Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja już nie wiem

gdzie można kupić fajne ciuchy?czy ja jestem nienormalna,czy naprawde nic nie ma

Polecane posty

Gość new fashion store
Zapraszam na www.newfashionstore.pl codziennie nowe ubrania :) w każdy czwartek promocyjne ceny !!!! zapraszam

Gość zakupoholiczka8654
moje ulubione sklepy to h&m, new look,river island.w tych 3 sklepach zawsze znajde cos dla siebie.ostatnio super koszulka sportowa w river za 75 zl wiec nie jest tak zle;)

Gość stylonka
Ciężko jest w tych sieciówkach w galeriach handlowych znaleźć coś naprawdę fajnego i co nie zniszczy się po jednym praniu. Ja coraz częściej kupuję w internecie. Moim najnowszym znaleziskiem jest ten klub zakupowy stilago.pl. Fajne jest to, że mają tam kilkudniowe wyprzedaże rzeczy z rabatami do 70%. Ostatnio widziałam tam jeansy Calvina Kleina przecenione ponad połowę.

Gość olali*
benetton i mango zawsze mają coś ciekawego, zara też-ale coraz rzadziej:P

Gość odwiedzający_poz
Fajne i tanie ciuchy nie tylko dla dzieciaków - importowane z włoch mozna kupic w sklepie www.modnyciuszek.com. Mozliwosc odbioru w poznaniu nawet.

Gość ilusianac
mnie też to wkurza - albo wszędzie to samo, albo nic fajnego. nie wiem czy to taki sezon ogórkowy, ale przecież są święta i ludzie łażą po sklepach więc powinny sklepy przyciągać asortymentem. ja coraz częściej kupuję przez internet - na allegro a czasem w sklepach internetowych jak mają jakieś fajne kolekcje. generalnie wolę małe sklepiki które sprzedają oryginalne rzeczy, które na ulicy trudno zobaczyć, ostatnio trafiłam na koszulki polskiej firmy Dream Island - http://dreamisland.pl/ nie sądzę żeby gdzieś indziej można było je dostać ;) dobrym pomysłem są też zakupy za granicą, choć trzeba wydać na dojazd np. do Berlina albo płacić za przesyłkę, ale jak się zgadam ze znajomymi to te koszty się jakoś rozkładają. w każdym razie zgadzam się z tobą że w sieciówkach obecnie nie bardzo jest w czym wybierać...

Gość cubea
Teraz chyba najbardziej opłaca się kupować w klubach zakupowych. Ostatnio coraz częściej wchodzę na stronę stilago.pl Jest tam sporo ciekawych ubrań najlepszych marek i to taniej nawet o 70%, także tam na pewno opłaca się robić zakupy.

Gość gggyyyyyyy.
a kupujecie w SCHOPPING?

a ja kupuje ubrania w ciuchlandach. mam dwa ulubione ktore odwiedzam raz, dwa razy w miesiacu i zawsze kupie kilka fajnych rzeczy. ostatnio np kupilam 4 rzeczy a wydalam 35 zlotych! wszystko jak nowe nie majace zadnych oznak noszenia, super ciuchy, oryginalne, wiem ze pol miasta nie wyskoczy w takiej samej bluzce jak ja. z dobrych materialow bo najczesciej dobrych firm, a za grosze tak naprawde.

Ja 2dni temu bylam na zakupach i naprawde NIC mi nie wpadlo w oko...kupilam jedna bluzke w Orsayu....ale nie powaila mnie na kolana , Bylam w Carry duza przecna wszystkiego bo 50% ale wybrac nie bylo co,duzo osob chwali tu H&M ..ja tam poza bielizna nic nie kupilam....ceny kosmiczne a ciuchy takie sobie.... W New Yorkerze czasem zdarzy mi sie cos upolowac oraz C& A...i w Mohito...

Gość POLECAM !!!
Vivienne Boutique Sosnowiec ul. Modrzejowska 26 Kupuję tam zajebiste ciuszki takich firm jak REDIAL, CINEMA DONNA, ROCCOBAROCO,WAGGON . Najwazniejsze ze ceny nie są tak przesadzone jak na allegro !Sa też zajebiste ciszuki tańszych firm,ogólnie butik z ciuszkami na kobie in dziewczyn które lubią się wyrózniać

Gość POLECAM !!!
Sprawdziłam na wizytówce. Napisałam zły nr To jest Modrzejowska 36

Gość vbidsbnkv
Ja uwielbiam bershke. Czasem się zaopatruje w cubusie, ale to raczej bielizna(poza tym tylko tam są dla mnie rozmiary, bo inne sieciówki edyskryminują miseczkę D). Aaa i jeszcze lubię Reserved. Czasami h&m

Teraz troche trudno o fajne ciuchy. Wszyscy sprzedawcy zaopatruja sie w tych samych miejscach, wiec w sklepach wszystko to samo.

Gość co wy robicie
-------------------------------------------w życiu że was stać na stosy ciuchów?

Gość teraz wszystko jest
acryl 100% w cenie około 60zł za sztukę i po pierwszym praniu lub jeszce przed pierwszym praniem wygląda to jak stary lump z milonami sterczacych kul i frędzli-obleśne dziadostwo!

ja najbardziej lubie top secret, ceny czasem sa wysokie ale czekam na wyprzedaz i kupuje hurtowo, maja za to dobra jakosc i oryginalne kroje choc klasyczne. kiedys lubilam reserved, ale teraz rzadko tam zagladam, jakoscn im sie pogorszyla i zeby cos znalezc musze przetrzepac wszystkie wieszaki a bywa, ze i tak nic nie znajde. czasem kupie cos w de facto, camaieu albo mohito, lubie tez sukienki z wallis ale w moim miescie nie ma ich sklepu i musze jezdzic do wiekszej galerii.

Gość abcdefghijknjklhyvfgu
do bernadettaz jaki nosisz rozmiar? mam mase ciuchow do oddania,

Gość sweet_kiss_nice
coś w tym jest bo ja też mam dość często tak, że nie mogę nic fajnego znaleźć dla siebie. Ale nie poddawaj się na pewno coś znajdziesz dla siebie. A jak nie znajdujesz nic fajnego w zwykłych sklepach możesz poszukać w internecie np na stilago mają mnóstwo markowych ubrań w niższych cenach :)

Gość mam tak samo wszędzie lipa
a u nas to dopiero bo z Rzeszowa jestem

Bardzo lubię Mango, często gdy w innych sieciówkach nic nie widzę fajnego to u nich znajdę, ceny są przystępne, a jakość dobra. W weekend chyba się wybiorę, bo czas odświeżyć garderobę na wiosnę :)

Gość yupi yupi
Ja teraz już tylko w internecie kupuję. Po tych galeriach to jak tylko jest coś fajnego to galerianki, które tam non stop siedzą to wyłapują wszystko. Szanse, żeby wyhaczyc coś naprawdę fajnego są marne... Teraz odzież elegancką kupuję w ASOS, odzież odważną i seksowną kupuję w http://pimente.pl/do/item/3002-1/Sucre no i sportową, rowerową odzież kupuję w http://colex-rowery.pl/do/item/07.1837/Top-damski-INTENSITY :)