Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudoku

KOPENHASKA- 2.07- nie ma to tamto, walczę do końca!!

Polecane posty

Gość izac29
witam ;-( ;-( ;-( mam doła!!!!!!!!!! zwazylam sie wczoraj !!!!!!!!!! jak pisalam wczesniej odchudzam sie od jakies 8 dni ;-) nie wspomne ze juz zmienilam moja wage w tabelce.. znow musze ja podniesc!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 64 kg !!!!! dzis nie wiem ile waze, nie mam wagi, pojde za 3 dni znow do apteki na ta elektroniczna! nie wiem czy jest sens sie odchudzac skoro ja grubne ... a moze ja jestem chora!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam dzis 2 dzien, do dziela!!!!!!!!!! aha, wczoraj nie zjadlam befsztyka bo mi sie spalil ... bo corci sie siusiu zachcialo i zapomnialam mi sie ;-) sama nie wiem co robic! ps wogole za tydzien mam obrone pracy mgr i sie stresuje wiec moze dlatego tak tyje?

Izac nie rezygnuj bo bedziesz miala wtedy jeszcze wiekszego doła! kontynuuj dietke, spróbuj nie ważyć sie juz do konca albo chociaz zwaz sie dopiero w polowie, jesli nadal nie bedzie efektu to widocznie nie masz sie z czego odchudzac i orgaznizm sie broni :)uszy do góry!

Iza, dol zrozumialy, kazda z nas ma takie chwile... pamietaj tylko ze podczas diety organizm ma swoje humory i to o niczym nie swiadczy.. dieta musi byc doprowadzona do konca... moze nie waz sie przez nastepne kilka dni, ale koniecznie diete kontynuuj;) ja pamietam pierwszy raz na diecie ze waga dopiero zaczela spadac w 2 tygodniu diety i to po malutku.... wiec wage odstaw narazie, nie poddawaj sie... jak masz obrone pracy to tym bardziej jest o czym myslec i nie zajmuj sie mysleniem nad dieta.. bedzie dobrze, ale muszisz byc wytrwala!!!! pojdz dzis na spacer lub do silowni, poruszaj sie troche w domu jak jest okazja....szkoda Twojej pracy przez te 8 dni by teraz zrezygnowac.. dasz rade, zobaczysz;))))

Gość Zichrini
Cześć Dziewczynki:) U mnie trzeci dzień ale... dzisiaj się czuje strasznie.. nie wiem czy to z powodu zarwanej nocy, tej diety czy może to niskie ciśnienie? Kawa wypita, do lunchu daleko. Wydaje mi się, że trochę schudłam:) Ale się nie ważę. Chce mieć niespodziankę na koniec:) Powodzenia dzisiaj, pozdrawiam!

A ja mam naturalne odchudzanie. Boli mnie ząb, do dentysty nie mogę się dostać i przez to wcale nie mogę jeść.

chance, wez przeciwbola, nie ma sensu sie meczyc.... ja wlasnie zjadlam obiad i zaraz lece na sport;) trzymajcie sie dzielnie

Witam Dziewczynki bardzo serdecznie! Ja niestety wczoraj zjadłam jabłko ale za to praktycznie nie było lunchu a na obiad tylko kawałeczek szynki (bo jakoś nie mogłam w siebie wmusić jedzenia), wiec diety nie przerywam.A tak w ogóle to przez to jabłko miałam wyrzuty sumienia, więc spędziłam 2h na siłowni. Poza tym z waga dzis wskazała 58,8 kg :) więc motywacje mam :D Chance co tam wiek :) trzymaj się z Nami i melduj jak dietka idzie! Kołderko moze miałaś chwilowy zastój dlatego waga podskoczyła? Trzymam mocno kciuki dziewczynki!!

Witam (; U mnie III dzionek...ahhh nie moge doczekac sie konca. Ide sobie upychcic lunch i zaraz do Was zajrze ;*

Gość kaloriaaa
chocolate jak tam? wazyłaś sie??

Nie bo nie mam wagi :P Jak ide to apteki to sie waze xD wczoraj mialam 67 kg :) mam nadzieje ze mi zejdzie do 60, i potem na chalwowej polece do 55 kg a jak bede miec sile jeszcze zeby dojsc na niej do 50, jesli nie no to dietka south beach (:

blee jestem po jajku , cos czuje ze znow pozniej na jaja nie spojrze przez 2 lata:/ dziewczyny ja chce juz koniec!! a to dopiero 3 dzień:(( załamka:(

a wez sprobuj zrobic salatke, do salaty dodaj szynke i jaja dasie przelknac :P jak mi cos nie smakuje a da sie poloczyc to lacze ;) ja dzisiaj po szpinaku mialam odruchy wymiotne o_O

Gość izac29
dzis 2 dzien! macie racie glowa do gory! nie poddam sie tak latwo!!!!!! jestescie kochane!!!!!!!!!! nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................2....................64 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ..55kg Chocolate17...............1....................70kg..... .........50kg sudoku......................1...................60 kg..............54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg..............56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ..............59kg Tulla.........................1...................64kg.. ............56-58kg chance......................0...................67kg.... ..........57-58kg Olinka20....................2...................56,3kg.. ...........52kg SloneczkoS.................0....................66,6.... ...........58

