Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helawopałach

nie moge zniesc jego ojca

Polecane posty

Gość helawopałach

czy to jest normalne by czuc ogromna niechec do ojca mojego chlopaka? ten facet mnie odraza...fuj. Siedzi przy stole z gołym tłustym owłosionym brzuchem i nie zwraca uwagi czy sa goscie czy nie. Do tego zasady jego sa do bani:( Boi sie dawac synowi kluczyki nawet jak wypije drinka to wsiada za kółko..Ja z nim wtedy kategorycznie nie wsiadam do auta..ale moj chlopak nie protestuje boi sie mu zwrocic uwagi mam tego dosyc:( czy ma sens taki zwiazek w ktorym nietoleruje sie jego rodzicow ? w moim przypadku ojca jego:( fujjj

A co Cię obchodzi ojciec Twojego faceta? Z nim zamierzasz dzielić życie? No bez przesady, ludzie.

eh.. skąd ja to znam.. ja ojca mojego chłopaka też nie lubię - może nie jest taki jak ten, którego opisałaś, ale zupełnie nie odpowiada mi jego styl bycia - ma w ogóle jakieś dziwne podejście do kobiet, totalnie nie zwraca uwagi jak cos do niego mówię i zasadniczo jest strasznie zasadniczy i przepisowy, aż do przesady. Ja jestem zupełnie inna i na szczęście mój facet odziedziczył charakter po matce. W każym razie też wychodzę z założenia, że przecież to nie z ojcem mojego faceta jestem, a że nie widuję go za często, to mam go gdzieś. Więc głowa do góry i za bardzo się nie przejmuj :)

Gość helawopałach
dzieki oby moj facet nie przejal za duzo zachowan od tatuska:( poki co jest ok..martwi mnie tylko fakt ze ten czlowiek wsiada za kierownice po alkoholu..i nie chodzi tu o piwo tylko o wodke...wiec jego ojciec jest zupelna odwrotnoscia do twoejgo..nie ma zadnych zasad najlepiej siedzialby przy stole nago...o fujjj sama mysl o tym mnie przeraza..mam nadzieje ze nie bedziemy musieli czseto z nim bywac:(

no tak, rzeczywiście ten alkohol brzmi niepokojąco (ojciec mojego faceta nigdy nie wsiada za kierownicę nawet po łyku piwa, a jeździ góra 60 km/h). Może pogadaj z chłopakiem że się martwisz o jego tatę (tylko nie mów że go nie znosisz i jest obrzydliwy) i poproś żeby z nim pogadał, albo żeby jego mama to zrobiła, bo masz rację że jazda po alkoholu to idiotyzm. A co do jego pozostałego zacowania - no cóz, jest jaki jest, i jeśli twój chłopak na razie nie jest taki sam to w porządku, tylko musisz się liczyć z tym że kiedyś może się jednak do ojca upodobnić (jeśli planujesz z nim dłuższy i poważniejszy związek).

Ja ze swoimi wszystkimi niedoszlymi tesciami, mialam znakomity kontakt :) Nie wiedzialam, ze moze takie cos miec w ogole miejsce.. Nie pomyslalam nawet o tym.. Nie martwcie sie.. Czesto to matki sa stuknieta tzw.tesciowe :P

bli ble bla blu -> właśnie moja potencjalna teściowa jest całkiem spoko, miła dla mnie i nic do niej nie mam, za to \"teścia\" po prostu nie trawię - w sumie nie jest taki zły, ale po prostu go nie lubię i nic nie poradzę. Ale widzę, że ludziom zdarzają się gorsze rzeczy niż mnie.

Gość helawopalach
no gdyby nie jego syn to pewnie jie raz by mnie podrywał...bleee nie znosze i juz stary podrywacz ..fuj

Gość pamietaj jaki ojciec
taki syn. Zeby sie nie okazalo, ze za 20 lat twoj facet bedzie siedzial przy stole z golym owlosionym brzuchem i jezdzil po alkoholu a jakiekolwiek zasady przestana dla niego istniec. Polowe gen masz po matce a druga polowe po ojcu. Jedne widac wczesniej a drugie wychodza potem. A jak twoj facet napatrzy sie na swojego ojca a jego mama nie ma nic przeciwko temu to kto wie co bedzie kiedys. Bo tego ci nikt nie zagwarantuje, ze twoj facet nie bedzie taki jak jego ojciec!!!!!!!!!!!!