i reczniki papierowe dobre ale osobiscie wole rosmanowskie -patyczki kosmetycz,waciki, wkładki hig, chusteczki hig,tampony, mydlo w plynie, zmywacz do paznokci -kiedys rewelacyjny byl krem czekoladowy do ciala ale zniknal niestety :( -piluszki dada -chust.nawilzane dada napewno pominelam wiele rzeczy ale z w/w jestem zadowolona-nawet moj wybredny maz nie ma zastrzezen ;)

Gość iwewsse
ja polecam saszetki zapachowe do szafy za 2 ł

Gość sok z zuka
uważam, ze produkty z Biedronki są coraz lepsze, nie roznia sie niczym poza ceną od towaru ze sklepow np Bomi, Real itp Bardzo dobre i tanie są twarożki,mleko , maslanka, mrożonki warzywne,świeze warzywa, owoce. Niezle i tanie sa chusteczki do wycierania kurzu, podpaski, mydło......itd. Kupowanie w Biedronce to nie ujma na honorze, to zdrowy rozsądek

Gość tez tam robie zakupy
W Biedronce kupuje: -cukier -make tortowa -olej kujawski -ser zolty gouda -serek wiejski -serek plesniowy -jogurty -maslanka -kefir -maslo -sol -sledzie po bismardzku -paluszki -papier toaletowy Melodia -mydlo w plunie do mycia rak -chusteczki chigieniczne -herbata -proszek Persil paste do zebow -warzywa i owoce -Silan do plukania tkanin -mleko -domestos -slodycze -platki na mleko -kostka do wc Czyli prawie wszystko. W sklepikach osiedlowych kupuje pieczywo, mieso, ziemniaki i smietane.

Gość darsiu
a ja mam pytanko czy w Biedronce są jeszcze fixy Culineo Złoty Smok Nasi Goreng, i inne z tej serii dzieci stwierdziły, że lepsze od chińszczyzny Knora

Gość jiiiihi
moje dziecko od pieluszek dada dostało niestety uczulenia... ale w Biedronce kupuję wszelaki nabiał (szczególnie polecam serek waniliowy 400g do naleśników)

Gość Annut
a czy ktoś wie czy można dostać tam kawę 3 w 1? i może jeszcze ktoś wie czy jest ewentualnie dobra i w jakiej cenie?

Gość oki-loki
w mirę, około 2-3 zł

Ogólnie nie przepadam za tym sklepem, ale uwielbiam jedną rzecz, którą dla niej produkują - kaszka z sosem jabłkowo - cynamonowym Delicate. Jest przepyszna:)

Gość Susziiiiiiiiiiiiii
A adł ktoś sushi z biedrony - podobno takowe jest i to nawet dobre:)

kupuję owoce morza z biedronki i uważam że super jakość za fajną cenę. Dodam, że przetestowałam wszytskie tabletki do zmywarki od somat po te z lidla i uważam, że z Biedronki są najlepsze.

Gość a wino grzane?
zawsze kupuje galicyjskiego a tu jest wino grzane sporo tańsze, pił ktoś?

Gość mamadamianka86
dlaczego w biedronce nie mozna kupic zapalniczki a zapalki tylko po 10 paczek to dziwne a reklamówke to zawsze wciskaja chociarz niepotrzebna zazwyczaj mi tam zawsze potrzebna reklamówka, gdyż zapominam z domu torby... a co do produktów, to mam wiele sprawdzonych i dobrych, przede wszystkim soki, chipsy, makaron rurki, spaghetti, świderki-ten w mniejszych paczkach, jogurt z płatkami zbóż, mieszanki warzywne mrożone, słodycze itd. CZęsto robię zakupy w biedronce, moim zdaniem mają lepsze produkty niż lidl i tańsze...

Gość mamadamianka86
wino grzane nie, ale ostatnio zauważyłam, że mają Martini za 20 zł, a zwykle kupowałam po 28 :)))

Gość icestrom
polecam słomke ptysiową , szampon Natei, orzechy w takiej tubie w czekoladzie za 7 zł mmm pycha, cukierkiCHOCOFIni z nadzieniem toffi, jogurty i ptasie mleeeeczko za 6 zł duze kostki

Gość fcsdfergrdcgfeg
nie będę oryginalna kupuję w Biedrze mleko w butelce smalec delme chleb bułki twaród serki wiejskie jogurty owocowe serki homogenizowane ser wędzony rolada ustrzycka boczek serki topione makrele parówki szynka szwarcwaldzą szynke babci i białą gotowana paluszki rybne mintaja w kostce pange mrozonki warzywne pyzy podpaski mydło w płynie sok riviva i jakis a la herbata słodycze i wiele wiecej nie lubie z biedry wód oraz papieru melodia jest za delikatny