Jutro salateczka owocowa dziewczynki ;) po 3 dniu jest wyzerka mmmmm nick .......................dzien diety.......waga obecna ....CEL izac29.....................2....................64 kg ..............57kg cycu 26....................0....................70kg............. ..55kg Chocolate17...............3....................67kg..... .........50kg sudoku......................1...................60 kg..............54-53 kg Zichrini.....................1...................63 kg..............56 kg Dott Malutki ...............1 ..................65kg ..............59kg Tulla.........................1...................64kg.. ............56-58kg chance......................0...................67kg.... ..........57-58kg Olinka20....................2...................56,3kg.. ...........52kg SloneczkoS.................0....................66,6.... ...........58

poprawa tabelki ulepszona wersja miała być:) Nick.......Waga startowa...Wzrost....Dzień diety......zrzucone kg....cel sudoku.........60,3 kg........165cm.......2..............0,7kg.........54-53kg chance.........67kg............169...........0.......... .....?...............57-58kg olinka20.........58,5kg.........169..........1.......... .....0...............52kg kołderka....... 75..............168.................2............0.......... .......60 Chocolate17.....70kg..........170..........2..........3. ...............50

Dziewczynki me kochane ja znikam ;*** bede pozniej ;* muaaah niech moc bedzie z Wami xD Juz nie dlugo obiadek ;) muaah ;*

wiecie mnei jakoś 3 dniowa kolacja miło nastraja :) szyneczke zrobie sobie grillowaną, do tego jajeczko i sałata lodowa.. mmm... pyszota... nawet bez diety bym coś takiego chetnie zjadła :D ale pierw lunch przede mną, chociaż mi sie nie chce w ogóle jeść.. dziwne...

dziewczyny jak mi tu pachnie pierogami!!!!!!!!!!! moja mama robi obiad a mi ślina normalnie przed kompem cieknie:):) he he he he chyba tutaj tylko płacz pomoże :((((((((( ale jak sobie pomyślę że 4ty dzień będzie taki smaczny :) mniam mniam nie mogę sie doczekać sałatki owocowej :):):) pozdrawiam wszystkie które ledwo sie trzymają tej diety :) no i resztę tez oczywiście!!!!:) ale będziemy szczuplutkie:)

Nick.......Waga startowa...Wzrost....Dzień diety......zrzucone kg....cel sudoku.........60,3............165..........3..............1.3kg............54-53 chance.........67kg...........169..........0................?................57-58 olinka20.......58,5kg.........169..........1.......... .....0................52 kołderka....... 75.............168..........2................0................60 Chocolate17...70kg..........170..........2................3. ..............50 voila ;)

sudoku.........60,3 kg........165cm.......2..............0,7kg.........54-53kg chance.........67kg............169...........0.......... .....?...............57-58kg olinka20.........58,5kg.........169..........1.......... .....0...............52kg kołderka....... 75..............168.................2............0.......... .......60 Chocolate17.....70kg..........170..........2..........3. ...............50 aagnieszka1985 75,5..........180..........3.........??...............57

Nick.......Waga startowa...Wzrost....Dzień diety......zrzucone kg....cel sudoku.........60,3............165..........3........... ...1.3kg............54-53 chance.........67kg...........169..........0............ ....?................57-58 olinka20.......58,5kg.........169..........1.......... .....0................52 kołderka....... 75.............168..........2................0.............. ..60 Chocolate17...70kg..........170..........2.............. ..3. ..............50 aagnieszka1985 75,5..........180........3.................??...............57

Gość Zichrini
sudoku.........60,3............165..........3........... ...1.3kg............54-53 chance.........67kg...........169..........0............ ....?................57-58 olinka20.......58,5kg.........169..........1.......... .....0................52 kołderka....... 75.............168..........2................0.............. ..60 Chocolate17...70kg..........170..........2.............. ..3. ..............50 aagnieszka1985 75,5..........180........3.................??............... 57 Zichrini.........62kg...........172..........3................1kg.............56-57

dziewczynku no ja nie kumam , jak to mała puszka kompotu z owoców??? tzn ze moge se sjesc kompot z truskawek czy co? i czy mam jesc tez owoce z tego kompotu czy sam kompot?przeciez to slodzone jest?

kołderko skad masz przepis na diete? w moim jadłospisie w ogóle nie ma kompotu. mogłabys swoj wkleic??

juz chyba wiem, który jadłospis masz. spokojnie ten kompot zastap sałatyką owocową z max. 4 owoców i najlepiej zalej jogurtem. pozdrawiam

Ja mam taka gdzie jest filizanka salatki owocowej :))) Jejjj moja mama ma w szafce bomboniere i ciastke ;( zal du*e sciska..

sudoku.........60,3............165..........3........... ...1.3kg............54-53 chance.........67kg...........169..........0............ ....?................57-58 olinka20.......58,5kg.........169..........1.......... .....0................52 kołderka....... 75.............168..........2................0.............. ..60 Chocolate17...70kg..........170..........3.............. ..3. ..............50 aagnieszka1985 75,5..........180........3.................??............... 57 Zichrini.........62kg...........172..........3.......... ......1kg.............56-57