Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eniaa

Pozostałości po otarciach od butów czyli blizny i przebarwienia na piętach

Polecane posty

Gość eniaa

Mam na piętach blizny od butów, jak je usunąć?? Ścieram je pumeksem, używam kremów do stóp ale blizny jak były tak są. Jak pozbyć się tych przebarwień??

Gość mam to samo... z tym że ja mam
jeszcze blizny po obtarciach na kostach:-o

Gość Obtarta_____
Obawiam się, że niczym tego się nie da usunąć. Szczerze powiem, że nie widziałam jeszcze kobiety w klapkach, która nie miałaby czerwonych pięt od otarć:) oczywiście ja też je mam:)

ja niesttey mam takie wrażliwe stopy,że KAŻDE,nawet najwygodniejsze,najmiękksze pozornie buty mnie obetrą😭Zawsze jak kupuję nowe buty to muszę liczyć się z tym,że przez kilka pierwszych tygodni chodzenia w nich będą chodział z obtratymi,bolącym zstopami całymi a plastrach:-oNieraz zdarzało się,ze buty obtarły mnie aż do krwi:-(Zawsze staram się kupować nawet troszkę za duże niż w sam raz ale niezbyt to pomaga:-o

sorki za literówki:-)

Gość salyys
ja tez tak mam

Gość violik
a ja tak nie mam:) nie mam tez wcale jakichs tam ladnych stop no ale zadne buty nie robia mi odciskow na cale szczescie:)

Gość to się ciesz ze mozesz
nosic wszystkie buty be zobawy,ze Cię obetrą...ja nie mam tyle szczęsci i każde buty muszą wymęczyc moje stopy😭

Gość eniaa
Próbował ktoś jakiegoś kremu z kwasem na blizny na piętach?? Zastanawiam się nad czymś takim.

Gość gość
ja od tygodnia uzywam masci na blizny (cepan-17zl w aptece) i narazie sa efekyy, blizny sie rozjasnily, mysle, ze po dluzszym okresie uzytkowania stopy ppwinny wygladac lepiej, nie wiem tylko co z wypukloscia, bo moja blizna to wypukle kolo o srednicy 2cm:( kiedys probiwalam nawilzania i scierania- pogorszylo sprawe, oraz acerinu do usuwania zgrubialej skory- niestety to rowniez pogorszylo sytulacje, strasznir zaluje uzytkowania dwoch ostatnich metod, bo narobilam sobie 200% poprzedniego klopotu, powodzenia w walce z problemem dziewczyny- bo przynajmniej u mnie piety wskoczyly na liste kompleksow:(