Kupuję: - kostki do wc- te w płynie - szynkę westfalską- wędzona szynka, pakowana w plastrach - szynka biała- też pakowana w plastrach - frytki proste, albo karbowane- lepsze od Avico czy McCain - karma dla kotów w puszcze- moje koty uwielbiają, a są dość wybredne:-P Suchą z Biedronki też lubią:-) - skrzydełka pikantne Kupuję też wiele innych produktów, które w Biedronce są dużo tańsze np. mój ulubiony tonik i mleczko do demakijażu z Garniera, w Biedronce są dużo tańsze, bo kosztują 9.90 Dla mnie osobiście Biedronka jest absolutnym nr. 1

Gość kojkojanka
jak dla kogo liczy sie tylko marka to wspolczuje, lecz kto raz cos wyprobowal i sie nie naciął bedzie dalej do owada lecial wazne co komu smakuje i na ile go stac a nie ZA ile i jakie markowe towary kupi. koniec .LECE DO BIEDRONKI:)

Gość odświeżam temat i dopisuję
mleko w kartonie Prawdziwe cukier mąka dobrej gospodyni olej roślinny parówki Culineo Kiełbasa śląska (morliny) Mielonka mortadela - pyszna pasztetowa drobiowa czekolady ciastka - pycha nabiał - cały w zasadzie - serki, twarogi, jogurty (Bakoma) chusteczki higieniczne queen - 4 warstwy papier toaletowy Queen płyn do płukania Milan aloesowy chsueczki do czyszczenia mebli maseczka do twarzy oczyszczająca wkładki higieniczne Sekret

Gość znacznie poprawił się
syrop malinowy do wody Dar Lata czy Dar Natury jakoś tak , dużo kupuję tych syropów i powiem że zrobił się lepszy niż obecnie Herbapolu a cena ok 1.5 róznicy, kupuję też tam frytki karbowane duża paka 2 czy 2,5 kg za coś ok 8 zł a frytki są super takie mięciutkie nie jakieś chude skwarki

Gość dżony siwy wąs
Popieram fryty sa pycha.

Gość syrop malinowy Dary lata
jest świetny i ma korek - niekapek, a to wiecej niz te "herbapole" i "Babcie Jagody czy Paole".

Lubię zakupy w Biedzie ;P Najczęściej kupuję: - tampony (od zawsze je kupuję w Biedr.), - olej, - orzeszki solone (500g), tanio wychodzą, a są przepyszne :) - czasem chipsy - zielony sok (a'la Kubuś) - parówki wieprzowe, strasznie je lubię, - frytki karbowane, - chusteczki do czyszczenia mebli, - płyn do mycia naczyń KRAFT - reczniki papierowe (te, co są po 4szt.) - zieloną herbatę (to mój nr. 1 w Biedronce :P), ojej, no dużo tego :P

Gość tylko tam ----->
rozpuszczalna kawa Vitae d'oro, 12 zł za 20 dag Mrożonka chińska (4 zł za jakieś 80 dag i naprawdę nie oszukaństwo typu 70% marchwi i kapusty Płatki kukurydziane zwykłe Mleko świeże w butelce Ciasto francuskie Pieprz i papryka, duże paczki Ostatnio - tortille, 4 sztuki w paczce za 3,79

Gość marlutka
płatki just fruit czy jakos tak w polewie jogurtowe -lepsze niż nestle za smieszną cenę

Gość marlutka
niezmiennie od lat-szynka konserwowa-sokołów chyba ,paczkowana.jedyna taka konserwowa .której smak przypomina mi szynke z puszek w głębokim prl-u,która mam otwierała wyłącznie na święta.

Gość cegla1998
Wino grzane polecam z biedronki cos ok 7 zl a jest pyszne.

Gość domek z drewna
Wafelki suche z koncowka w czekoladzie :D nie pamietam nazwy :)

Gość donkabiedro
Ja lubię ich Colę Light , serki wiejskie, soki Riva

Gość kasiafraczkie
serdecznie polecam to co kupuję: - mrozone cwiarteczki ziemnkaów dopieczenia Mr potato - mleko prawdziwe -kopytka zapakowane garmazeryjne Virtu.Po odsmazeniu nie jadłam lepszych. - Pierogi Swojska Chata z mięsem. - deser ala monte, nazywa się Bondi, identyczny smak - serki i jogurty -sos czosnkowy w butelce szklanej - zupki gorąca chwila ( takie gorące kubki) szczególnie grzybowo serowa z makaronem.niesamowity aksamitny smak - mrozonki Mrozna Kraina - pasta jajeczna - papier toaletowy Queen, Melodia jest za cienki