Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona z małym biustem

mam miseczkę A i wiem że przede mna nieudane życie

Polecane posty

Szczerze, to ja bym Ci nakopała do dupy😠 Kuźwa, jak to są małe piersi, to ja sie już powinnam powiesić i dawno skończyć ze sobą, wiesz??? Moje są mniejsze. Masz zajebiste cycki jak dla mnie, jakbym była facetem, to bym podziękowała za foty i waliła pod nie co wieczór:classic_cool:

Gość iga.
Ja mam miseczkę D i też przegrałam życie :).

Gość iga.
Sześć Desia ;).

Gość iga.
Kurwa kobieto. Przynajmniej masz figurę. Życie bym oddała za cycki w tym rozmiarze. Zresztą o ile faceci na Ciebie nie rzygają to jest w porządku. Nie rozumiem bab które same sobie wymyślają problemy. Idź spać bobaśku ;).

Skąd wiesz, że nie rzygają na mój widok???:( Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że jak ktoś zobaczy moja klatę to ucieknie przez zamknięte drzwi:o Skoro jak ktoś ma zupełnie ładne i normalne piersi, narzeka, że się wstydzi, to co ja mam powiedzieć:(

Gość iga.
Nie mówiłam do Ciebie Deska tylko do czerwonego tulipana. Wal się deska ze swoją figurą. Wczoraj się ważyłam i waga pokazała 55 kg. A tłuszczem mogłabym obdarować cały 3 świat. Najgorsze jest to że z cycków nic nie schodzi. Cieszcie się kobity z małym biustem.

Gość iga.
Tylko ,że Ty droga Desiu jesteś wyższa o ile mnie pamięć nie myli ;). A jak Cię ostatnio orzygali? Kobito Ty nic na ten temat nie wiesz. Idę się zajebać. Ja 26 letnie żelazna dziewica nie z wyboru. Ps. Kocham kafeterie, tu zawsze można mieć takie (pozornie) banalne problemy. Hehehe :).

tulipanie. daj spokoj, normalny facet lubi madre kobiety, a potem ladne... a najlepiej dwa w jednym..ale gdybym mial wybierac duze piersi i male.. to wybralbym mniejsze ;) i nie wysylaj nikomu zdjec piersi....po co sie rozbierac porzed obcymi ;) milego dnia!

aha .... szanuj siebie i nie popadaj w kompleksy :) pamietaj ze jestes cenna i daj spokoj z tym ze masz za male piersi.... chinki to dopiero maja male...polki sa ok...idealne...

Gość ale przecież ona wysłała
zdjęcia drugiej dziewczynie:O I jakos nikomu to chyba nie zaszkodzi. Myślisz, ze dziewczyny nie widziały nigdy cycków koleżanek, kolego? Nas takie rzeczy nie kręcą, w przeciwieństwie do Was a i możemy to lepiej i obiektywniej ocenić...

moze masz racje, ale po co oceniac? :) jednap owie ze za male druga ze za duze... wazne zeby facet jej zycia je lubil... co mysla inni to nie istotne...;)

ja lubie male -ale nie chinski rozmiar;) tamte to juz zbyt male... ktos inny lubi duze a jeszcze ktos wylewajace sie ze stanika... nie ma regul.

Gość ja mam A i coz ratuje sie
stanikami push-up jesli chodzi o wyglad na codzien.. na powodzenia nie narzekam, a moge powiedziec ze mam spore. A przy swoim ukochanym chlopaku nie musze nosic push-up ow, ani w ogole nic nie musze nosic, bo on uwielbia jak chodze bez stanika... I co;] mam A, on uwielbia moje piersi bardzo mu sie podobaja, wiec sie nie doluj... nie kazdy lubi zataczac twarz w balonach.. niektorzy wolna slicznie,mieszace sie w dloni piersi...

male jest piekne i finezyjno kobiece...:)

Gość to ja sie wypowiem
Czerwony tulipanie-->piszesz ze nie wiesz jak ktos zareaguje na Twoje piersi.Ja mam 25 lat i do tej pory mialam ogromne kompleksy z powodu swoich malych piersi.Faceci byli,ale nigdy nie pozwalałam dotknac moich piersi. Pare miesiecy temu pojawil sie facet, tez ciagle chcial ich dotykac, a ja mowilam nie i nie.Az pewnego dnia siedzielismy sobie na trawce w sloncu,ja na jego kolanach twarza do niego,miałam dosc wycieta bluzeczke i on mi ją uchylił i zobaczył co tam mam. Potem je zaczął delikatnie całowac, choc ja bylam troche speszona,powiedzial,ze mu sie bardzo podobaja.Teraz pierwsze co robi to dobiera sie do nich.W życiu bym nie przypuscila,ze tak bedzie i ze facet wyleczy mnie z mojego największego kompleksu. Pozdrawiam zakompleksione i zycze spotkania odpowiednich mężczyzn. :)

Ja mam male , zgraban sylwetke , ladna buzie, duzy temperament, jestem pelna pomyslow.... faceci za mna przepadaja, a jak ja im mowie, zeby sobie szukali dziewczyn z duzym biustem to mi mowia , ze duzy biust to nie wszystko liczy sie jak kobieta zachowuje sie w kozku i kwituja mnie , ze jestem wulkanem i za mnie nie chcieliby nawt 10 biusciastych.... i co ja mam myslec?

jesli myslisz ze tylko przez male piersi nie masz chlopaka to albo nie dostrzegasz wad w twoim charakterze albo naprawde Twoj swiat jest bardzo plytki...sama sam miseczke A i nigdy nie pomyslalam ze przez to nie mam chlopaka. chyba ze lacisz na fcetow ktorzy chca miec dziewczyne tylko do lozka

Gość jhgfdhljfhgvffgvc
ja tez mam A i do tej pory zaden nie narzekal :P